MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

BALDIZ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Ana SayfaMagazinBALDIZ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
BALDIZ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Komedi filmi Baldız’ın çekimleri tamamlandı. Filmin oyuncuları ve yapım ekibi, yemekte bir araya gelerek başarılarını kutladı.

15 Şubat, 2025, Cumartesi 15:51
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Yapımcılığını Berton Medya’nın üstlendiği, senaryosunu Kamuran Süner’in kaleme aldığı, Hamdi Alkan’ın hem yönetmen koltuğuna oturduğu hem de rol aldığı, kadrosunda Oya Başar, Asuman Dabak, Ayşegül Asar, Emel Müftüoğlu, Damla Aslanalp ve Pedro Karami gibi oyuncuları buluşturan ‘Baldız’ filminin çekimleri tamamlandı. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla şimdiden merak uyandıran Baldız’ın Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen çekimleri, yaklaşık 4 hafta sürdü. 2025 yılında seyirciyle buluşması planlanan filmin kutlama yemeği önceki akşam Kanyon Serafina’da yapıldı.

“İlk defa baldız oldum” “Ölene kadar bırakmayacağım”

Kutlama yemeğinde kameraların karşısına geçen oyuncular, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Filmde ‘Baldız’ karakterini canlandıran Oya Başar, “Ben kaynana oldum, kayınvalide oldum, ilk defa baldız oldum. Şimdi bunu deniyorum. Hepsinin ayrı ayrı düşünceleri, karakterleri oluyor. Aile yapısı içinde çok farklılar. Burada daha farklı bir şey yaptık. Biz severek oynadık. İyi olacağını düşünüyoruz” diye konuştu. Bir röportajda kendisine yöneltilen “Oyunculukta emekli olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna cevap veren Oya Başar, sorunun hatırlatılması üzerine “Ölene kadar bırakmayacağım. İşimi yaptığım için o kadar mutluyum ki. Bazı işlerin emekliliği olabilir ama sanatçının çok zordur. Biz sağlığımız elverdiğince oynamaya çalışırız, bundan keyif alırız. Hep demişimdir yaş 68 yolun yarısı eder. Çünkü yaş dediğiniz şey rakamdan ibaret. Önemli olan beynin ve bedenin hissettikleridir.” İfadelerini kullandı.

“Sanatçı doğduk sanatçı olarak ölmek isteriz”

Oyunculukta yaşın önemli olmadığını vurgulayan Asuman Dabak da Oya Başar’ın sözlerine destek çıktı. Dabak, “Biz sanatımıza aşığız. Dünyaya yeniden gelecek olsan yeniden oyuncu olmak isterdim. Bunun yaşla hiçbir ilgisi yok. Biz sanatçı doğduk ve sanatçı olarak ölmek isteriz. Biz hancıyız yolcu değiliz” şeklinde konuştu. Filmde rol alan Ayşegül Asar, “Bu kadar usta oyuncuyla bir arada olduğum için kendime şanslı hissediyorum. O kadar keyifli çalıştık ki hiç zorluk çekmedim” dedi.

“Türkçeyi öğrenmekte zorlandım”

İlk kez bir sinema projesinde yer alan Pedro Karami, “Bu benim aktör olarak ilk işim. Çok sevdim. Türkçeyi öğrenmekte çok zorladım. En çok Hamdi Akan ve Damla yardımcı oldu” diye konuştu. Filmde Türk kızına aşık bir İtalyan erkeği canlandırdığını söyleyen Karami, “ Türk kızına âşık oluyorum ve ablası çok zorluyor” diye ekledi. Filmde baldızın kız kardeşini canlandıran Damla Aslanalp ise “Hamdi hoca sayesinde hiç zorlanmadım. Çekimler çok keyifli geçti. Değerli ustalarımızla çalışma fırsatı bulduk” dedi.

Sürpriz kutlama

Kutlama yemeğinde sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleşti. Baldız filminin oyuncuları yeni yaşına giren rol arkadaşları Oya Başar’ın doğum gününü pasta keserek kutladı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

YENİ KİTABININ MÜJDESİNİ VERDİ
YENİ KİTABININ MÜJDESİNİ VERDİ
YAZ AŞKI
YAZ AŞKI
HAZİRAN’DA İSTANBUL 90’LARA IŞINLANIYOR
HAZİRAN’DA İSTANBUL 90’LARA IŞINLANIYOR
AMERİKA'DA HOLLWOOD FİLM FESTİVALİ KURDU
AMERİKA'DA HOLLWOOD FİLM FESTİVALİ KURDU
YEŞİLÇAM’IN CESUR YILDIZI
YEŞİLÇAM’IN CESUR YILDIZI
KADINLAR GÜNÜNE HALAYLI KUTLAMA
KADINLAR GÜNÜNE HALAYLI KUTLAMA
FİDE’NİN YENİ SİNGLE’I TOHUM
FİDE’NİN YENİ SİNGLE’I TOHUM
8 MART’A ÖZEL GÜÇLÜ BİR DAYANIŞMA ŞARKISI
8 MART’A ÖZEL GÜÇLÜ BİR DAYANIŞMA ŞARKISI
ENGELSİZ YAŞAM İFTARI
ENGELSİZ YAŞAM İFTARI
MÜSLÜM GÜRSES VE HARİKA AVCI’ DAN BÜYÜK SÜRPRİZ
MÜSLÜM GÜRSES VE HARİKA AVCI’ DAN BÜYÜK SÜRPRİZ
YAVUZ KORAL HAYATINI KAYBETTİ
YAVUZ KORAL HAYATINI KAYBETTİ
YENİ PROJELER YOLDA
YENİ PROJELER YOLDA
KIRMIZI HALIDA DA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
KIRMIZI HALIDA DA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
MÜGE ULUSOY’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
MÜGE ULUSOY’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
YEŞİLÇAM’IN TARTIŞMALI YILDIZI
YEŞİLÇAM’IN TARTIŞMALI YILDIZI
YAKINDA AÇILIYOR
YAKINDA AÇILIYOR
BELKİ BİR GÜN
BELKİ BİR GÜN
GELENEKSEL İFTAR DAVETİNE ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ
GELENEKSEL İFTAR DAVETİNE ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ
NURCİHAN’DAN YENİ TEKLİ
NURCİHAN’DAN YENİ TEKLİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
MAGAZİN

TUĞBA ÖZAY SOSYAL MEDYAYA ARA VERDİ

MODA İKONU OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

AMERİKA'DA HOLLWOOD FİLM FESTİVALİ KURDU

YEŞİLÇAM’IN CESUR YILDIZI

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle