MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Ana SayfaEkonomiDEVLETİMİZİN YANINDAYIZ
DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

ÜRETİCİLER Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, son günlerde ekonomide yaşanan dalgalanmalar karşısında bir açıklama yaparak, “Bu ülke hepimizin” ekonomik saldırılar karşısında TÜSİKON olarak devletimizin ve milletimizin yanındayız dedi.

23 Kasım, 2021, Salı 21:08
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Başkan Beşiktepe açıklamasında, Türkiye’ye ekonomik saldırı olduğunu belirterek devlet millet iş birliği ile bu sorunu aşacaktır dedi. Bildiğiniz gibi son günlerde ülkemiz Batı’nın ekonomik saldırılarıyla karşı karşıyadır. Döviz üzerinden ekonomimize vurmak isteyen güç odaklarının ülkeyi ekonomik sıkıntıya sürüklemek istiyor. Bizler bu noktada TÜSİKON olarak ‘Her şeyin farkındayız, devletimizin yanındayız” Her alanda atılım gerçekleştiren devletimizin, yerli ve milli ekonomi yaratmak için verdiği bu sancılı süreçte yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Türkiye OECD ülkeleri arasında her yıl en hızlı büyüyen ikinci ülke konumundadır. İhracatımız her yıl rekor seviyede artmaktadır.Bunun yanında Kobilerimizin yararlandığı krediler rekor seviye ulaşmış, işini büyütmek isteyen kobimize her türlü kredi imkânı sunulmaktadır. Tüm ekonomik göstergeler, dövizde yaşanan artışın suni ve gerçekçi olmadığını ortaya koymaktadır. Apaçık şekilde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünyada söz sahibi konuma gelen ülkemizin bu yükselişi, Batı çevrelerini rahatsız etmektedir. Bu sebeple, bunu durdurmak için kirli oyunlara başvurmaktadırlar. Ama daha önce olduğu gibi milletimizin sarsılmaz birlikteliği ile bu sorunları aşacağımıza yürekten inanıyoruz.

Devletimiz de gerekli bütün önlemleri alarak bu saldırıları bertaraf edecek güçtedir. Tabi burada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi sanayicinin de tüccarın da elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu sorunlar sadece devlete havale edilerek çözülemez. Piyasada kanunen de suç olan stokçuluğun başladığına dair tespitlerimiz var. Kimi işletmeler ve toptancılar son günlerde ekonomide yaşanan dalgalanmaları fırsat bilerek ürünlerini satmamakta ve haksız kazanç elde etmeye çalışmaktadır. Buradan, ülkemizde yaşanan saldırılar karşısında bu tür yollara tevessül eden kişi ve işletmeleri uyarıyoruz. Gün birlik olma günü, her zamankinden daha fazla üretme ve kenetlenme günüdür. Ülkenin zor günlerinde elde edilecek hiçbir kazanç, ülkemize verilmek istenen zarardan kıymetli olamaz dedi.

Abdullah YİĞİT/ANKARA

 

tüsiondevletimizinyanındayız
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

ÇİFTE KUTLAMA GECESİ
ÇİFTE KUTLAMA GECESİ
YAZIN EN ÇOK KONUŞULAN ETKİNLİĞİ
YAZIN EN ÇOK KONUŞULAN ETKİNLİĞİ
KALBEN’DEN HAYATA DESTEK
KALBEN’DEN HAYATA DESTEK
LES AMBASADEURS’DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
LES AMBASADEURS’DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM
ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM
PARİS'İN GÖZBEBEĞİ
PARİS'İN GÖZBEBEĞİ
GECENİN FISILTISI
GECENİN FISILTISI
YAZISI ÇOK KONUŞULUYOR ÖZGÜR ARAS’IN DEĞERLENDİRMESİ
YAZISI ÇOK KONUŞULUYOR ÖZGÜR ARAS’IN DEĞERLENDİRMESİ
SİNEMA SEKTÖRÜNE ADIM ATTI
SİNEMA SEKTÖRÜNE ADIM ATTI
KANDIRAMAZSIN BENİ
KANDIRAMAZSIN BENİ
DELİNİN ZORU
DELİNİN ZORU
HAYALLERİ KATLEDİLEN KADINLAR İÇİN ÖDÜL ALDI
HAYALLERİ KATLEDİLEN KADINLAR İÇİN ÖDÜL ALDI
TÜRK SİNEMASININ YENİ YILDIZLARI SAHNEYE ÇIKTI
TÜRK SİNEMASININ YENİ YILDIZLARI SAHNEYE ÇIKTI
BODRUM’DA ÇEKTİĞİ ÖZEL SERİ DÜNYAYA AÇILDI
BODRUM’DA ÇEKTİĞİ ÖZEL SERİ DÜNYAYA AÇILDI
AYÇA VARLIER’İN BEYOĞLU KAÇAMAĞI
AYÇA VARLIER’İN BEYOĞLU KAÇAMAĞI
KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE
KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE
SENA ŞAHİN’DEN DUYGUSAL BİR SLOW POP
SENA ŞAHİN’DEN DUYGUSAL BİR SLOW POP
FULYA ÜNAL SAHNEDE GÜLLÜYÜ YAŞATIYORUM
FULYA ÜNAL SAHNEDE GÜLLÜYÜ YAŞATIYORUM
MAGAZİN PROGRAMI YİNE DOPDOLU
MAGAZİN PROGRAMI YİNE DOPDOLU
BERKAY’LI ‘GÜL BEYAZ GÜL’E BÜYÜK İLGİ
BERKAY’LI ‘GÜL BEYAZ GÜL’E BÜYÜK İLGİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EKONOMİ

EMEKLİ PROMOSYONLARINA DEV ZAM GELİYOR

KİLİT DEVİ ÜRÜNLERİYLE FUARA DAMGA VURDU

130’DAN FAZLA GİRİŞİMCİ KADIN ‘GÜÇ VE İŞ BİRLİĞİ’NDE BULUŞTU

KAMU BORÇLARINDA FAİZ İNDİRİMİ

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle