MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

İSTANBUL’DAN BALIKESİR’E UZANAN DOSTLUK

Ana SayfaMagazinİSTANBUL’DAN BALIKESİR’E UZANAN DOSTLUK
İSTANBUL’DAN BALIKESİR’E UZANAN DOSTLUK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği himayesindeki görme engelli çocuklar ile Balıkesir’deki engelli çocuklar için hafta sonu düzenlediği programda Ebru Yaşar rüzgarı esti.

02 Nisan, 2018, Pazartesi 18:37
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Aile Destek Merkezi (ADEM) işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Düzenlenen etkinlikte Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği bünyesindeki 15 görme engelli çocuk Balıkesir’deki engelli çocuklarla bir araya geldi. Aileleri ile birlikte Cumartesi günü Balıkesir’e gelerek, şehri gezen çocuklar, pazar günü de Ebru Yaşar’ın sahne aldığı muhteşem organizasyonda Balıkesir’deki engelli çocuklar ile buluştu. Ebru Yaşar’ın da yönetim kurulunda yer aldığı derneğin yönetiminde olan Monik İpekel, Neşe Gönül ve Hale Bacakoğlu da bu özel etkinlikte yerlerini aldılar. Çocuklar boyama, hikaye okuma ve dans gibi aktivitelerle keyifli bir gün geçirdi.

“Müzik İyileştirir ve Kaynaştırır”

Öte yandan organizasyona katılan Ebru Yaşar sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu özel günde kendileri ile birlikte olup bu anlamlı etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür eden Yaşar, bugünün farkındalık günü olduğunu vurguladı. Etkinliğin iki farklı şehirdeki özel çocukların birbirleri ile özel arkadaşlık bağları kurabilecekleri bir platform yarattığını dile getiren Yaşar: “ Bugün özel arkadaşlarımızla birlikte keyifli bir gün geçiriyoruz. İnsan olarak bazı konularda herkesin duyarlı olması gerekir. Buraya katılan dostlarımızla eğleneceğiz. Onlara birazdan şarkılar söyleyeceğim. Biliyorsunuz müzik ruha en iyi gelen şeydir. Müzik iyileştir ve kaynaştırır. Hep birlikte şarkılar söyleyeceğiz. “dedi.

Ebru Yaşar, başta Didar Kafaoğlu olmak üzere burada olan tüm dernek yöneticilerine teşekkür ederek “Herkes elini taşın altına koymalı bilmeli. Bu sadece maddiyat ile sınırlandırılacak bir tutum ve davranış değil. Manevi olarak da birbirimizin yanında olacağız ve kenetleneceğiz. Biz güçlü bir ülkeyiz ve zor durumlarda kenetlenmeyi çok iyi bilen bir milletiz. O yüzden özel arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi asla es geçmeyeceğiz. Onlarla beraber yaşamayı öğreneceğiz. “ dedi.

Basın toplantısının ardından sahneye çıkan Ebru Yaşar, Ada Deniz adında 3 aylık bebeği kucağına alarak “Çocuğumuz sahne tozu aldı, inşallah sanata meraklı olur.” sözleriyle salonu kahkahaya boğdu. Kucağına aldığı 3 aylık Ada Deniz'i öpüp koklayan ve onunla beraber objektiflere poz veren Ebru Yaşar, kucağındaki minik misafiri ile birlikte bir dönem müzik listelerini kasıp kavuran ''Seni anan benim için doğurmuş'' şarkısını seslendirdi. Bir ara sahneden inerek salonu dolduran Balıkesirliler ile kaynaşan başarılı sanatçı, gördüğü yoğun ilgi dolayısı ile duygu dolu anlarda yaşadı. Katılımcılar sevilen sanatçının şarkılarıyla doyasıya eğlenirken, Didar Kafaoğlu da çocuklara hediyeler dağıttı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

KIRGINLIKLARI SESLENDİRİYOR
KIRGINLIKLARI SESLENDİRİYOR
BİNLERCE MUM IŞIĞINDA KLASİK MÜZİK
BİNLERCE MUM IŞIĞINDA KLASİK MÜZİK
SAKARYA'DA ISLAMA KÖFTE KEYFİ
SAKARYA'DA ISLAMA KÖFTE KEYFİ
BENİ SOKAKTAKİ VATANDAŞ KEŞFETTİ
BENİ SOKAKTAKİ VATANDAŞ KEŞFETTİ
AFRO HOUSE ÇİZGİSİNDE HAZIRLANAN PARÇA
AFRO HOUSE ÇİZGİSİNDE HAZIRLANAN PARÇA
SAHTE ALIŞVERİŞ AKIMI DÜNYAYA YAYILIYOR
GÜNEY KORE’DE YAYGINLAŞAN
SAHTE ALIŞVERİŞ AKIMI DÜNYAYA YAYILIYOR
ÇAKKIDI SAVAŞLARI BAŞLADI
ÇAKKIDI SAVAŞLARI BAŞLADI
BODRUM’DA EĞLENCE DORUĞA ÇIKTI
BODRUM’DA EĞLENCE DORUĞA ÇIKTI
KAHVE SANATA DÖNÜŞTÜ
KAHVE SANATA DÖNÜŞTÜ
CEM BELEVİ İLE YAZ GELDİ
CEM BELEVİ İLE YAZ GELDİ
İSTANBUL'UN DİBİNDE CENNET KÖŞESİ
İSTANBUL'UN DİBİNDE CENNET KÖŞESİ
TÜLİN ŞAHİN'DEN SAĞLIKLI YAŞAMIN YENİ REHBERİ
TÜLİN ŞAHİN'DEN SAĞLIKLI YAŞAMIN YENİ REHBERİ
CEM ŞAHAN YARIŞMA HEYECANI YAŞAYACAK
CEM ŞAHAN YARIŞMA HEYECANI YAŞAYACAK
MUHTEŞEM İKİLİ
MUHTEŞEM İKİLİ
EVCİL HAYVANLARA LÜKS KUAFÖR
EVCİL HAYVANLARA LÜKS KUAFÖR
MURAT DALKILIÇ’TAN KENAN DOĞULU GECESİ
MURAT DALKILIÇ’TAN KENAN DOĞULU GECESİ
ADAMLAR FIRTINASI ESTİ
ADAMLAR FIRTINASI ESTİ
LARA FIRTINASI
LARA FIRTINASI
BEŞİKTAŞ'I ÜZMESİNLER RÜZGARI DİJİTAL PLATFORMLARDA ESİYOR
BEŞİKTAŞ'I ÜZMESİNLER RÜZGARI DİJİTAL PLATFORMLARDA ESİYOR
ÇORUM’DA OSMAN ÖZTUNÇ ÇILGINLIĞI
ÇORUM’DA OSMAN ÖZTUNÇ ÇILGINLIĞI

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
MAGAZİN

MİNE TUGAY TEKNE POZUYLA SOSYAL MEDYAYI MEST ETTİ

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

SİBEL CAN'DAN HARBİYE'DE UNUTULMAZ GECE

ZEYNEP AVCI'DAN YAZA ÖZEL ŞARKI

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle