NİKAHTA 11-12-13 BEREKETİ!..
HABERNikah tarihlerini ölümsüzleştirmek isteyen çiftler, 11.12.13 tarihinde Yenimahalle Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na akın etti.
Kış sezonunda günde ortalama 10 civarında nikaha ev sahipliği yapan belediye nikah salonları, ardışık olarak tekrarlanan son tarih olan 11.12.13’te doldu taştı. 25 çift, nikah tarihlerinin hiç unutulmaması için 11.12.13 tarihinde mutluluğa “evet” dedi.
Nikah 11.12.13’te, düğün Nisan’da
Ceyda ve Metin Demirağ çifti, düğün tarihleri Nisan ayında olmasına rağmen nikahlarını 11.12.13’te kıydırdı.
Nuray ve Özgür Özden çifti de 11.12.13’te hayatlarını birleştiren bir başka çift oldu. Bu özel günü özel bir tarihle taçlandırmak isteyen çiftlerin mutluğu gözlerinden okunurken Nikah Memuru Murat Karacan da çiftlere “En kötü gününüz böyle olsun diyerek” mutluluklar diledi.
Kaynak:Ankara Haber
İlginizi Çekebilir