MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

AZMİN ZAFERİ

Ana SayfaBasın BülteniAZMİN ZAFERİ
AZMİN ZAFERİ

Dubai, dünyanın en hızlı büyüyen mutfak endüstrisinden birine ev sahipliği yapıyor. Gökhan, sadece 28 yaşında, bu endüstrinin önemli bir parçası. Dubai’de yaşayan insanların aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce farklı restoranı var.

03 Kasım, 2019, Pazar 17:45
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

QF&B'de büyük bir etkileyici ve Kurumsal Haberleşme Uzmanı olan Gökhan, Huqqa ve Galliard'ı Dubai yemek dünyasında öne çıkarırken aynı zamanda dünyayı dolaşıp en son moda trendlerini sergilemekte ve büyüyen ve ışıltılı Instagram üzerinde çalışıyor.

Gündelik işi için Gökhan, Halkla İlişkiler, Medya Planlama, Strateji ve Etkileyici İlişkileri yapıyor. Ayrıca New York, Londra, Türkiye ve tüm Avrupa'da projelerle dünyayı gezmesi gereken birden fazla işletmesi var.

Şık Türk, Türkiye'nin güneyindeki büyük bir şehir olan Adana'da doğdu ve büyüdü. Babası yarı Suriyeli olduğu için içinde de bir miktar Arap kanı var.

Gökhan'ın yemek, moda ve iş dünyası ile uzun bir geçmişi var. Yetişkin yıllarının çoğunu New York, Las Vegas, Slovakya da dahil olmak üzere tüm dünyada şef olarak ve Türk Hava Yolları'nda uçan bir şef olarak çalıştı. “İşim beni yerlere götürdüğü için kendimi çok şanslı hissediyorum. Birçok ülkede seyahat ettim. Dünyayı görmeye bayılıyorum ”dedi.

Küçük yaşta mutfak sanatlarının ve kurumsal iş yaşamının bir karışımını içeren bir kariyer istediğini biliyordu. Şimdi rüya kariyeri gerçekleşti. İş, seyahat, moda ve yemek.

Hayatında bir gün biraz şuna benzeyecek: uyan, çalış, sağlıklı bir kahvaltı yap, e-postalarını kontrol et ve projelerinde biraz çalış. Daha sonra Dubai alışveriş merkezinde moda caddesine yöneldi. Operasyonları kontrol eder, ekiple öğle yemeği yiyin, sonra ünlüleri ve etkileyicileri Galliard'da Address Downtown Dubai'de ağırlama zamanı. Her şey çok göz alıcı görünüyor ama çok fazla zorlu bir iş.

Gökhan sadece güzel bir yüz değil. Halkla İlişkiler, Turizm İşletmeciliği ve elbette İstanbul Mutfak Sanatı Akademisi'nden mezun oldu.

Türkiye’de denetleyici bir sunucu olarak Q Food & Beverage’e katıldı ve Dubai’ye taşınmadan önce, tam zamanlı olarak rol almak ve Huqqa ve Galliard’da uzun vadeli planlamanın yanı sıra günden güne başa çıkmak için kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Dubai. “Uzun ve zorlu bir yoldu, ama yaptığım şeyi seviyorum, bu yüzden hayatımın doğal bir parçası gibi hissetmek, saf yiyecek rolünden restorancı olarak daha kurumsal bir rol oynamak, aynı zamanda gece hayatında da durmak .

Jet set programına ek olarak, burada BAE'deki medya ve etkileyici ilişkilerini ve bölgesel olarak diğer restoranları ele alıyor.

Gökhan, halen Huqqa’nın Londra’ya ilk girişimini başlatırken, diğer uluslararası gece hayatı projelerini de yürütmektedir. “Hayatımda hem tutkularımı, iş yerimi hem de yemeği karıştırdığım bir noktaya ulaştım. Artık işimizi ve dallarımızı genişletiyoruz, bana bilgi ve kurumsal yetenekler portföyümü geliştirme şansı veriyor. ”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

TEHLİKELİ SAKAR, MENGEN’DE SİNEMA SETİNİ KURDU
TEHLİKELİ SAKAR, MENGEN’DE SİNEMA SETİNİ KURDU
NESLİ ÖZSOY'DA AMELİYATSIZ GENÇLEŞTİRME AKIMINA KATILDI
NESLİ ÖZSOY'DA AMELİYATSIZ GENÇLEŞTİRME AKIMINA KATILDI
ORHAN ÖLMEZ’DEN SÜRPRİZ HAMLE
ORHAN ÖLMEZ’DEN SÜRPRİZ HAMLE
TÜRKİYE’DE VİZYONA GİRİYOR
TÜRKİYE’DE VİZYONA GİRİYOR
ZORLU PSM’DE SAHNE ZAMANI
ZORLU PSM’DE SAHNE ZAMANI
AYAK KIRIĞININ ALÇISI VAR AMA KALP KIRIKLIĞININ ALÇISI
AYAK KIRIĞININ ALÇISI VAR AMA KALP KIRIKLIĞININ ALÇISI
VUELTA VE DÜNYA ŞAMPİYONASI
VUELTA VE DÜNYA ŞAMPİYONASI
TUVALİN BÜYÜSÜNE KAPILAN RESSAM
TUVALİN BÜYÜSÜNE KAPILAN RESSAM
TFF BAŞKANLIĞI İÇİN İDDİALI GELİYOR
TFF BAŞKANLIĞI İÇİN İDDİALI GELİYOR
‘TÜŞ’ FESTİVAL YOLCULUĞUNA BAŞLADI
‘TÜŞ’ FESTİVAL YOLCULUĞUNA BAŞLADI
MENOPOZ BELİRTİLERİ KADINLARIN YAŞAM KALİTESİNİ ETKİLİYOR
MENOPOZ BELİRTİLERİ KADINLARIN YAŞAM KALİTESİNİ ETKİLİYOR
DJ MAHMUT GÖRGEN ÖLÜMDEN DÖNDÜ
DJ MAHMUT GÖRGEN ÖLÜMDEN DÖNDÜ
BODRUM’DA TÜLİN ŞAHİN’E YOĞUN İLGİ
BODRUM’DA TÜLİN ŞAHİN’E YOĞUN İLGİ
HARBİYE'DE KAPALI GİŞE
HARBİYE'DE KAPALI GİŞE
GÖNÜL HESABIMI BÜYÜTÜYORUM
GÖNÜL HESABIMI BÜYÜTÜYORUM
TURGAY KIRAN EVİNDE AĞIRLADI
TURGAY KIRAN EVİNDE AĞIRLADI
KOZMETİK MARKASI ÖNCESİ BODRUM MOLASI
KOZMETİK MARKASI ÖNCESİ BODRUM MOLASI
GÖKHAN TÜRKMEN’DEN YALOVA’DA UNUTULMAZ GECE
GÖKHAN TÜRKMEN’DEN YALOVA’DA UNUTULMAZ GECE
MUSTAFA AKAY BODRUM’U SALLADI
MUSTAFA AKAY BODRUM’U SALLADI
ÜNLÜ OYUNCULARDAN HURGHADA KAÇAMAĞI
ÜNLÜ OYUNCULARDAN HURGHADA KAÇAMAĞI

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
Basın Bülteni

ÇOCUK YAŞTA KAMERALARLA TANIŞTIM

MUHTEŞEM...

BAŞBAKANIN MASASINDAKİ ANKET

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle