MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

BEN YORULMAYI SEVERİM

Ana SayfaRöportajBEN YORULMAYI SEVERİM
BEN YORULMAYI SEVERİM

Onda yok yok… Müzisyenlik, oyunculuk hayatta vaz geçemeyeceği tek şey. Bugüne kadar rol aldığı dizi ve filmlerdeki muhteşem oyunculuğuyla milyonların gönlünde taht kuran Birhan Tut, yeni projeleriyle yeni yılda fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu çalışmalarıyla ilgili Alper Ergez’e konuştu.

30 Kasım, 2024, Cumartesi 12:12
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

MERHABA BİRHAN BEY  HABER CADDESİNE HOŞ GELDİNİZ. HEM OYUNCULUK HEM DE MÜZİKLE İLGİLENDİĞİNİZİ BİLİYORUZ ÖNCELİKLE ÇALIŞMALARINIZ NASIL GİDİYOR HER İKİ ALANDA DA ÇALIŞMALARINIZA DEVAM EDİYOR MUSUNUZ?

 Merhabalar. Hoş buldum, Teşekkür ederim. Mesleğimle, yani oyunculukla ilgili yoğun bir şekilde çalışıyorum. Gündemimizde yeni işler ve yeni başlangıçlar var. Şu an tüm dikkatim ve yoğunluğum burada. O yüzden müzik çalışmalarına bir süre ara verdim diyebilirim.

SON OLARAK TV8 EKRANLARINDA GÜNLÜK DİZİ ‘’CANIM ANNEM’’ DE SİZİ İZLEMİŞTİK. PEKİ ŞİMDİLERDE YENİ PROJELER VAR MI ?

 13 Aralık’ta Hep 33 Yaşında filmi vizyona girecek. Bu benim için heyecan verici bir süreç zaten. Bunun dışında da yeni projelerle oldukça fazla görüşmeler ve toplantılar yapıyoruz elbette. Okuduğumuz işler var.  Yakında çok güzel işlerle karşınızda olacağım.

GÜNLÜK DİZİNİN ZORLUKLARI VAR MI .TEKRAR TEKLİF  GELSE YİNE GÜNLÜK DİZİDE OYNARMISINIZ. YOKSA PRİME TİME DA HAFTALIK BİR DİZİDE Mİ ROL ALMAK İSTİYORSUNUZ?

Ben işime formattan ziyade kalite odaklı bakıyorum. Edindiğim tecrübeler bana bunu gösterdi. O sebeple bir ayrım yapmıyorum. Benim sadece 2 tane günlük dizim oldu. Bunun dışında prime time dizilerde çok daha fazla çalıştım. Kariyerimin beni hangi yönde mutlu edeceğini hissedersem kararımı ona göre vereceğim. O yüzden formatlar arası bir ayrım yapmak saçma olur. Bunun dışında her işin bir zorluğu var elbette. Günlük dizi çok yoğun tempoya sahip bir format. Ama ben yorulmayı severim.

BİRAZ MÜZİK ÇALIŞMALARINIZDAN BAHSEDELİM İSTERSENİZ. ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞINIZ  YENİ ŞARKILAR VAR MI?

Söylediğim gibi bu çalışmalara biraz ara verdim.

OYUNCULUK SEKTÖRÜNE İLK OLARAK TİYATRO İLE GİRİŞ YAPTIĞINIZI BİLİYORUZ. TİYATRODAN SONRA SIRASIYLA DİZİ VE SİNEMA ÜZERİNE ÇALIŞMALARINIZ OLDU. PEKİ TİYATRO ÇALIŞMALARINIZ DEVAM EDİYOR MU?

Şu an için öyle bir vaktim yok. Ama üretim yapmayı çok çok istediğim bir alan tiyatro. Yıllardır sahneye çıkmıyorum ve fazlasıyla özledim. Umarım kısa zamanda gerekli şartlar oluşur ve sahnede buluşuruz. Ama şu an için böyle bir durum yok.

ROLLERİNİZE NASIL HAZIRLANIYORSUNUZ? ZORLANDIĞINIZ SAHNELER OLUYOR MU?

Elbette zorlandığım yerler oluyor. Tüm oyuncular için böyle sahneler var. Bu işe aşık olmamızın sebeplerinden biri de bu zaten. Ben rollerime hazırlanırken genelde yalnız kalmayı tercih ediyorum. Yoğunlaşıyorum ve çok çalışıyorum.

PROJE SEÇİMLERİNİZİ YAPARKEN ÖZELLİKLE DİKKAT ETTİĞİNİZ DURUMLAR VAR MI VE GELEN HER PROJEDE ROL ALIR MISINIZ?

Elbette bazı parametlere göre yapıyoruz bu seçimleri. Kendimizce belirlediğimiz şeyler var. O yüzden her gelen projede çalışamıyoruz tabi ki.

BİR PROJE İÇİN OYUNCULUKTA SINIRLARINIZIN DIŞINA ÇIKMANIZ İSTENİYOR KABUL EDER MİSİNİZ. MESELA PROJE İÇİN SOYUNUR MUSUNUZ?

Soyunmayı bir sınır olarak nitelendirmeniz beni üzdü. Benim oyunculukta bir sınırım yok. Haliyle “soyunmak” dediğiniz şey benim için bir sınır değil.

RÖPORTAJIMIZA KATILARAK BİZE ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. SON OLARAK HABER CADDESİ   OKUYUCULARINA VE SİZİ SEVENLERE NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Ben teşekkür ediyorum nazik davetiniz için. Okurlarımız için de her şeyin güzel ve pozitif olmasını diliyorum.

Röportaj: Alper ERGEZ

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

KAS SİHİRBAZI BURÇİN PARASAYAR
KAS SİHİRBAZI BURÇİN PARASAYAR
MİKRO ALDATMA BELİRTİLERİ
MİKRO ALDATMA BELİRTİLERİ
GAZETECİ ÖNCE BİREY OLMALI
GAZETECİ ÖNCE BİREY OLMALI
USTAYA VEFA MESLEĞE SAYGI GAZETECİ ÖDÜLÜ ŞABAN MERGÜL’ÜN
USTAYA VEFA MESLEĞE SAYGI GAZETECİ ÖDÜLÜ ŞABAN MERGÜL’ÜN
GÖKHAN ÖZEN'DEN BAKÜ'DE SENFONİK KONSER
GÖKHAN ÖZEN'DEN BAKÜ'DE SENFONİK KONSER
RUBATO İLE MAGAZİN KEYFİ
RUBATO İLE MAGAZİN KEYFİ
MURAT DALKILIÇ SALI GECESİNİ SALLADI
MURAT DALKILIÇ SALI GECESİNİ SALLADI
SOLD OUT KRALİÇESİ İSTANBUL SAHNESİNDE
SOLD OUT KRALİÇESİ İSTANBUL SAHNESİNDE
SHAKESPEARE’İN 400 YILLIK BİLGELİĞİ
SHAKESPEARE’İN 400 YILLIK BİLGELİĞİ
DOĞAL FORMLARIN LÜKS ZANAATLA BULUŞMASI
DOĞAL FORMLARIN LÜKS ZANAATLA BULUŞMASI
‘SESSİZ DİRENİŞ’SERGİSİ SANAT İZLEYİCİSİ İLE BULUŞTU
‘SESSİZ DİRENİŞ’SERGİSİ SANAT İZLEYİCİSİ İLE BULUŞTU
‘KONKEN PARTİSİ’NİN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
‘KONKEN PARTİSİ’NİN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
ŞARKICI EGE, 55.YAŞINA ADIM ATTI
ŞARKICI EGE, 55.YAŞINA ADIM ATTI
RUZENN’DEN İLK SİNGLE ‘KÜLLERİMDEN’
RUZENN’DEN İLK SİNGLE ‘KÜLLERİMDEN’
KALP YAŞI ÇOK GENÇ
KALP YAŞI ÇOK GENÇ
SAFTİRİK’İN YARATICISI JEFF KİNNEY, TÜRK HAYRANLARIYLA D&R’DA BULUŞTU
SAFTİRİK’İN YARATICISI JEFF KİNNEY, TÜRK HAYRANLARIYLA D&R’DA BULUŞTU
İLKAY ACAR'DAN YENİ TEKLİ
İLKAY ACAR'DAN YENİ TEKLİ
MEHMET MERT TÜYAP'TA OKURLARIYLA BULUŞUYOR
MEHMET MERT TÜYAP'TA OKURLARIYLA BULUŞUYOR
KAHVEMİN ŞEKERİ
KAHVEMİN ŞEKERİ
KALPTEN KALBE UZANAN YOLCULUK
KALPTEN KALBE UZANAN YOLCULUK

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
RÖPORTAJ

HALK MÜZİĞİ DNA'MIZDIR

İNSAN EN ÇOK ÖĞRETİRKEN ÖĞRENİR

ZORLUKLARA RAĞMEN GERİ ADIM ATMADIM

GLOBAL BİR MARKANIN YÜZÜ OLACAK

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle