MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM MESAJI

Ana SayfaMagazinCUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM MESAJI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı video mesajda, "Gazze'de akan kan duruncaya ve Filistinli kardeşlerimiz 1967 sınırları temelinde başkenti Doğu Kudüs olan özgür Filistin devletine kavuşuncaya kadar desteğimizi sürdüreceğiz." dedi.

09 Nisan, 2024, Salı 15:30
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Ekonomiye ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uyguladığımız ekonomi programının olumlu etkilerini yılın ikinci yarısından itibaren net bir şekilde görebileceğiz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla video mesaj yayınladı.

Mesajında İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir Ramazan ayını daha geride bırakarak hep birlikte bayrama vasıl olduk. Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum. Bizleri sevdiklerimizle beraber sağlık ve afiyet içerisinde bir bayrama daha kavuşturduğu için rabbime hamd ediyorum.” diye konuştu.

"GAZZE'DE KAN DURUNCAYA KADAR DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dikkat çeken Erdoğan şöyle devam etti:

"On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif'i Gazze'nin yanı sıra gönül coğrafyamızın farklı köşelerinde yaşanan acılar ve zulümler sebebiyle buruk karşıladık, buruk geçirdik. Gazze 7 Ekim'den beri sadece bizim değil, tüm insanlığın kalbinde, tüm insanlığın vicdanında kanayan bir yara oldu. Savaşta bize dokunulmaması gereken hastanelerin, okulların kiliselerin, camilerin bilerek bombalandığı bir vahşet sahnesiyle karşı karşıya kaldık. İsrail'in saldırıları sonucu 33 bin Filistinli şehit düşerken 75 binden fazla kardeşimiz de yaralandı. Hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar niyaz ediyoruz. Türkiye olarak bugüne kadar bölgeye sevk ettiğimiz toplam 45 bin tonu aşan yardım malzemesiyle bu zor günlerinde Filistin halkının yanında olduğumuzu gösterdik. İnşallah bundan sonra da Gazze'de akan kan duruncaya ve Filistinli kardeşlerimiz 1967 sınırları temelinde başkenti Doğu Kudüs olan özgür Filistin devletine kavuşuncaya kadar desteğimizi sürdüreceğiz."

"YIL SONUNDA 200 BİN KONUTA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ"

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgede yapılan konutların teslim sürecinin devam ettiğini vurgulayan Erdoğan, "Dış siyasette bu adımları atarken gündemimizin ilk sırasında yer alan deprem bölgesini asla ihmal etmiyoruz. Asrın felaketinin yaralarını, asrın birlikteliğini sergileyerek hızla sarıyoruz. Şimdiye kadar 80 bine yakın afet konutunu ve köy evini tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. Her ay 15-20 bin konut inşa etmek suretiyle yıl sonunda bu sayıyı 200 bine ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu süreçte ayrıca riskli yapı stoku yüksek şehirlerimizin depreme karşı daha dayanıklı hale getirilmesi için de çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

"TERÖR ÖRGÜTLERİNE NEFES ALDIRMIYORUZ"

Mesajında terörle mücadele vurgusu yapan Erdoğan, "PKK'sından FETO'suna ve DEAŞ'ına vatanımızın birliğine, insanımızın huzuruna kasteden terör örgütlerine nefes aldırmıyoruz. Terör bataklığını kaynağında kurutma stratejimizi kararlılıkla uyguluyoruz." dedi.

"UYGULADIĞIMIZ EKONOMİ PROGRAMININ OLUMLU ETKİLERİNİ, YILIN İKİNCİ YARISINDAN İTİBAREN NET BİR ŞEKİLDE GÖRECEĞİZ"

Ekonomi cephesinde hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadelenin süreceğini belirten Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Tüm dünya ile birlikte millet olarak bizim de canımızı yakan bu meseleyi Allah'ın izniyle çözmekte kararlıyız. Uyguladığımız ekonomi programının olumlu etkilerini yılın ikinci yarısından itibaren daha net bir şekilde görebileceğiz. 31 Mart seçimlerinin suhuletle tamamlanmasıyla ortaya çıkan 4 yıllık seçimsiz dönemi bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için kullanacağız. Türkiye'nin ortak vatanımız, demokrasimizin ortak değerimiz olduğunun bilinciyle inşallah hep birlikte çok çalışacağız, üreteceğiz, emek vereceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirinceye kadar bize durmak, dinlenmek, soluklanmak yok. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun diyorum. Bu vesileyle bir kez daha 31 Mart seçimlerinde sandığa giderek iradesine sahip çıkan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Rekabet seviyesi çok yüksek bir seçimden yeni çıkmış aziz milletimizden bayramın manevi iklimini, kırgınlıkları gidermek için fırsata çevirmelerini özellikle istirham ediyorum. Bayram ziyareti veya tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımdan trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyorum. Rabb'imden Ramazan Bayramı'nın gönüllerimize huzur, ülkemize esenlik, dünyamıza ve mazlum coğrafyalara barış getirmesini diliyor, sizleri bir kez daha muhabbetle selamlıyorum."

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

HOLLYWOOD YILDIZLARIYLA DOLU BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ
HOLLYWOOD YILDIZLARIYLA DOLU BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ
BENİM ÖLMEMİ İSTEDİLER
BENİM ÖLMEMİ İSTEDİLER
MATEMATİK DAHİSİ KÜÇÜK MİRAÇ’IN BÜYÜK BAŞARISI
MATEMATİK DAHİSİ KÜÇÜK MİRAÇ’IN BÜYÜK BAŞARISI
KUZEY KIBRIS YAZA CAPITON İLE “MERHABA” DEDİ
KUZEY KIBRIS YAZA CAPITON İLE “MERHABA” DEDİ
MAYA HANBAY CAN ALICI POZLAR
MAYA HANBAY CAN ALICI POZLAR
İLK EVLİLİĞİM HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASIYDI
İLK EVLİLİĞİM HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASIYDI
SEMRA ÖZAL,'BANA DERECE BEKLİYORUZ DEMİŞTİ'
SEMRA ÖZAL,'BANA DERECE BEKLİYORUZ DEMİŞTİ'
BARIŞ MANÇO’NUN KIRMIZI SPOR OTOMOBİLİ ZİYARETÇİLERİYLE BULUŞTU
BARIŞ MANÇO’NUN KIRMIZI SPOR OTOMOBİLİ ZİYARETÇİLERİYLE BULUŞTU
BERRİN KEKLİKLER & MURDA’DAN GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ
BERRİN KEKLİKLER & MURDA’DAN GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ
SICAK YORGAN
SICAK YORGAN
ŞARKILARIM MİRASIMDIR
ŞARKILARIM MİRASIMDIR
CEREN GÜNDOĞDU SEVDAN ATEŞTEN GÖMLEK’LE YAZI İTALYA’DAN SELAMLADI
CEREN GÜNDOĞDU SEVDAN ATEŞTEN GÖMLEK’LE YAZI İTALYA’DAN SELAMLADI
MELİS YELMAN, ROXY SAHNESİNDE
MELİS YELMAN, ROXY SAHNESİNDE
MÜZİK DÜNYASI EKSİKLİĞİ KABUL ETMİYOR
MÜZİK DÜNYASI EKSİKLİĞİ KABUL ETMİYOR
AİLOS İKİNCİ KEZ ALTIN MADALYA ALDI
AİLOS İKİNCİ KEZ ALTIN MADALYA ALDI
SPIRITUA BAKIRKÖY LEYLA GENCER OPERA VE SANAT MERKEZİ’NDE
SPIRITUA BAKIRKÖY LEYLA GENCER OPERA VE SANAT MERKEZİ’NDE
40'NCI SANAT YILINI KUTLADI
40'NCI SANAT YILINI KUTLADI
YASEMİN ÜNLÜ’DEN VAY
YASEMİN ÜNLÜ’DEN VAY
PELİN ÖZÜLKÜ ‘OH NE ALA MUALLA’ DİYOR
PELİN ÖZÜLKÜ ‘OH NE ALA MUALLA’ DİYOR
AVRUPA'DA YAŞAYAN VATANDAŞLAR TÜRKİYE 'DEN EMEKLİLİĞİNİZİ ERTELEMEYİN
AVRUPA'DA YAŞAYAN VATANDAŞLAR TÜRKİYE 'DEN EMEKLİLİĞİNİZİ ERTELEMEYİN

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
MAGAZİN

BENİM ÖLMEMİ İSTEDİLER

KUZEY KIBRIS YAZA CAPITON İLE “MERHABA” DEDİ

MAYA HANBAY CAN ALICI POZLAR

İLK EVLİLİĞİM HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASIYDI

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle