MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

45. ANAOKULU, GAZİANTEP İSLAHİYE ‘DE AÇILDI

Ana SayfaEğitim45. ANAOKULU, GAZİANTEP İSLAHİYE ‘DE AÇILDI
45. ANAOKULU, GAZİANTEP İSLAHİYE ‘DE AÇILDI

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 45. Anaokulunu 10 Haziran Cumartesi günü Gaziantep’in İslâhiye ilçesinde açtı. İnşaat yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği anaokuluna “Çocuklar Gülsün Diye-” ismi verildi.

12 Haziran, 2023, Pazartesi 11:44
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

 “Çocuklar Gülsün Diye – Anaokulu” açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen, Gaziantep Vali Vekili Muhammed Önder ,Gazantep Bükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Aksoy, İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musafa Çetin, hayırsever aile ve devlet protokolü katıldı. Açılışın ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan Çocuklar Gülsün Diye Ana Okulu’nda yaklaşık 100 öğrenci eğitim alacak.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşayan çocukların okul öncesi eğitim olanağından faydalanması için anaokulu açmaya devam ediyor.

2011 yılından bu yana 44 anaokulunun açılışını gerçekleştiren Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 45. Anaokulunu ülkemizin yaşadığı büyük felaketten etkilenen illerimiz için “11 ilimizde 11 anaokulu” sloganı ile başlattığı kampanya doğrultusunda, çocuklarımızın hayata bakış açılarını değiştirmek, aydınlık bir geleceğe hazırlanmalarına yardımcı olmak ve geleceğe umutla bakabilmelerine katkıda bulunmak amacıyla deprem felaketinden etkilenen illerimizden olan Gaziantep’in İslâhiye ilçesin ’de açtı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Gülben Ergen, duygularını şu şekilde ifade etti; 45. Anaokulumuzun açılışına geldik. Ama ben hiç gitmiş gibi hissetmiyorum hep buradaydım, sanki İslahiye’deydim sanki Nurdağı’ndaydım, sanki İskenderun’daydım. Unutmayalım unutturmayalım diye altını özellikle çizdik. Kalbim ve bütün benliğimle Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı olarak bugün buradayım. İslâhiye çok çekti, İslahiye’nin sesini duyurmak için ben sosyal medyada çok çığlık attım, ama bugün çığlıklar çocukların sevinçleri üzerine kurulu, burada çocuk sevinçleri var. Bu sevincin oluşmasında ki katkılarından dolayı hayırsever ailemize çok teşekkür ederim. ”11 afet bölgesinde 11 anaokulu projesi” kapsamında okullar yapmaya devam ederek, minik kalplerin sevinci olmak için elimizden geleni sizlerin destekleriyle başaracağız. Ana okulunu siz annelere emanet ediyorum emanetime iyi bakın olur mu ? dedi.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği şimdiye kadar; Tokat, Mardin, Trabzon-Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale-Eceabat, Kars, Trabzon-Of, Tekirdağ, Çanakkale-Biga, Şanlıurfa, Konya-Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa-Soma, Erzincan, Mersin, Konya-Akşehir, Antalya-Konyaaltı, Ankara, Ağrı, Uşak, Artvin, İzmir, Rize, Ordu-Altınordu, Ordu-Fatsa, Ordu-Kumru, Eskişehir, Denizli, Siirt, Niğde, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Gaziantep’ te  anaokulları yaptı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmaya önümüzdeki dönemde de devam edecek.

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

TOZ VE IŞIK SERGİSİ KAPILARINI AÇIYOR
TOZ VE IŞIK SERGİSİ KAPILARINI AÇIYOR
KÜÇÜK AHMED İÇİN ZORLU MÜCADELE SÜRÜYOR
KÜÇÜK AHMED İÇİN ZORLU MÜCADELE SÜRÜYOR
İKİLEM VE TUĞBA YURT AYNI HİKÂYEDE BULUŞTU
İKİLEM VE TUĞBA YURT AYNI HİKÂYEDE BULUŞTU
ZAMANSIZ BİR YORUM
ZAMANSIZ BİR YORUM
ALTERNATİF SAHNEYE YENİ BİR DOKUNUŞ
ALTERNATİF SAHNEYE YENİ BİR DOKUNUŞ
İPEK NİSA GÖKER’DEN YENİ EP
İPEK NİSA GÖKER’DEN YENİ EP
GEREKİRSE MÜZİĞİ BIRAKIRIM
GEREKİRSE MÜZİĞİ BIRAKIRIM
MASALSI DÜĞÜN ÇAVUŞBAŞI KASRI’NDA
MASALSI DÜĞÜN ÇAVUŞBAŞI KASRI’NDA
MAGAZİN YİNE ŞAHANE
MAGAZİN YİNE ŞAHANE
SİSTEM VE SİYASET DEĞERLENDİRMESİ
SİSTEM VE SİYASET DEĞERLENDİRMESİ
ARABESKİN KALBİ YENİDEN ATIYOR
ARABESKİN KALBİ YENİDEN ATIYOR
SEZEN AKSU İLHAM OLDU
SEZEN AKSU İLHAM OLDU
AYLİNCE'DEN ÇOCUKLARA ARMAĞAN
AYLİNCE'DEN ÇOCUKLARA ARMAĞAN
ZEYNEP AVCI ‘DAN 3 SAATLİK SAHNE PERFORMANSI
ZEYNEP AVCI ‘DAN 3 SAATLİK SAHNE PERFORMANSI
MUHTEŞEM DÖNÜŞ
MUHTEŞEM DÖNÜŞ
YILLARA DAYANAN EMEĞİNİ SERGİLEYECEK
YILLARA DAYANAN EMEĞİNİ SERGİLEYECEK
İNCİLAY ÖZDEMİR’DE YOK YOK
İNCİLAY ÖZDEMİR’DE YOK YOK
FERDİ ATUNER HAYATINI KAYBETTİ
FERDİ ATUNER HAYATINI KAYBETTİ
ZEYNEP BASTIK’TAN YENİ ŞARKI
ZEYNEP BASTIK’TAN YENİ ŞARKI
BİR ULUSLARARASI BAŞARI DAHA
BİR ULUSLARARASI BAŞARI DAHA

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EĞİTİM

KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN GÖZ SAĞLIĞI KONTROL EDİLDİ

NİL EĞİTİM VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN ANLAMLI GECE

ÖĞRENCİLER TEKNOFEST 2025 FİNALİNDE

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle