MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

ANKARA’DA FACEBOOK SAPIĞI YAKALANDI!..

Ana SayfaHaberANKARA’DA FACEBOOK SAPIĞI YAKALANDI!..
ANKARA’DA FACEBOOK SAPIĞI YAKALANDI!..

Başkent Ankara’da Facebook üzerinden iletişime geçtiği kadınların özel bilgilerini korsan yazılım ile geçirip tehdit eden 1 kişi polis tarafından yakalandı.

13 Mart, 2014, Perşembe 18:24
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Ankara'da sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı kadınlara, bilgisayarlarına korsan yazılım yollayıp kişisel bilgilerini ele geçirerek şantaj yaptığı öne sürülen 1 kişi gözaltına alındı.

Dolandırıcılık ve tehditten çok sayıda sabıkası bulunan zanlının, 90 kadından para aldığı ve kadınları cinsel ilişkiye zorladığı öne sürüldü. Zanlının, kadınlar adına sahte Facebook sayfaları oluşturduğu, bu sayfalara pornografik fotoğraf ve görüntüler yükleyerek kadınları tehdit ettiği, para vermeyen kadınlar hakkında da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, polis ve jandarmaya "Fuhuş yapıyor. Çocuğunu elinden alın" ihbarında bulunduğu belirtildi.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı kadınların, bilgisayarlarına korsan yazılım yollayıp kişisel bilgilerini ele geçirerek şantaj yaptığı öne sürülen 1 kişi gözaltına alındı. Dolandırıcılık ve tehditten çok sayıda sabıkası bulunan 31 yaşındaki N.G, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanışıp kendini işadamı, doktor ve gazeteci olarak tanıttığı kadınlarla temasa geçti. Zanlı, bilgisayarlarına casus yazılım gönderdiği kadınların kişisel bilgilerini ele geçirdi. N.G, bu bilgileri kullanarak telefonla ulaştığı kadınları tehdit etmeye başladı. Zanlı, bazı kadınlardan para talep ederken, bazı kadınları ise cinsel ilişkiye zorladı.

AİLE VE İŞYERLERİNİ ARADI

İlişki teklifini reddeden ya da kendisine para vermeyen kadınların eşi veya ailesine ulaşan zanlı, kadınların fuhuş yaptığını söyledi. Kadınlar adına sahte Facebook profilleri oluşturan zanlı, kadınların fotoğraflarının yanına pornografik fotoğraf ve görüntüler ekledi. Sahte hesap üzerinden kadınların ailesi ve iş arkadaşlarına ulaşan zanlının, kadınları bu şekilde de tehdit ettiği belirtildi. N.G'nin, sahte isimlerle polis ve jandarmayı arayıp, ilişki teklifini reddeden kadınların adresini bildirerek, evde fuhuş yapıldığı ihbarında bulunduğu ve güvenlik güçlerinin soruşturma yapmasını istediği öne sürüldü.
Zanlının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığını da arayıp, "çocuğunun yanında fuhuş yapıyor" ihbarında bulunarak, çocuğun kadından alınmasını istediği iddia edildi. N.G'nin yaklaşık 90 kadından bu yolla para aldığı belirtildi. Zanlının sahte ihbarlarda bulunduğu kadınlardan bazılarının eşiyle boşanma aşamasına geldiği, bazı kadınların ise işten çıkarıldığı ileri sürüldü.

POLİS FACEBOOK HESABIYLA YAKALADI

Kadınların şikayeti üzerine soruşturma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Facebook'ta bir kadın adına profil oluşturup zanlıyla temasa geçti. Polis, buluşma teklif eden zanlıyı gözaltına aldı. Zanlının evinde yapılan aramada, başkaları adına alınmış çok sayıda cep telefonu hattı ele geçirildi. Zanlının bilgisayarına da el konuldu. Emniyette ifadesine başvurulan N.G, suçlamaları kabul etti ve psikolojik sorunları bulunduğunu söyledi. Zanlının, "Bu bende hastalık oldu" dediği belirtildi. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. N.G'nin daha önce kendisini MİT mensubu olarak tanıtıp evlendiği S.Y'ye bir süre sonra şiddet uygulamaya başladığı, bunun üzerine boşanma davası açan kadına zorla 200 bin liralık senet imzalattığı belirtildi. Zanlının 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu da öğrenildi.

Kaynak:Ankara Haber

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

MOSKOVA FASHİON WEEK’TE EMRE ERDEMOĞLU İMZASI
MOSKOVA FASHİON WEEK’TE EMRE ERDEMOĞLU İMZASI
FENOMEN SESSİZLİĞİNİ BOZDU
FENOMEN SESSİZLİĞİNİ BOZDU
GÜLİZ AYLA 5. KEZ AMERİKA TURNESİNDE
GÜLİZ AYLA 5. KEZ AMERİKA TURNESİNDE
GÖKÇE NEFESLERİ KESTİ
GÖKÇE NEFESLERİ KESTİ
ÇİĞDEM GÜRDAL 'DAN 'BODRUM'DA SARI YAZ'
ÇİĞDEM GÜRDAL 'DAN 'BODRUM'DA SARI YAZ'
FATMANUR GÖÇMEZ’LE DOĞADA MÜZİK
FATMANUR GÖÇMEZ’LE DOĞADA MÜZİK
YAPAY ZEKA DESTEKLİ SAÇ EKİM TEKNOLOJİSİYLE AĞIRLADI
YAPAY ZEKA DESTEKLİ SAÇ EKİM TEKNOLOJİSİYLE AĞIRLADI
BIRAKTIM KENDİMİ
BIRAKTIM KENDİMİ
KALICI MAKYAJLA HER ZAMAN BAKIMLI OLUN
KALICI MAKYAJLA HER ZAMAN BAKIMLI OLUN
GİRNE FEST 25’TE YILDIZLAR GEÇİDİ
GİRNE FEST 25’TE YILDIZLAR GEÇİDİ
AYE’DEN YENİ SİNGLE: “EYVAH” YAYINDA
AYE’DEN YENİ SİNGLE: “EYVAH” YAYINDA
SELİN KURBANZADE’DEN İLK TEKLİ
SELİN KURBANZADE’DEN İLK TEKLİ
SONER SARIKABADAYI & SEFO & AERRO’DAN DEV İŞBİRLİĞİ
SONER SARIKABADAYI & SEFO & AERRO’DAN DEV İŞBİRLİĞİ
ADİLE NAŞİT ‘’BİR KAHKAHANIN ARDINDAKİ GÖZYAŞI’’ EYLÜL’DE SAHNEDE
ADİLE NAŞİT ‘’BİR KAHKAHANIN ARDINDAKİ GÖZYAŞI’’ EYLÜL’DE SAHNEDE
SEFA DOĞANAY’DAN SÜRPRİZ
SEFA DOĞANAY’DAN SÜRPRİZ
KÜÇÜK NEHİR’İN BÜYÜK BAŞARISI
KÜÇÜK NEHİR’İN BÜYÜK BAŞARISI
VENEDİK FİLM FESTİVALİNDE KIRMIZI HALIDA GÖZ KAMAŞTRIRDI
VENEDİK FİLM FESTİVALİNDE KIRMIZI HALIDA GÖZ KAMAŞTRIRDI
TÜRK MÜZİĞİNİ DAİMA GELECEĞE TAŞIMA ADINA ÇABA SARF EDERİM
TÜRK MÜZİĞİNİ DAİMA GELECEĞE TAŞIMA ADINA ÇABA SARF EDERİM
YENİ BİR SOLUK
YENİ BİR SOLUK
DUT AĞACI İLE İDDAİLI
DUT AĞACI İLE İDDAİLI

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

SİYASİ HAYATIMIZIN TAMAMI MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKLE GEÇTİ

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle