MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

GÜZELLER GEMİDE KAPMA GİRDİ

Ana SayfaMagazinGÜZELLER GEMİDE KAPMA GİRDİ
GÜZELLER GEMİDE KAPMA GİRDİ

MİRAY Cruises’e ait cruise gemisinde Ege adaları turunda Vizyon Production tarafından düzenlenen “2.Miss Cruise Güzellik Yarışması”nın hazırlıkları tamamlandı.

11 Nisan, 2025, Cuma 16:20
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Türkiye ve Yunanistan’da yapılan elemelerden sonra seçilerek finale kalan güzeller ve jüri üyeleri Ege Denizi’nde cruise gemisinde kapma girdiler. Kraliçe tacını 8 Nisan gecesi yapılacak finalde giyecek. Jüri başkanı Salih Güney finalist güzeller ile bir araya gelip moral verdi birlikte selfie çektirdi.

Bu yıl Vizyon Production ile Miray Cruises iş birliğiyle ikinci kez düzenlenen “2.Miss Cruise Güzellik Yarışması”nın hazırlıkları tamamlandı. Cruise gemisinde Yunan Adaları turunda yapılan yarışmaya Türkiye ve Yunanistan’dan güzeller katılıyorlar. İki ülkede yapılan elemeler ile belirlenen finalist güzeller Ege Denizi’nde kraliçe unvanını kazanmak için ter dökecek. Final gecesi öncesi gemide kampa giren güzeller ve jüri üyeleri hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyorlar. 8 Nisan Salı akşamı Atilla Kaplakarslan’nın koreografileri ve Arif Işık’ın sanat yönetmenliğinde yapılacak “2.Miss Cruise Güzellik Yarışması” final gecesinde güzellerin geçişleri ve Miray Cruises Animasyon Grubu Dans Şovları tura katılanlar tarafından da izlenebilecek.

Kampta hazırlıklarını sürdüren finalistlerin çalışmalarına katılan jüri başkanı Salih Güney ile jüri üyesi olan 2014 Yunanistan güzeli Athanasia Kofinioti, Av.Kasım Aksoy ve geçen yılın kraliçesi Kadriye Nur Çelebi, ikincisi Gökçen Pınarbaş ve üçüncüsü İdil Karakuş güzellere moral ve tavsiyeler verirken birlikte fotoğraf çektirdiler. Salih Güney her yıl olduğu gibi bu yılda finalist güzeller ile selfie çektirmeyi ihmal etmedi.

Vizyon Production tescilli yarışması olan “2.Miss Cruise Güzellik Yarışması”nın final gecesinde gecenin sunuculuğunu İshak Akbay ile Anastasia Pattaban Türkçe ve İngilizce olarak yapacaklar. Yarışmanın organizasyon komitesi başkanı Atilla Kaplakarslan “Miray Cruises ve Vizyon Production ortak çalışmasıyla düzenlediğimiz 2.Miss Cruise Güzellik Yarışması’nda amacımız, iki ülke arasında dostluk bağlarını güçlendirmek ve yarışmayı kısa zamanda uluslararası boyuta taşımak olacak” dedi.

Heyecan dorukta…

Yarışmanın bu yılki jüri başkanlığını ünlü aktör Salih Güney yaparken, jüri üyeliklerini ise Vedat Uğurlu, oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, oyuncu Volkan Severcan, iş insanı ve Dünyada İyilik Var Derneği başkanı Menekşe Kankavi, sanatçı Pınar Aylin, yazar ve mentor Adil Yıldırım, 1996 Türkiye güzeli Sevilay Öztürk, 2014 Yunanistan güzeli Athanasia Kofinioti, Jolly Tour onursal başkanı Sinan Vardar, Miss Cruis 2024 kraliçesi Kadriye Nur Çelebi, iş insanı Bahri Can Ekmekçi, Av. Kasım Aksoy, Dt. Mehmet Özel, cruise gemisi kaptanı Charlios Petridis, danışman Güler Gürcan, gazeteci Hakan Solaker ve Yunanistan delegesi Emre Yasin Hoş yapacaklar.

Finalist güzeller final gecesinde ayrıca Louren Mayo ve Geographical Norway markalarının yeni sezon kreasyonlarını podyumda sergilerken, organizasyona Stüdyo Barbar fotoğraf çekimleri, Özlem Saçar saç ve makyajla ve Mak Tasarım’da gecenin ödülleri ile destek veriyor.

 

 

 

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

EKRANLARDAN KİTAP RAFLARINA
EKRANLARDAN KİTAP RAFLARINA
KADIN LİDERLER KULÜBÜ ADANA’DA İZ BIRAKTI
KADIN LİDERLER KULÜBÜ ADANA’DA İZ BIRAKTI
ÖTEKİSİZ TEK
ÖTEKİSİZ TEK
‘KARABASAN’ FİLMİNE GÖRKEMLİ GALA
‘KARABASAN’ FİLMİNE GÖRKEMLİ GALA
İSTANBUL’DA SPİRİTÜEL BİR YOLCULUK
İSTANBUL’DA SPİRİTÜEL BİR YOLCULUK
KEMENÇE EŞLİĞİNDE DÜET
KEMENÇE EŞLİĞİNDE DÜET
BİR ATEŞE ATTIN BENİ
BİR ATEŞE ATTIN BENİ
BERNA TAN ORTALIĞI SALLADI
BERNA TAN ORTALIĞI SALLADI
FATMA BACARA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATMA BACARA OKURLARIYLA BULUŞTU
KIBRISLI SANATÇI MELEK ERDİL’DEN GÜÇLÜ ÇIKIŞ
KIBRISLI SANATÇI MELEK ERDİL’DEN GÜÇLÜ ÇIKIŞ
HAYAL
HAYAL
SERKAN KAYA’DAN ÇOK KONUŞULACAK LANSMAN
SERKAN KAYA’DAN ÇOK KONUŞULACAK LANSMAN
YÜRÜDÜM
YÜRÜDÜM
HASTALIKLAR HIZLA ARTIYOR
HASTALIKLAR HIZLA ARTIYOR
AL YA DA BIRAK
AL YA DA BIRAK
TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN RADİKAL ÇIKIŞI TESADÜF DEĞİL
TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN RADİKAL ÇIKIŞI TESADÜF DEĞİL
ELİF KOZAN’DAN YENİ SİNGLE
ELİF KOZAN’DAN YENİ SİNGLE
RAFET EL ROMAN'DAN MİLLİ TAKIMIZA ŞARKI
RAFET EL ROMAN'DAN MİLLİ TAKIMIZA ŞARKI
ATİYE’DEN BÜYÜLEYİCİ ŞOV
ATİYE’DEN BÜYÜLEYİCİ ŞOV
SİRTAKİ COŞKUSU
SİRTAKİ COŞKUSU

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
MAGAZİN

İSTANBUL’DA SPİRİTÜEL BİR YOLCULUK

KEMENÇE EŞLİĞİNDE DÜET

GÜLŞEN HARBİYE SEZONUNU AÇACAK

MARİA ANDRİA FIRTINASI GERİ GELİYOR

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle