MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

BAŞKAN YARDIMCISININ İSYANI!..

Ana SayfaGüncelBAŞKAN YARDIMCISININ İSYANI!..
BAŞKAN YARDIMCISININ İSYANI!..

Tokat Belediyesi’nde 8 yıldır Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Sefer Bayın, başkan Adnan Çiçek ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle makamının pasifleştirildiğini, muhatap alınmadığını belirterek, "2009’un Mayıs ayından beri odamda bomboş oturuyorum, belediyeye en ufak katkım yok. İş yapmadan ayda 4 bin 295 lira maaş alıyorum" dedi.

12 Nisan, 2012, Perşembe 20:20
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nden 8 yıl önce Tokat’a gelen evli ve iki çocuk babası Sefer Bayın, başkanlığını AK Partili Adnan Çiçek’in yaptığı Tokat Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. 5 yıl Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Bayın, 2009 yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Adnan Çiçek tarafından vekaleten Etüt Proje Müdürlüğü görevine getirildi. Başka bir başkan yardımcılığına bağlanması üzerine itiraz eden Bayın, Bölge İdare Mahkemesi’ne dava açarak görevine geri döndü.

"GÖREV VERİLMEDİ, BOMBOŞ OTURUYORUM"

Bu olaydan sonra kendisine hiçbir şekilde görev verilmediğini ve makamının pasifleştirildiğini söyleyen Sefer Bayın, "Yardımcılıktan, müdürlük görevine atanınca, bunun hukuken uygun olmayacağını başkanın kendisine ilettim. Tokat İdare Mahkemesi’ne başvurdum. İdare Mahkemesi ben haklı gördü ve vekaleten müdürlüğü kaldırdı ve eski görevime iade edildim. Halen başkan yardımcısıyım. O günden beri, yani 2009’un Mayıs’ın dan belli bu odada oturuyorum. Her gün işime gelip gidiyorum. Ama belediyeye en ufak katkım yok. Bomboş oturuyorum. Bu ay 4 bin 295 lira maaş aldım, hesabıma yattı. Belediyeye en ufak bir katkım yok" dedi

"BAŞKANDAN GÖREV BEKLİYORUM"

İnşaat mühendisi bir başkan yardımcısı olduğunu belirten Bayın, "Kesinlikle çalışmayı seven çok hareketli bir insanım. Kendimi sürekli yeniliyorum. Bende bu 3 yıl içerisinde belediyedeki arkadaşlar ne yapıyor diye takip ettim, sonuçta belediyenin personeliyim. Zaman zaman internet sitelerinde, Tokat gazetelerinde olsun ne yaptığımı paylaştım. Belediyenin eksikleri vardır, zaman zaman belediye başkanına ilettim. Yani anlayacağınız kendime öyle bir iş buldum ki, boş duran adam ne yapacak, bir şeyler yapacak. Sayın Belediye Başkanı’ndan görev bekliyorum. Ben kendisini seviyorum. Her şeye rağmen Tokat’a hizmet etmek istiyorum. Ben Tokat’ın çocuğuyum" diye konuştu.

"PARKIN KESİN KABULÜNÜ ONAYLAMADIM ARAMIZ AÇILDI"

Sefer Bayın, 2009 yılı haziran ayında, kent içerisinde yapılan Erdoğan Gürbüz Parkı’nın kesin kabulünü, eksiklikler olduğu için onaylamadığını ve bu nedenle başkan Adnan Çiçek ile aralarının açıldığını kaydederek, ''Kendisine resmi yazıyla dedim ki, 'Sayın Başkanım bunun kesin kabulü yapılamaz, şu şu eksiklikler vardır' tabi bana herhangi bir cevap vermedi. Daha sonra bu basına yansıdı. Bir şey yok denildi ama bir şey var. Avrupa Birliği fonundan destek alındı orası için. Ve bu para doğru bir şekilde kullanılmadı, başkan yardımcısı olarak söylüyorum. Bu kadar açığım. Niye kullanılmadı? Açığa çıkaran Sefer Bayın. 'Vay sen misin bunu açığa çıkaran' diye cezalandırıldım. Başkana bunları ilettim ama muhatap olmadı. Yani beni 3 yıldır muhatap da almıyor. Kendi takdiridir ama ben buradan maaş alıyorum ve bunu hak etmek istiyorum" dedi.

Kendisine Tokat’tan git denildiğini anlatan Bayın, "Ben Tokat’ın çocuğuyum. Gitmek isteyen varsa kendisi gitsin. Hiçbir yere gitmeyeceğim ve buraya hizmet etmek için elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Her seçilen belediye başkanımdır. Saygısızlık yapmam ama ben hakkımı aramaya devam edeceğim" diye konuştu.

"BOL BOL KİTAP OKUYORUM"

Bayın, gününü makam odasında kitap okuyarak geçirdiğini söyleyerek, "Sabah erkenden kalkıyorum. Sporumu yapıyorum dinleniyorum o süreçte evime geliyorum, kahvaltımı yapıyorum sonra işime geliyorum. İşime geldiğimde gazetelerim gelir. Bunları okuyorum, kitap okuyorum. Bir de kendi alanımla ilgili gündemi takip ediyorum. Son olarak iş güvenliği uzmanı kursuna katıldım. En son ne yapıyor derseniz 2,5 aydır bu işle uğraşıyorum. Yani kendimi geliştiriyorum. Tabi ki, ben çalışmak istiyorum ama nasıl bilemem. Ben sıradan bir insan değilim. Ben faydalı olmak istiyorum. Benimde bir yanlışım varsa çıksın söylesinler” dedi.

Belediye Başkanı Adnan Çiçek ise yardımcısının açıklamalarıyla ilgili herhangi bir şey söylemeyeceğini bildirdi.

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

PODYUMLARDAN MÜZİK DÜNYASINA
PODYUMLARDAN MÜZİK DÜNYASINA
SİLİKON VADİSİ’NDE ÖMER HOCA İÇİN UMUT SEFERBERLİĞİ
SİLİKON VADİSİ’NDE ÖMER HOCA İÇİN UMUT SEFERBERLİĞİ
KAYA GİBİ MODACIM BENİ DE TAŞ GİBİ YAPTI
KAYA GİBİ MODACIM BENİ DE TAŞ GİBİ YAPTI
BEYZA SARI’DAN PODYUMDA BÜYÜK ÇIKIŞ
BEYZA SARI’DAN PODYUMDA BÜYÜK ÇIKIŞ
DERYA CAMUZOĞLU YENİ SEZONA BOMBA GİBİ GİRİYOR
DERYA CAMUZOĞLU YENİ SEZONA BOMBA GİBİ GİRİYOR
YELİZ VE MELİS KARDEŞLERDEN MÜZİK ATAĞI
YELİZ VE MELİS KARDEŞLERDEN MÜZİK ATAĞI
BEN DE SELANİK GÖÇMENİYİM
BEN DE SELANİK GÖÇMENİYİM
FARKLI SESLER, ORTAK BİR DUYGU
FARKLI SESLER, ORTAK BİR DUYGU
UFUK VE UMUT ÖZKAN KARDEŞLER İLK KEZ AHVALDE BULUŞTU
UFUK VE UMUT ÖZKAN KARDEŞLER İLK KEZ AHVALDE BULUŞTU
İLKER UZUNALAN DÜNYAEVİNE GİRDİ
İLKER UZUNALAN DÜNYAEVİNE GİRDİ
KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ’NE DESTEK OLDU
KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ’NE DESTEK OLDU
BURSA AYNI PROJELERİ 13 YIL DAHA BEKLEYEMEZ
BURSA AYNI PROJELERİ 13 YIL DAHA BEKLEYEMEZ
TÜRKİYE'DEN İBİZA'NIN ZİRVESİNE
TÜRKİYE'DEN İBİZA'NIN ZİRVESİNE
ŞORAY UZUN'DAN DENİZDE AKSİYON GÖRÜNTÜLERİ
ŞORAY UZUN'DAN DENİZDE AKSİYON GÖRÜNTÜLERİ
TATİL KAÇAMAĞI
TATİL KAÇAMAĞI
VERA PROJESİ KAPSAMINDA DUYGUSAL BİR DÜET
VERA PROJESİ KAPSAMINDA DUYGUSAL BİR DÜET
KUBAT ‘TEOMAN ŞARKILARI’ PROJESİNDE
KUBAT ‘TEOMAN ŞARKILARI’ PROJESİNDE
YİNE DOLU DOLU
YİNE DOLU DOLU
ANJELİKA AKBAR VE SUREN MAKSUTOV DÜETİ
ANJELİKA AKBAR VE SUREN MAKSUTOV DÜETİ
LUCA ARTİKOV’DAN TOP OF MODEL UNİVERSE SÜRPRİZİ
LUCA ARTİKOV’DAN TOP OF MODEL UNİVERSE SÜRPRİZİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNCEL

MASÖZ İŞ İLANININ ARDINDAN FUHUŞ AĞI ÇIKTI

YAĞIŞ YOK, SICAKLIK 32 DERECEYİ BULACAK

BÖLEN DEĞİL, BİRLEŞTİREN BİR SİYASET İSTİYORUZ

SUCUK VE ET ÜRÜNLERİNDE TEK TIRNAKLI ETİ TESPİT EDİLDİ

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle