MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

KARISININ BOĞAZINI SOKAK ORTASINDA KESTİ!..

Ana SayfaHaberKARISININ BOĞAZINI SOKAK ORTASINDA KESTİ!..
KARISININ BOĞAZINI SOKAK ORTASINDA KESTİ!..

Sokak ortasında ayrı yaşadığı eşinin boğazını keserek öldürdü. Muğla’da 32 yaşındaki Harun M. adlı koca, ayrı yaşadığı pavyonda çalışan eşi 30 yaşındaki Selcan M.’yi "Müşterilerin masasına da giderim, yatağına da giderim" sözleri yüzünden sokak ortasında boğazını keserek öldürdü.

24 Ağustos, 2014, Pazar 17:10
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol
Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde ayrı yaşadığı eşi 30 yaşındaki Selcan Milaslıoğlu'nu sokak ortasında bıçakla boğazını keserek öldüren 32 yaşındaki Harun Milaslıoğlu, olay öncesi pavyonda çalıştığı için tartıştığı eşinin "Müşterilerin masasına da giderim, yatağına da giderim" sözleri üzerine cinayeti işlediğini söyledi.
 
TARTIŞMA ÇOCUK YÜZÜNDEN ÇIKTI
 
Fethiye'de 4 yıl önce evlenen Harun ve Selcan Milaslıoğlu çifti, anlaşamadıkları gerekçesiyle 6 ay ayrı yaşadı. 1,5 yaşında Derin adlı kız çocukları olan çiftin boşanma davaları devam ederken Selcan Milaslıoğlu, eşiyle yaşayan kızını görmek ve yanına almak istedi.
 
Telefonla görüştüğü Harun Milaslıoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacağı Taşyaka Mahallesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda görüşebileceklerini söyledi. Kızını almak için okula giden Selcan Milaslıoğlu, eşinin Derin'i yanında getirmemesi üzerine tartışmaya başladı.
 
EŞİNİN BOĞAZINI KESTİ
 
Tartışma kavgaya dönüşünce Harun Milaslıoğlu, sokak ortasında Selcan Milaslıoğlu'nun boğazını bıçakla kesti. Hastaneye götürülen Selcan Milaslıoğlu hayatını kaybederken Harun Milaslıoğlu, teslim olduktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
 
Kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis istemiyle yargılanan Harun Milaslıoğlu, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktığı duruşmada olay günü yaşananları ilk kez anlattı. Duruşmaya Selcan Milaslıoğlu'nun annesi Hayriye Gök de katıldı.
 
"ÇOCUK SENDEN Mİ SANIYORSUN"
 
Mahkemede ifade veren Harun Milaslıoğlu, olay günü oy kullanmak için okula gittiğini, okul çıkışı eşiyle buluşup konuşmak için yürümeye başladıklarını söyledi. Olaydan 2- 3 gün önce arkadaşlarından eşinin pavyonda çalıştığını öğrendiğini öne süren Milaslıoğlu, ifadesinde şunları söyledi:
 
"Sokakta yürürken eşime 'Pavyonda çalışıyormuşsun, erkeklerin masasına gidiyormuşsun, biz evliyiz, hala benim soyadımı taşıyorsun. Neden böyle yapıyorsun?' diye sordum. Kendisi de bana 'Masasına da giderim, yatağına da giderim, seni ilgilendirmez' diye karşılık verdi. Bunun üzerine tartışmaya başladık. Benden çocuğu kendisine vermemi isteyince, 'Senin çalıştığın yer çocuğu sana vermem için uygun değil' dedim. Bunun üzerine bana, 'Çocuk senden mi sanıyorsun?' dedi. 'Sen nasıl böyle konuşursun?' deyince, küfrederek saldırdı. Birkaç defa itekledim. Bu kez cebinden bıçak çıkardı ve bana doğru sallamaya başladı. O kadar çok hakaret ediyordu ki beynim zonklamaya başladı. Elinden bıçağı aldım. Kendime geldiğimde sokakta koşuyordum."
 
"PİŞMANIM" DEDİ
 
Konuşmasının devamında eşinin öldüğünü ertesi gün öğrendiğini anlatan Harun Milaslıoğlu, cinayet sırasında yaşananları ve etrafta kimse olup olmadığını hatırlamadığını söyledi. Eşinin Burdur Gölhisar ve Muğla'nın Dalaman ilçesinde pavyonlarda çalıştığını arkadaşından öğrendiğini ileri süren Milaslıoğlu, eşinin ölümüne sebebiyet verdiği için çok pişman olduğunu dile getirdi.
 
"BARDA ÇALIŞMAYA KOCASI ZORLADI"
 
Milaslıoğlu'nun savunmasının ardından söz alan Hayriye Gök'ün avukatı Buket Sevel ise ayrı yaşadıkları süre zarfında Selcan Milaslıoğlu'nun pavyonda çalışmadığını kaydetti. Selcan Milaslıoğlu'nun barda çalışmaya kocası tarafından zorlandığını iddia eden Sevel, "Selcan sanıkla evlenmeden önce barda garsonluk yapıyordu. Sanık ile barda tanışıp evlenmişlerdir. Sanık daha sonra Selcan'ı barda çalıştırmak ve parasını almak istemiş, çalışmayınca dövmüştür. Bu olaylar adliyeye yansımıştır. Yani yaşananlar sanık savunmasının tam aksidir" dedi.
 
Olay günü tüm yaşananları balkondan gören bir tanık olduğunu sözlerine ekleyen avukat Buket Sevel, tanığın adını yazılı olarak mahkemeye sunulacağını aktardı.
 
Harun Milaslıoğlu'nun tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.
 
Kaynak:Ankara Haber
 
 
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

YAVUZ KORAL HAYATINI KAYBETTİ
YAVUZ KORAL HAYATINI KAYBETTİ
YENİ PROJELER YOLDA
YENİ PROJELER YOLDA
KIRMIZI HALIDA DA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
KIRMIZI HALIDA DA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
MÜGE ULUSOY’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
MÜGE ULUSOY’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
YEŞİLÇAM’IN TARTIŞMALI YILDIZI
YEŞİLÇAM’IN TARTIŞMALI YILDIZI
YAKINDA AÇILIYOR
YAKINDA AÇILIYOR
BELKİ BİR GÜN
BELKİ BİR GÜN
GELENEKSEL İFTAR DAVETİNE ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ
GELENEKSEL İFTAR DAVETİNE ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ
NURCİHAN’DAN YENİ TEKLİ
NURCİHAN’DAN YENİ TEKLİ
HAYATIN ZORLUĞU SOĞUK BİR RÜZGAR GİBİ YÜZÜNE ÇARPMIŞTI
HAYATIN ZORLUĞU SOĞUK BİR RÜZGAR GİBİ YÜZÜNE ÇARPMIŞTI
ÖZGE FIŞKIN’DAN DUMAN COVER’I
ÖZGE FIŞKIN’DAN DUMAN COVER’I
MÜZİK ADAMLARININ ALMANYA ÇIKARTMASI
MÜZİK ADAMLARININ ALMANYA ÇIKARTMASI
DOSTLAR İFTARDA BULUŞTU
DOSTLAR İFTARDA BULUŞTU
ZEYNEP BOZKAYA’NIN IŞILTISININ SIRRI
ZEYNEP BOZKAYA’NIN IŞILTISININ SIRRI
BİTLİS YÖRESEL YEMEKLERİ SOFRASI’NDA BULUŞTURAN İFTAR
BİTLİS YÖRESEL YEMEKLERİ SOFRASI’NDA BULUŞTURAN İFTAR
GÖZLERDEN UZAK BİR YAŞAM TERCİH ETTİ
GÖZLERDEN UZAK BİR YAŞAM TERCİH ETTİ
İLKBAHAR/YAZ SEZONUNA GÜÇLÜ BİR YORUM
İLKBAHAR/YAZ SEZONUNA GÜÇLÜ BİR YORUM
ÇİLEM ÇİLEM
ÇİLEM ÇİLEM
SHAKESPEARE’E GÖRKEMLİ VE MÜZİKLİ YORUM
SHAKESPEARE’E GÖRKEMLİ VE MÜZİKLİ YORUM

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

60 PORTRE VE TABLO İLE DUYGUSAL BİR YOLCULUK

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle