MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

FENERBAHÇE KONGRESİ MAHKEMEYE TAŞINIYOR!..

Ana SayfaSporFENERBAHÇE KONGRESİ MAHKEMEYE TAŞINIYOR!..
FENERBAHÇE KONGRESİ MAHKEMEYE TAŞINIYOR!..

Fenerbahçe Kongresi sonunda gruplar birbirini tebrik ederken Aziz Yıldırım’ın tepki gösterdiği işadamı Hamdi Akın, Yıldırım hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

20 Kasım, 2013, Çarşamba 13:52
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Fenerbahçe Başkanı’nın kendisine yönelik olarak, “Terbiyesiz herif Fenerbahçe'yi gidiyorsun satıyorsun ondan sonra yönetime giriyorsun. Fenerbahçe'yi satanları korumayın. Ben gittim Fenerbahçe için bir sene hapis yattım. Onlar da Fenerbahçe'yi sattılar” sözleri nedeniyle Yıldırım hakkında hakaret, tehdit ve iftira suçlarından dava açılmasını istedi.

Kongrede seçimi kazanan Aziz Yıldırım’ı tebrik etmek için giden, Mehmet Ali Aydınlar’ın ekibinde bulunan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’a tepki göstermişti. Aziz Yıldırım, Hamdi Akın’a hitaben, “Terbiyesiz herif Fenerbahçe'yi gidiyorsun satıyorsun ondan sonra yönetime giriyorsun. Fenerbahçe'yi satanları korumayın. Ben gittim bir sene hapis yattım, Fenerbahçe için yattım. Onlar da Fenerbahçe'yi sattılar. Fenerbahçe'yi satanlar yönetime giremez, tamam mı. Girerse her türlü tepkiyi koyarım” dedi.

O gün yaşananlarla ilgili televizyonda bir programa telefonla bağlanan Hamdi Akın, “Benim Fenerbahçe ile ilgili çok büyük iddialarım yok. Sayın Aydınlar’ın ricası ile yönetime girdim ve ona destek verdim. Aziz Yıldırım’ı mahkemeye vermeyi düşünmüyorum. Yıldırım kongreyi siyasi arenaya çevirdi. Aziz Yıldırım benim hakkımda söylediklerini ispat edemezse istifa etsin. İspat ederse de ben istifa ederim” dedi. Yıldırım’ın sarf ettiği ağır sözler nedeniyle mahkemeye vermeyi düşünmediğini belirten Hamdi Akın, geçtiğimiz hafta savcılığa hakaret, tehdit ve iftira suçlarından suç duyurusunda bulunmaya karar verdi. Avukatı Fatih Volkan aracılığıyla şikâyet dilekçesi veren Hamdi Akın, 3 Kasım 2003’te yapılan kongreye Mehmet Ali Aydınlar’ın listesinden katıldığını belirtti. Akın, kongreyi kazanan Aziz Yıldırım’a başarı dileklerini iletmek ve tebrik etmek için elini uzattığında Yıldırım tarafından haksız olarak hakaret, tehdit ve iftiraya maruz kaldığını kaydetti.

YILDIRIM ETEĞİNDEKİ TAŞLARI DÖKMELİ
 
Suç duyurusu dilekçesinde, “Müvekkilim hiçbir zaman Aziz Yıldırım’ın iddia ettiği fiillerin içerisinde bulunmamıştır. Bunu iddia edenin iddiasını ispatlamak zorunda olduğunu, kesin deliller ile bildirmesi gerekir. Aksi takdirde müfteri durumuna düşer. Bu nedenle Aziz Yıldırım’ın varsa eteğindeki taşları dökmesi, öyle ulu orta tribünlere oynamaması lazımdır. Hiç kimse elinde somut bir delil olmadan takımın yıllarca yöneticisi olduğunu birine (sen FB’yi sattın, ne işin var burada) diyerek onu toplum önünde küçük düşüremez. Müvekkilim en az Yıldırım kadar FB sevdalısıdır. Aziz Yıldırım’ın amacı, müvekkilimi basın olduğu halde toplum önünde küçük düşürmek, fanatik grupların müvekkilime fiziki saldırması için zemin yaratmak ve hedef gösterme amacına matuftur. Soruşturma sonrası Yıldırım hakkında kovuşturmaya karar verilmesini talep ediyorum” denildi.

Kaynak:Ankara Haber

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

RUSYA’DAN EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALDI!
RUSYA’DAN EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALDI!
YEŞİM SALKIM VE MADERZAT ‘YALAN’ İLE EZBERLERİ BOZMAYA HAZIR
YEŞİM SALKIM VE MADERZAT ‘YALAN’ İLE EZBERLERİ BOZMAYA HAZIR
İPEK NİSA GÖKER’DEN YENİ TEKLİ
İPEK NİSA GÖKER’DEN YENİ TEKLİ
KIŞ SEZONU YILDIZLAR GEÇİDİ
KIŞ SEZONU YILDIZLAR GEÇİDİ
EDEBİYAT VE SİNEMADA DEV İŞ BİRLİĞİ
EDEBİYAT VE SİNEMADA DEV İŞ BİRLİĞİ
SAHNEDEN GEÇEN 30 YIL
SAHNEDEN GEÇEN 30 YIL
EMRAH’TAN BEKLENEN SLOW
EMRAH’TAN BEKLENEN SLOW
GENEL ZEKA DEĞİL, EĞİTİM ZEKASI
GENEL ZEKA DEĞİL, EĞİTİM ZEKASI
HEM SESİ,HEM DE SUNUCULUĞUYLA FESTİVALLERE DAMGA VURUYOR
HEM SESİ,HEM DE SUNUCULUĞUYLA FESTİVALLERE DAMGA VURUYOR
CELAL KODAMANOĞLU’NUN ACI GÜNÜ
CELAL KODAMANOĞLU’NUN ACI GÜNÜ
TÜRK SİNEMA SEKTÖRÜNE ADIM ATIYOR
AZERBAYCANLI MODEL
TÜRK SİNEMA SEKTÖRÜNE ADIM ATIYOR
EKRANLAR VE HAREKETSİZ YAŞAM BEL VE BOYUN SAĞLIĞINI BOZUYOR
EKRANLAR VE HAREKETSİZ YAŞAM BEL VE BOYUN SAĞLIĞINI BOZUYOR
EMRAH RUSYA’YI SALLADI
EMRAH RUSYA’YI SALLADI
ŞARKISINI SÖYLEYEN KADIN
ŞARKISINI SÖYLEYEN KADIN
MURAT DALKILIÇ’TAN YENİ ŞARKI
MURAT DALKILIÇ’TAN YENİ ŞARKI
MELİKE ŞAHİN’DEN ÜÇLÜ ZİRVE
MELİKE ŞAHİN’DEN ÜÇLÜ ZİRVE
HAKKIMDAKİ İDDİALAR GERÇEK DIŞIDIR
HAKKIMDAKİ İDDİALAR GERÇEK DIŞIDIR
AŞKSIZLIĞIN KİTABINI YAZDI
AŞKSIZLIĞIN KİTABINI YAZDI
CANSU SEL’DEN AVRUPA SAHNELERİNE
CANSU SEL’DEN AVRUPA SAHNELERİNE
BİNGÖL’DE SAHNE ALDI
BİNGÖL’DE SAHNE ALDI

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SPOR

ŞOV, ADRENALİN VE SÜRPRİZLER BİR ARADA

OLİMPİYATLARDA TEK TÜRK KADIN BASKETBOL ANTRENÖRÜ

VUELTA VE DÜNYA ŞAMPİYONASI

TFF BAŞKANLIĞI İÇİN İDDİALI GELİYOR

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle