MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

DUBAİ GULFOOD’TA

Ana SayfaEkonomiDUBAİ GULFOOD’TA
DUBAİ GULFOOD’TA

Dubai’de düzenlenen dünyanın en büyük gıda fuarı Gulfood 2021’e katılan Bizce Yağ standı fuarın ilk gününde birçok ülkeden gelen sektör üyelerinin uğrak noktası haline geldi. 21-25 Şubat 2021 tarihleri arasında devam edecek fuardan umutlu olduklarını ifade eden Kadooğlu Yağ CEO’su Celal Kadooğlu fuarın ilk gününde gördükleri ilginin önümüzdeki süreç için büyük önem taşıdığını da sözlerine ekledi.

22 Şubat, 2021, Pazartesi 23:55
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Gıda devlerinin her yıl merakla beklediği ve dünyanın bütün ülkelerinden katılımının gerçekleştiği Dubai Gulfood 2021 kapılarını açtı.

Türkiye’den fuara katılan bitkisel yağ sektörünün öncü firması Kadooğlu Yağ uluslararası pazarda büyük ilgi görürken Bizce, Brinto, Mayra ve Azime markalarının yanı sıra yeni Ayçiçek markası Kadoo’nun lansmanı da fuarda gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevini de yürüten Celal Kadooğlu, holding olarak ülke ekonomisine daha fazla katma değer sağlamak, dünya pazarlarının etkin aktörleri arasında rol almak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini ifade etti.  Gulfood 2021 Gıda Fuarı'na katılarak ürünlerini dünya pazarlarıyla buluşturan Kadooğlu Yağ standı, ziyaretçilerin uğrak noktası haline geldi.  Sektörlerinde AR-GE, inovasyon ve tasarıma ağırlık verdiklerini ve sürekli  gelişime açık bir kurum olarak dünya yağ sektöründeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Kadooğlu Yağ CEO’su Celal Kadooğlu 2020 yılında yaşanan pandemi nedeniyle birçok sektörün karşılaştığı sıkıntıyla kendilerinin de karşılaştığını, ancak doğru adımlar ve kararlarla üretim ve ihracatı sürdürdüklerini ifade etti.

Kadooğlu yaptığı değerlendirmede uluslararası fuarların üretim ve ihracata büyük katkılar sağladığını da belirterek “Türkiye iç pazarında markamız ve yeni ürünlerimiz büyük ilgi görüyor. Uluslararası ticarette de pazar payımızı arttırmak amacıyla büyük fuarları önemsiyor ve her yıl ülkemizi başarıyla temsil edip, ürünlerimizi tanıtıyoruz. Bu yıl da fuardaki yerimizi aldık ve fuarın ilk günü olmasına rağmen büyük ilgi görüyoruz. Bu yıl AR-GE ve inovasyonu gerçekleştirilen yeni ayçiçek markamız Kadoo’yu  dünya pazarlarına sunacağız. Fuarda Kadoo markası düşündüğümüzün üzerinde ilgi gördü.” dedi. 

Kadooğlu, yaptığı değerlendirmede “Dubai’de her yıl gerçekleştirilen Gulfood, gıda sektörü için büyük önem taşıyor. Kadooğlu Yağ olarak 60’ın üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Fuarda Bizce Yağ’ın yanı sıra yine bünyemizde üretilen ve her biri önemli markalar haline gelen Brinto, Mayra, Azime markalarımızla yeni markamız Kadoo’yu da tanıtma imkanı yakaladık. Geri bildirimleri yüz yüze almak inanılmaz bir tecrübe oluyor. Bu yıl Dubai’de özellikle Ortadoğu ve Afrika ülkelerinden gelen müşterilerimizle gerek ürünlerimiz gerekse sektörümüzle ilgili görüşme imkânı bulurken önemli işbirliklerine de adım attık” dedi.

 

2021’de de yatırımlanışlarımız devam edecektir

Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu ayrıca dünyanın birçok ülkesinden fuara katılanlarla ilişkilerini geliştirdikleri gibi yeni bağlantılarla ilgili görüşmeler yaptıklarını da sözlerine ekledi. Kadooğlu; 2020 yılını panemiye rağmen başarılı geçirdiklerini de ifade ederek 2021 yılına iyi başladıklarını 2020 yılında başlayan yatırım hamlesinin 2021 yılında da devam edeceğini sözlerine ekleyerek “2021 yılında gerek yurt içi gerekse yurt dışı pazar payımızı arttırmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin her geçen gün daha da büyümesi ve kalkınması için hepimizin kendi sektörümüzle ilgili gelişimi takip edip, teknolojiye açık olması ve dünya pazarlarında daha etkin roller üstlenebilmesi için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Kadooğlu Holding ve bünyesindeki bütün şirketler, ülke ekonomisine katkı sağlarken sürdürülebilir ihracat ve kalkınma içinde üzerine düşenleri tüm çalışanları, paydaşları ve iş ortaklarıyla yapmaya devam ediyor, bundan sonraki süreçte de devam edecektir” dedi.

ABDULLAH YİĞİT/DUBAİ

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

BU YILLARDA SAHİCİLİĞİ MUMLA ARIYORUM
BU YILLARDA SAHİCİLİĞİ MUMLA ARIYORUM
MUSTAFA SANDAL İLE DÜET GELEBİLİR
MUSTAFA SANDAL İLE DÜET GELEBİLİR
MODA, MÜZİK VE MAGAZİN RÜZGÂRI
MODA, MÜZİK VE MAGAZİN RÜZGÂRI
ALPER ERÖZER ALAÇATI TATİLİNDE DİKKAT ÇEKTİ
ALPER ERÖZER ALAÇATI TATİLİNDE DİKKAT ÇEKTİ
SEDA GÖKKADAR’DAN YENİ TEKLİ
SEDA GÖKKADAR’DAN YENİ TEKLİ
“RAFTA KİM KALSIN” REKLAM FİLMİNDE TANITILDI
“RAFTA KİM KALSIN” REKLAM FİLMİNDE TANITILDI
GÖZDE BULDAŞ'DAN HADİSE VE DERYA ULUĞ' A ÖZEL TEŞEKKÜR
GÖZDE BULDAŞ'DAN HADİSE VE DERYA ULUĞ' A ÖZEL TEŞEKKÜR
DENİZ ŞENLİKLERİ’NDE UNUTULMAZ İLK GECE
DENİZ ŞENLİKLERİ’NDE UNUTULMAZ İLK GECE
KENDİ KÜÇÜK, SESİ BÜYÜK
KENDİ KÜÇÜK, SESİ BÜYÜK
AŞK VE SİYASETİN KOMİK ÇATIŞMASI TİYATRO SAHNESİNDE
AŞK VE SİYASETİN KOMİK ÇATIŞMASI TİYATRO SAHNESİNDE
MADERZAT’IN ‘GAMZE’ Sİ YAZIN ÇOŞKUSUNU İÇİMİZDE YAŞATIYOR
MADERZAT’IN ‘GAMZE’ Sİ YAZIN ÇOŞKUSUNU İÇİMİZDE YAŞATIYOR
ÇANAKKALE ZAFER KUPASI’NIN HEYECANINA ORTAK OLUYOR
ÇANAKKALE ZAFER KUPASI’NIN HEYECANINA ORTAK OLUYOR
ZERRİN ÖZER VE SERAP ZİNCİR’DEN ’’AKILLI OL’’
ZERRİN ÖZER VE SERAP ZİNCİR’DEN ’’AKILLI OL’’
EYLÜL, GÜZELLİĞİ VE YETENEĞİ İLE GÖZ DOLDURUYOR
EYLÜL, GÜZELLİĞİ VE YETENEĞİ İLE GÖZ DOLDURUYOR
DELİ SANIYORLAR BENİ
DELİ SANIYORLAR BENİ
MERT CARİM’DEN YENİ ŞARKI
MERT CARİM’DEN YENİ ŞARKI
YİNE IŞIL IŞIL BİR GÖKHAN ÖZEN RÜZGÂRI ESECEK
YİNE IŞIL IŞIL BİR GÖKHAN ÖZEN RÜZGÂRI ESECEK
MİCHAELA ASTRO ÖZCAN VE SAMAR BANA GELMELİLER
MİCHAELA ASTRO ÖZCAN VE SAMAR BANA GELMELİLER
TÜRKİYE'NİN İNCİRDEKİ YENİ YILDIZI "SİYAH ORAK", KUZEY EGE'DE YAYILIYOR
TÜRKİYE'NİN İNCİRDEKİ YENİ YILDIZI "SİYAH ORAK", KUZEY EGE'DE YAYILIYOR
100’DEN FAZLA EVLİLİK TEKLİFİ GÖKHAN TÜRKMEN ŞARKILARIYLA ÖLÜMSÜZLEŞTİ
100’DEN FAZLA EVLİLİK TEKLİFİ GÖKHAN TÜRKMEN ŞARKILARIYLA ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EKONOMİ

TÜRKİYE'NİN İNCİRDEKİ YENİ YILDIZI "SİYAH ORAK", KUZEY EGE'DE YAYILIYOR

TÜRKİYE İLE KKTC DOĞU AKDENİZ’DE KARARLI

EKONOMİDE 500 MİLYAR TL’LİK TEHDİT

OTOMOTİV İHRACATI YÜZDE 23 ARTIŞLA 3,8 MİLYAR DOLAR OLDU

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle