MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

ACILAR YENİDEN TAZELENDİ

Ana SayfaSporACILAR YENİDEN TAZELENDİ
ACILAR YENİDEN TAZELENDİ

Türk futbolunun en acı günü olan 1989 yılının 20 Ocak günü Malatyaspor ile oynanacak karşılaşma için deplasmana giderken saatlerin o kara gün için durduğu saat 09.30’da Samsun’un Havza ilçesinde Samsunspor kafilesini taşıyan takım otobüsünün bir kamyonla çarpışarak uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen tüm Türkiye’yi yasa boğan o elim kazada hayatlarını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, Futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, kaza sonrası aylarca komada kaldıktan sonra acı haberi gelen Zoran Tomiç ve otobüsün Şoförü Asım Özkan Samsun’da dualarla anıldı.

20 Ocak, 2021, Çarşamba 22:10
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

KIRMIZI BEYAZ RENKLER SİYAHA BÜRÜNDÜ

Elim kazanın 32. Yıldönümünde Asri mezarlık ve Kıranköy mezarlığında anma törenleri  düzenlendi. Törenlere,  Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi  Veysel Bilen, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş  Genel Müdürü  Soner Soykan,  Genel Menajer Mustafa Aztopal,  Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Samsunspor Kulübü Derneği  Başkan Vekili Savaş Boyar, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet, A Takım ve Altyapı  Futbolcular, Samsunspor  eski başkanlarından Hakkı Tomaç, Canik Belediye başkanı  İbrahim Sandıkçı,  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven ve kalabalık bir taraftar topluluğu ile vatandaşlar katıldı. 

Kırmızı Beyaz renklerin siyaha büründüğü ve duygusal  anların yaşandığı anma törenlerinde Teknik Direktör Nuri Asan Asri mezarlıktaki kabri başında,  Şoför Asım Özkan ise, Kıranköy mezarlığındaki ebedi  istirahatgahında anıldı. Asan ve Özkan’ın mezarları başlarına Kırmızı Beyaz çiçeklerden oluşan  çelenk koyularak ,Fatiha okundu.  Samsunspor taraftarlarından bazıları da   Asan’ın  mezarına Samsunspor  atkısı ve kulübün renklerini simgeleyen çiçek koydu.

Samsun’da  her iki futbol adamı kabirleri başlarında dualarla anılırken, aynı saatlerde Mete Adanır için Kıbrıs da, Muzaffer Badalıoğlu için Zonguldak da, Zoran Tomiç için de, Sırbistan da anma törenleri düzenlendi.

 

‘’SAMSUNSPOR İÇİN CANLARINI VERDİLER’’

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ‘’Bu insanlar Samsunspor için canlarını verdiler. Bizlerde bu insanlar için Samsunsporlu olarak tüm camiamızla ve taraftarımızla birlikte tek yürek olup Samsunspor’u en iyi şekilde temsil etmek zorundayız. Onlar  Samsunspor için hayatlarını kaybettiklerinde takım Süper Lig’deydi.  Biz hep birlikte kenetlenerek onlardan aldığımız emaneti yerine iade etmemiz lazım. Hep beraber bir araya gelerek, onların futbol adına oluşturduğu değerleri göz önüne alarak, o ruhu tekrar iliklerimize kadar hissederek öncelikle Samsunspor’u Süper Lige taşıyacağız’’ dedi.

 

‘’32 YILDIR CİĞERİMİZ ’KÖZ’ GİBİ’’

Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar ise, ‘’32 yıldan buyana ciğerimiz köz gibi. 32 yıl önce yüreklerimize köz gibi düşen ve bizleri derinden yakan bir acının ölüm yıldönümü için buradayız. 20 Ocak 1989, bizler için çok anlam ifade eden bir gün. İşte o gün Samsunumuz  5 evladını toprağa verdi’’ diye konuştu.

Emir Dursun Akar (SAMSUN)

 

 

 

 

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

AVRASYA TAVUKÇULUK FUARI ANKARA'DA KAPILARINI AÇTI
AVRASYA TAVUKÇULUK FUARI ANKARA'DA KAPILARINI AÇTI
BU ŞARKI GÖZYAŞLARINI TUTTURMAYACAK
BU ŞARKI GÖZYAŞLARINI TUTTURMAYACAK
HANDE ÜNSAL’DAN’AMMANAMAN
HANDE ÜNSAL’DAN’AMMANAMAN
BİR FİLM MÜZİĞİNDEN YENİ BİR ŞARKIYA
BİR FİLM MÜZİĞİNDEN YENİ BİR ŞARKIYA
TOP MODEL OF UNIVERSA’DA SAHNEYE ÇIKTI
TOP MODEL OF UNIVERSA’DA SAHNEYE ÇIKTI
PEMBE RÜYA
PEMBE RÜYA
PALAVRA
PALAVRA
SENA GÜL’DEN ALBÜM ÖNCESİ SON TEKLİ
SENA GÜL’DEN ALBÜM ÖNCESİ SON TEKLİ
ORGANİZASYON DÜNYASININ AYDINLIK YÜZÜ
ORGANİZASYON DÜNYASININ AYDINLIK YÜZÜ
BURUN AMELİYATI, HORLAMA VE APNE SORUNUNA ÇÖZÜM OLABİLİR
BURUN AMELİYATI, HORLAMA VE APNE SORUNUNA ÇÖZÜM OLABİLİR
EDA VERA, YENİ ŞARKISIYLA TR-POP SAHNESİNDE
EDA VERA, YENİ ŞARKISIYLA TR-POP SAHNESİNDE
TÜRK DÜNYASININ KADIN LİDERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
TÜRK DÜNYASININ KADIN LİDERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
KUBAT SÖYLETİYOR, BEYAZIT EŞLİK EDİYOR
KUBAT SÖYLETİYOR, BEYAZIT EŞLİK EDİYOR
SEZEN AKSU’DAN ZİYNET SALİ’YE TAM İSABET
SEZEN AKSU’DAN ZİYNET SALİ’YE TAM İSABET
ALTERNATİF POP’A CESUR BİR ADIM
ALTERNATİF POP’A CESUR BİR ADIM
KÖPEK EĞİTİMİNDE EZBER BOZAN TÜRK EKOLÜ
KÖPEK EĞİTİMİNDE EZBER BOZAN TÜRK EKOLÜ
AYŞEGÜL ALDİNÇ VE MABEL MATİZ’DEN SÜRPRİZ KARŞILAŞMA
AYŞEGÜL ALDİNÇ VE MABEL MATİZ’DEN SÜRPRİZ KARŞILAŞMA
YENİ ŞARKI MÜJDESİ
YENİ ŞARKI MÜJDESİ
ANADOLU'DA EFSANE GAZİNO GECELERİ GERİ DÖNÜYOR
ANADOLU'DA EFSANE GAZİNO GECELERİ GERİ DÖNÜYOR
BİZ SUSSAK TARİH SUSMAYACAK
BİZ SUSSAK TARİH SUSMAYACAK

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SPOR

ŞOV, ADRENALİN VE SÜRPRİZLER BİR ARADA

OLİMPİYATLARDA TEK TÜRK KADIN BASKETBOL ANTRENÖRÜ

VUELTA VE DÜNYA ŞAMPİYONASI

TFF BAŞKANLIĞI İÇİN İDDİALI GELİYOR

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle