MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

BAŞVURULARDA ARTIŞ

Ana SayfaSağlikBAŞVURULARDA ARTIŞ
BAŞVURULARDA ARTIŞ

Pandemi nedeni ile Türkiye de tüm dünya ülkeleri gibi en az etkilenmek için birçok tedbir alıyor. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu önderliğinde yürütülen bu önlemler kapsamında elektif ameliyatlara yapılan kısıtlama Mayıs ayında kalktı. KBB ve Baş & Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Serkan Barışkan, kısıtlamaların kalkmasıyla tüm dünyada estetik operasyon başvurularında artış gözlemlendiğini belirtti.

19 Şubat, 2021, Cuma 19:10
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Pandeminin yüz bölgesi ameliyatları için bir fırsat haline dönüştüğünü belirten Op. Dr. Serkan Barışkan,”Hepimizin en çok değişiklik yapmak istediği bölge kuşkusuz yüzümüz. Gelişen tekniklerle iyileşme süresi çok kısalsa da yüzde yapılan değişiklikleri saklamak zor. Bu yüzden gizlilik arayanlar bu dönemi fırsat bildi. Sokağa çıkma kısıtlamaları ve evden çalışma imkanı dolayısıyla normal yaşantımızda saklamakta güçlük çekeceğimiz yüz bölgesindeki ameliyatlar için en doğru zaman” dedi.

Burun estetiği maske takmaya engel değil!

Burun estetiği için başvuranların en büyük kaygısının ameliyat sonrası maske kullanımı konusu olduğunu dile getiren Dr. Barışkan,”Pandemiden dolayı ‘ameliyat sonrası maske kullanabilir miyim?’ sorusu hastaların merak ettiği konulardan biri haline geldi.  İçinde bulunduğumuz şartlarda toplum içine girebilmek için maske kullanımı şart. Son dönemde pek çok maske çeşidi hayatımıza girdi. Pekiyi ameliyat sonrası hangi maskeler uygun? Burun estetiği sonrası maske seçiminde temel prensip buruna baskı uygulamamak olmalıdır. Bu prensip temel alınarak maske seçimi yapılmalıdır. Burun estetiği sonrası cerrahi maske kullanılırken telli olmasına dikkat etmeliyiz. Tele, uygun şekli yüzümüze takmadan önce vermeli, böylece burun ucuna baskı yapmamalıyız. Onun dışında iyileşme sürecinde burun ucuna baskı yapmayan her türlü maskeyi tercih edilebilir ve siperliklerden de destek alabiliriz” şeklinde konuştu.

Tedbirler en üst seviyede alınıyor.

Hastaların bir diğer merak konusu olan Coronavirüs tedbirlerinin de en üst seviyede alındığının altını çizen Dr. Serkan Barışkan,” Doktorların her dönemde olduğu gibi bu dönemde de önceliği hastasını, ekibini ve kendini korumaktır. Bu anlayışla ben ve ekibim düzenli olarak Coronavirüs testi yaptırıyor ve ameliyat öncesi hastadan da PCR testi, BT çekimi istiyoruz. Ameliyatlarımızda her zaman olduğu gibi sterilizasyon kurallarını son derece dikkatli uyguluyoruz. Ameliyat esnasında N95 ve cerrahi maskeler kullanıyor böylelikle riski sıfıra indiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Barışkan; günümüz teknikleriyle, alanında uzman, tecrübeli hekim tarafından gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatlarının son derece konforlu ameliyatlar olduğunu ve hastaların sosyal hayatlarından uzak kalmalarına sebebiyet vermediğini de sözlerine ekledi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DÜNYA GASTRONOMİ SEKTÖRÜ İSTANBUL’DA BULUŞTU
DÜNYA GASTRONOMİ SEKTÖRÜ İSTANBUL’DA BULUŞTU
DOĞRU BESLENME, MS’Lİ BİREYLERİN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTEBİLİR
DOĞRU BESLENME, MS’Lİ BİREYLERİN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTEBİLİR
ÜNLÜLER DÜĞÜNDE BULUŞTU
ÜNLÜLER DÜĞÜNDE BULUŞTU
ASLI ENVER’LE KARİZMA TESTİ
ASLI ENVER’LE KARİZMA TESTİ
DOSTLARI KİTAP LANSMANINDA YALNIZ BIRAKMADI
DOSTLARI KİTAP LANSMANINDA YALNIZ BIRAKMADI
MAGAZİN MASAYA YATIRILIYOR
MAGAZİN MASAYA YATIRILIYOR
2026'DA GERÇEK AŞKLAR GERİ DÖNÜYOR
2026'DA GERÇEK AŞKLAR GERİ DÖNÜYOR
GÜNDÜZÜM GECEMSİN
GÜNDÜZÜM GECEMSİN
YARIM KALAN AŞKLARA YENİ BİR ŞARKI
YARIM KALAN AŞKLARA YENİ BİR ŞARKI
ÇOCUKLARIM UĞURLU GELDİ
ÇOCUKLARIM UĞURLU GELDİ
USTA İSİMLER TÜYAP’TA BULUŞTU
USTA İSİMLER TÜYAP’TA BULUŞTU
2026'YA UNUTULMAZ BİR KARŞILAMA
2026'YA UNUTULMAZ BİR KARŞILAMA
TÜRKİYE’DE BAĞIMSIZ DİJİTAL İÇERİKTE TARİHİ DÖNÜŞÜM
TÜRKİYE’DE BAĞIMSIZ DİJİTAL İÇERİKTE TARİHİ DÖNÜŞÜM
TASARIM, İLHAM VE SOHBET AYNI SOFRADA BULUŞTU
TASARIM, İLHAM VE SOHBET AYNI SOFRADA BULUŞTU
İÇİNİZİ ÜŞÜTECEK EN GÜZEL KIŞ MANZARALARI
İÇİNİZİ ÜŞÜTECEK EN GÜZEL KIŞ MANZARALARI
ÇOCUKLAR GÜVENDE
ÇOCUKLAR GÜVENDE
YERLİ VE MİLLİ ADELE
YERLİ VE MİLLİ ADELE
HEM KİTABINI HEM ŞARKISINI TANITTI
HEM KİTABINI HEM ŞARKISINI TANITTI
YILBAŞI COŞKUSU BAŞLIYOR
YILBAŞI COŞKUSU BAŞLIYOR
DOĞRU YOLDA İLERLİYORUM
DOĞRU YOLDA İLERLİYORUM

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SAĞLIK

ARKASINDA LİPÖDEM OLABİLİR

TÜRKİYE'DE GÖRÜLME ORANI YÜZDE 7'YE YAKLAŞTI

ÇİZME FERMUARI KAPANMAYANLAR DİKKAT

KIŞ AYLARINDA BAĞIŞIKLIĞINIZI GÜÇLENDİRECEK 10 İPUCU

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle