MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

BEN ÖNÜME BAKIYORUM

Ana SayfaRöportajBEN ÖNÜME BAKIYORUM
BEN ÖNÜME BAKIYORUM

Bazılarınız ünlü şarkıcı Kıvılcım Ural’ı birçok yanlış nedenle tanıyor olablirsiniz. Duman topluluğunun solisti Kaan Tangöze ile evlilikle sonuçlanan ilişkisi çok farklı nedenlerle magazin gündeminin konusu oldu. Ancak Kıvılcım ural tüm bu çalkantılar içinde müzikal üretimini hiç kesmedi. Deyim yerindeyse gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Piyasaya sürdüğü albümleriyle hedefi 12’den vurmayı başardı. Kıvılcım Ural müziğini ve şarkılarıyla kesişen yaşamını Alper Ergez’e anlattı.

20 Şubat, 2025, Perşembe 18:08
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

MERHABA KIVILCIM HANIM, HABER CADDESİNE HOŞ GELDİNİZ. ÖNCELİKLE SİZİN İÇİN MÜZİK NASIL BAŞLADI?

Müzik benim için çocukluğumda başladı. Babam evde hep gitar çalardı benim gördüğüm ilk müzisyen babamdı. Ben hiç başka bir şey yapmayı düşünmedim. Bir dönem Herkesin babası zaten müzik yapıyor sanıyordum. Benim için sıradan bir şeydi.

MÜZİK ALANINDA KENDİNİZİ NASIL KONUMLANDIRIYORSUNUZ?

Genç ve enerjik bir konumda görüyorum ham bir meyve gibi. Daha yolumuz uzun. Öğrenecek keşfedecek ne çok şey var.

YENİ ALBÜMÜNÜZ 'ETEKLERİM KÖPEKLERİM’ DEKİ 10 ŞARKININDA SİZE AİT OLDUĞUNU BİLİYORUZ. PEKİ SİZİ ŞARKI YAZMAYA İTEN DURUM NEDİR, ŞARKI YAZMAYA NASIL BAŞLADINIZ VE ŞARKILARINIZDA NELERDEN BAHSEDİYORSUNUZ?

Son albümde hep varoluş gücü temalarını işledim. Konsept bir albüm oldu. Dünyadaki adaletsizlikleri, şiddeti, baskıyı eleştiren bir konsepti var. Bu albüm sürecinde o duyguları işledim.

‘’ETEKLERİM KÖPEKLERİM’’ ALBÜMÜNÜZDE KİMLERLE ÇALIŞTINIZ. ŞARKINIZIN HAZIRLIK SÜRECİNDEN BİRAZ BAHSEDEBİLİR MİSİNİZ?

Gitaristim BaturalpYılmaz ile çok uzun zamandır arkadaşız. Üniversiteden arkadaşlarıyla beni tanıştırdı. Hepimiz iyi arkadaşız. Bu yüzden beraber müzik yaparken de mutluyuz. Aranjeleri Onur Gülanber yaptı, davulları ÇağdasTopal çaldı.

ALBÜMÜN ADI NEDEN 'ETEKLERİM KÖPEKLERİM’’BU İSİM FİKRİ NASIL OLUŞTU?

Albümün temasına uygun olacağını düşündüm. Etek tabii ki kadını temsil ediyor. Ben bu albümümde hepimizi önemsiyorum ve birleştiriyorum.

ALBÜMLE İLGİLİ GELEN TEPKİLER NASIL?

Albüm, rock müzik dinleyicisinin hoşuna gidiyor. Punk müzik yapan kadınlar piyasada görünür değiller. İnsanlara değişik geliyor kadın sesinden bu müziği duymak.

MÜZİK TARZINIZI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

İlk albümüm akustikti. İkinci albümüm ise rock. Aralarda single’lar yayınladım hatta aralarında pop türünde şarkı da vardı. Aslında hepsi özünde popüler kültüre hitap eden slogan sözlere sahip. Sadece her defasında farklı işliyorum. En önemli şey gücü hissetmeliyim. Bu albümden sonra çat diye pop bir şarkı da yapabilirim belli olmaz.

BİR DÖNEM EŞİNİZLE YAŞADIĞINIZ İLİŞKİ ÇOK KONUŞULDU. ÇOK FAZLA YORUMLAR YAPILDI BU DURUM SİZDE NE GİBİ ETKİLER BIRAKTI? NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Güzel tatlı bir aileyiz ben önüme bakıyorum. O benden önce dünyaya gelmiş yıldızı parlamış bir isim. Ama benim de ışığım var. Hiçbir zaman gölgesinde kaldığımı düşünmüyorum.

EŞİNİZLE BERABER AYNI PROJEDE YER ALMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ? MESELA BİR DÜET OLABİLİR YA DA BİR SAHNE ÇALIŞMASI?

Bu soruyu hep soruyorlar ama hiç öyle planlar yapmadık en güzel düetimizi yaptık akıllı güzel bir kızımız oldu. Bence yapabileceğimiz en güzel şeyi yaptık.

RÖPORTAJIMIZA KATILARAK BİZE ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. SON OLARAK HABER CADDESİ OKUYUCULARINA VE SİZİ SEVENLERE NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Ben teşekkür ederim. Şubat ayında konser maratonuna başlıyoruz, herkesi bekliyorum.

Röportaj: Alper ERGEZ

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

EMRE ALTINOK’TAN YILIN SON PROJESİ
EMRE ALTINOK’TAN YILIN SON PROJESİ
ARKASINDA LİPÖDEM OLABİLİR
ARKASINDA LİPÖDEM OLABİLİR
TÜRKİYE YILDIZLARINI GÖRKEMLİ BİR GECEYLE SEÇTİ
TÜRKİYE YILDIZLARINI GÖRKEMLİ BİR GECEYLE SEÇTİ
EN İYİ MİLLİ KIYAFET ÖDÜLÜ TÜRKİYE’NİN
EN İYİ MİLLİ KIYAFET ÖDÜLÜ TÜRKİYE’NİN
SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR
SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR
YANMIŞ BİR YÜREK VAR
YANMIŞ BİR YÜREK VAR
YALNIZLIĞIMA
YALNIZLIĞIMA
İNCELİKLİ BİR MÜZİKAL DÜNYA
İNCELİKLİ BİR MÜZİKAL DÜNYA
SPOR VE MODELLİĞİ BİR ARADA YÜRÜTÜYOR
SPOR VE MODELLİĞİ BİR ARADA YÜRÜTÜYOR
HEDEF HONG KONG BORSASI
HEDEF HONG KONG BORSASI
ING’NİN BÜYÜME RAKAMLARI SEKTÖRÜN GÖLGESİNDE KALDI
ING’NİN BÜYÜME RAKAMLARI SEKTÖRÜN GÖLGESİNDE KALDI
KAS SİHİRBAZI BURÇİN PARASAYAR
KAS SİHİRBAZI BURÇİN PARASAYAR
MİKRO ALDATMA BELİRTİLERİ
MİKRO ALDATMA BELİRTİLERİ
GAZETECİ ÖNCE BİREY OLMALI
GAZETECİ ÖNCE BİREY OLMALI
USTAYA VEFA MESLEĞE SAYGI GAZETECİ ÖDÜLÜ ŞABAN MERGÜL’ÜN
USTAYA VEFA MESLEĞE SAYGI GAZETECİ ÖDÜLÜ ŞABAN MERGÜL’ÜN
GÖKHAN ÖZEN'DEN BAKÜ'DE SENFONİK KONSER
GÖKHAN ÖZEN'DEN BAKÜ'DE SENFONİK KONSER
RUBATO İLE MAGAZİN KEYFİ
RUBATO İLE MAGAZİN KEYFİ
MURAT DALKILIÇ SALI GECESİNİ SALLADI
MURAT DALKILIÇ SALI GECESİNİ SALLADI
SOLD OUT KRALİÇESİ İSTANBUL SAHNESİNDE
SOLD OUT KRALİÇESİ İSTANBUL SAHNESİNDE
SHAKESPEARE’İN 400 YILLIK BİLGELİĞİ
SHAKESPEARE’İN 400 YILLIK BİLGELİĞİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
RÖPORTAJ

HALK MÜZİĞİ DNA'MIZDIR

İNSAN EN ÇOK ÖĞRETİRKEN ÖĞRENİR

ZORLUKLARA RAĞMEN GERİ ADIM ATMADIM

GLOBAL BİR MARKANIN YÜZÜ OLACAK

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle