MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

17 YAŞINDAKİ KIZA AİLE BOYU TECAVÜZ

Ana SayfaGüncel17 YAŞINDAKİ KIZA AİLE BOYU TECAVÜZ
17 YAŞINDAKİ KIZA AİLE BOYU TECAVÜZ

Diyarbakır’ın bir köyünde ailesiyle birlikte yaşarken farklı zamanlarda 4 kuzeninin tecavüzüne uğradığını iddia eden Z.K., 2011 yılında Savcılığa başvurarak şikayetçi oldu. İfadesinde 2009 ve 2010 yıllarında 4 kuzeninin kendisine tecavüz ettiğini ve bir erkek bebek dünyaya getirdiğini söyleyen Z.K., “Koyun otlatırken amcamın oğlu K.K. üstüme saldırarak tecavüz etti. Engel olmaya çalıştım, bağırdım, ama kimse duymadı. Daha sonra ailemle birlikte İstanbul’a gittik. K.K. İstanbul’a gelerek bir kez daha bana tecavüz etti. Olaydan sonra tekrar köyümüze döndük. K.K., tacavüz olayını halamın oğlu A.G.’ye anlatmış. Halamın hasta olduğu bir gün evlerine ziyarete gittiğimde bu kez A.G., üzerime saldırarak, tecavüz etti. Bir süre sonra teyzemin oğlu M.K.’da evde yalnızken bana tecavüz etti. Bundan 1 yıl sonra ağabeyimin bahçesindeyken teyzemin diğer oğlu S.K., elimden tutarak zorla bir eve götürdü. Burada bana tecavüz etti” dedi.

27 Şubat, 2014, Perşembe 17:58
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

TECAVÜZ HATAY’DA DEVAM ETTİ

Son olayın ardından ailesiyle birlikte portakal toplama işinde çalışmak için Hatay’a gittiklerini belirten mağdur Z.K., “S.K.’nın ailesi de Hatay’a geldi. S.K. evde yalnız olduğum bir gün yine bana tecavüz etti. Bundan 4 ay sonra M.K., yine bizim eve gelerek saldırıp tecavüz etti. Sonra rahatsızlanıp doktora gittim. Doktor hamile olduğumu söyledi. Karnım iyice büyüyünce babam beni Diyarbakır’da gönderdi. Doğuma kısa bir süre kala S.K.’nın bana tecavüz ettiğini teyzeme anlattım. Beni S.K.’nın yaşadığı yere götürdüler. Burada çocuğumu doğurdum. Diğer kuzenlerimin de tecavüz ettiğini teyzeme anlattım. Çocuğum 8 aylık oldu, ancak halen nüfusa kayıtlı değil. Çocuğun babasının S.K. veya M.K. olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

TECAVÜZCÜSÜ İLE EVLENDİRİLDİ, SONRA BOŞANDI

Tecavüze uğradığını teyzesine anlattıktan sonra olayın duyulduğunu ve dosyada yargılanan S.K. ile evlendirildiğini belirten mağdur Z.K., “Daha sonra S.K.’nın ailesinin evinde yaşamaya başladım. Tecavüz olaylarını reddetmediğim için S.K.’nın ailesiyle sorun yaşamaya başladık. S.K. ceza almamak için bana nikah kıymıştı. 4 yıl şüphelinin ailesiyle birlikte yaşadım. Ailesi bana çok eziyet etti. Bu nedenle Diyarbakır’da bulunan ailemin yanına döndüm ve eşimle anlaşmalı olarak boşandım” dedi.

ÇOCUĞUN BABASI S.K. ÇIKTI

Z.K.’nin ifadesinin ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında doğan ve şu anda 4 yaşında olduğu öğrenilen erkek çocuğun DNA’sı, şüphelilerin DNA’ları ile karşılaştırıldı. Karşılaştırma sonucunda bebeğin babasının S.K. olduğu tespit edildi. Bunun üzerine ’Suça Sürüklenen Çocuk’ olarak tanımlanan ve olay tarihinde 17 yaşında olan S.K. hakkında ’Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ iddiasıyla 22.5 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Mağdurun ifadesinde ismi geçen diğer 3 kuzeni hakkında ise ’Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan yargılamaya yer olmadığına dair ek karar verildiği belirtildi.

İddianamenin Diyarbakır Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde kabul edilmesinin ardından, S.K.’nın yargılanmasına tutuksuz olarak başlandı. Kapalı olarak yapılan yargılamada mağdur Z.K.’nın ifadesi alındı. Duruşma mağdurun beden ve ruh sağlığına ilişkin raporunun alınması için ertelendi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

TÜRKER VEYAŞ BORSAYA AÇILIYOR
TÜRKER VEYAŞ BORSAYA AÇILIYOR
DUYGULARA DOKUNAN YENİ DÜET
DUYGULARA DOKUNAN YENİ DÜET
KİTABI BASKIYA GİRİYOR
KİTABI BASKIYA GİRİYOR
ANKİLOZAN SPONDİLİT İÇİN DİKKAT ÇEKEN UYARI
ANKİLOZAN SPONDİLİT İÇİN DİKKAT ÇEKEN UYARI
YUNUS BÜLBÜL, NESLİHAN MUTLU İLE EVLENDİ
YUNUS BÜLBÜL, NESLİHAN MUTLU İLE EVLENDİ
EGE’DEN KARANLIKTAN AYDINLIĞA’YA YENİ SOLUK
EGE’DEN KARANLIKTAN AYDINLIĞA’YA YENİ SOLUK
ÜRÜNLERİMİZ KAYBOLDU
ÜRÜNLERİMİZ KAYBOLDU
TÜRKİYE’NİN DEV ORGANİZASYONU İÇİN GERİ SAYIM
TÜRKİYE’NİN DEV ORGANİZASYONU İÇİN GERİ SAYIM
ALPER ERÖZER SOSYAL MEDYADA VİTES YÜKSELTTİ
ALPER ERÖZER SOSYAL MEDYADA VİTES YÜKSELTTİ
BODRUM’A, ÇEŞME’YE GİTMEYE GEREK YOK
BODRUM’A, ÇEŞME’YE GİTMEYE GEREK YOK
DERYA ŞEN BODRUM’DAN ÇIKTI
DERYA ŞEN BODRUM’DAN ÇIKTI
SZİGET'İN SAHNESİNDE
SZİGET'İN SAHNESİNDE
ÖMÜR GEDİK KONSERİNDE SELFİE YARIŞI
ÖMÜR GEDİK KONSERİNDE SELFİE YARIŞI
YATIRIM SIRLARI VE GELECEK PLANLARI GECEYE DAMGA VURDU
YATIRIM SIRLARI VE GELECEK PLANLARI GECEYE DAMGA VURDU
SENA ŞENER’DEN YENİ DÖNEM
SENA ŞENER’DEN YENİ DÖNEM
CAZIN KANATLARINDA BİR YOLCULUK
CAZIN KANATLARINDA BİR YOLCULUK
YÜZLERCE KİŞİYİ ZAYIFLATAN ÜNLÜ ROCK’ÇI
MEHMET ALİ BABAR İLE 1 AYDA 10 KİLO
YÜZLERCE KİŞİYİ ZAYIFLATAN ÜNLÜ ROCK’ÇI
GÖNÜLLERİ FETHETTİ
GÖNÜLLERİ FETHETTİ
CANSEVER ‘İN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
CANSEVER ‘İN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
ESRA ÖZTÜRK BOMBA GİBİ GELDİ
ESRA ÖZTÜRK BOMBA GİBİ GELDİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNCEL

ÜRÜNLERİMİZ KAYBOLDU

İSKELE’DE SPOR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI

BİR DÜNYA MİRASI KORUMA ALTINA ALINIYOR

YAZ TATİLİ, DOĞRU TEKNOLOJİ ALIŞKANLIĞINI KAZANDIRMAK İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle