MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

KAÇIRDIKLARI ÇİFTE 4 GÜN TECAVÜZ ETTİLER!..

Ana SayfaHaberKAÇIRDIKLARI ÇİFTE 4 GÜN TECAVÜZ ETTİLER!..
KAÇIRDIKLARI ÇİFTE 4 GÜN TECAVÜZ ETTİLER!..

5 kuzenden oluşan gasp çetesi bir eşcinsele tecavüz ettikten sonra parasını gasp etti. Yine aynı çete, kaçırdıkları bir çifti eve kapatıp 4 gün tecavüz etti.

31 Mart, 2012, Cumartesi 14:58
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Ankara polisi, benzerlerine filmlerde rastlanacak vahşilikte gasp olayları gerçekleştiren ve 5 kuzenden oluşan bir çeteyi çökertti. Başkentte evine gittikleri eşcinsel bir anestezi teknisyenine tecavüz ederek parasını ve cep telefonunu, takip ettikleri kuyumcuyu ise kaçırarak parasını, dükkan anahtarını ve kredi kartlarını gaspeden zanlılar, Gaziantep’ten kaçırdıkları iki sevgiliye Şanlıurfa’da 4 gün  boyunca işkence ederek boş senet imzalattı. Sevgililerden S.G. isimli kadına 4 gün boyunca tecavüz eden zanlılardan 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine  gönderilirken, biri serbest bırakıldı.

Domuz bağıyla bağladılar

Alınan bilgiye göre, Ankara’daki bir hastanede anestezi teknisyeni olarak çalışan ve eşcinsel olan A.E. 29 Ocak’ta yolda gördüğü 5 kişiyle para karşılığında birlikte olmak için anlaştı.


Zanlıları evine götüren A.E. tecavüze   uğradı. Zanlılar A.E.’yi domuz bağıyla bağlayarak darp ettikten sonra evdeki 10 bin dolara   yakın parasını alarak kaçtı.

MOBESE’ler incelendi

Polis zanlıların izini sürerken, çete 3 gün sonra bir gasp olayı daha gerçekleştirdi. Zanlılar, Dikmen’de bir kuyumcuda çalışan N.A. isimli genci takip etti. N.A.’yı darp ederek bayıltan zanlılar, genç adamı domuz bağı ile bağlayarak ıssız bir araziye göntürdü.


Burada N.A.’ya işkence yapan zanlılar parasını, kredi kartlarını ve dükkan anahtarlarını gaspetti. N.A.’nın kulağının dibinde iki el ateş eden zanlılar olay yerdinden kaçtı. Ellerini çözmeyi başaran N.A. polise giderek olayı anlattı.

Kuzenlerden oluşuyor

Polis ekipleri bölgedeki MOBESE kameralarını inceledikten sonra 3 gün arayla gerçekleştirilen iki gasp olayının aynı kişilerce işlendiğini tespit etti. Zanlıların Şanlıurfa’da yaşayan ve hepsi birbiriyle kuzen olan Ahmet Doni, Mehmet Doni,  Mehmet Çelik, Mehmet Can ve İbrahim   Halil D. olduğu belirleyen polis operasyon için düğmeye bastı. Ahmet Doni Ankara’da, diğer  4 zanlı ise Şanlıurfa’da yakalandı.


Yapılan aramalarda A.E. ve N.A.’ya ait kimlik ve kredi kartları, sahte kimlikler ile Gazintep’te yaşadığı belirlenen M.T.G. ve S.G. isimli kişilerin kimlikleri bulundu. Ayrıca M.T.G. ve S.G.’nin imzalarının bulunduğu 4 adet boş senet ile M.T.G.’ye ait bir otomobil ele geçirildi.

Suçlamaları kabul etmediler

Soruşturmayı derinleştiren polis, M.T.G. ve S.G.’nin sevgili olduğunu ve 4 Mart günü Gaziantep’te kaçırılıp gasp edilerek 4 gün boyunca alıkonulduklarını ve S.G.’ye ise tecavüz edildiği yönünde başvuru olduğunu belirledi. Ankara Emniyeti’ne getirilen zanlılar suçlamaları kabul etmedi. Polis bunun üzerine, zanlılarla kurbanlarını yüzleştirdi. A.E., N.A., M.T.G. ve S.G. zanlıları teşhis etti. Zanlılardan Ahmet Doni, Mehmet Doni, Mehmet Çelik ve Mehmet Can tutuklanarak cezaevine gönderilirken, İbrahim Halil D. ise serbest bırakıldı.

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

ŞİMDİ DE DANS PİSTİNDE
ŞİMDİ DE DANS PİSTİNDE
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
PRESTİJ DEDİLER, FİYASKO ÇIKTI
PRESTİJ DEDİLER, FİYASKO ÇIKTI
DOLU DOLU MAGAZİN
DOLU DOLU MAGAZİN
ÖLÜMÜN SESİ SİNEMALARDA
ÖLÜMÜN SESİ SİNEMALARDA
SANAYİDE KURUMSAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
SANAYİDE KURUMSAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
SEVCAN ALTINTAŞ’TAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE CESUR ÇIKIŞ
SEVCAN ALTINTAŞ’TAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE CESUR ÇIKIŞ
KIBRIS’TA MÜZİK DOLU GECE
KIBRIS’TA MÜZİK DOLU GECE
PSİKOLOJİ VE SANATI BULUŞTURAN UZMAN İSİM
PSİKOLOJİ VE SANATI BULUŞTURAN UZMAN İSİM
AŞKA DAİR TANIMIM DÖNEM DÖNEM DEĞİŞİYOR
AŞKA DAİR TANIMIM DÖNEM DÖNEM DEĞİŞİYOR
GETİP’TE YENİ DÖNEM SEVİM AYDIN BAŞKANLIĞINDA BAŞLADI
GETİP’TE YENİ DÖNEM SEVİM AYDIN BAŞKANLIĞINDA BAŞLADI
KADINA NEFES ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
KADINA NEFES ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
KKTC TURİZM VE BAŞARI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
KKTC TURİZM VE BAŞARI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
BOŞANINCA ZİNCİRLERİMDEN DE BOŞALDIM
BOŞANINCA ZİNCİRLERİMDEN DE BOŞALDIM
NOSTALJİ ADAM YİNE MEST EDECEK
NOSTALJİ ADAM YİNE MEST EDECEK
ŞAHİN İNAN TÜRKÜLERLE KALPLERE DOKUNDU
ŞAHİN İNAN TÜRKÜLERLE KALPLERE DOKUNDU
SENA ŞAHİN’DEN YENİ TEKLİ
SENA ŞAHİN’DEN YENİ TEKLİ
DAĞLARDIR DAĞLAR
DAĞLARDIR DAĞLAR
BİR SEVDİĞİM VAR
BİR SEVDİĞİM VAR
ZÜMRA’DAN ETNİK VE CESUR BİR ÇIKIŞ
ZÜMRA’DAN ETNİK VE CESUR BİR ÇIKIŞ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

60 PORTRE VE TABLO İLE DUYGUSAL BİR YOLCULUK

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle