MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR!..

Ana SayfaGüncelKAVURUCU SICAKLAR GELİYOR!..
KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR!..

Kar ve yağmura doyduk ama sıcak hava hafta sonu geliyor. NASA, Doğu Pasifik’teki sıcak hava akımı El Nino’nun etkisiyle başta Türkiye olmak üzere dünyayı zor bir yazın beklediğini açıkladı.

01 Haziran, 2012, Cuma 15:02
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Kar ve yağmura doyduk ama sıcak hava hafta sonu geliyor. NASA, Doğu Pasifik'teki sıcak hava akımı El Nino'nun etkisiyle başta Türkiye olmak üzere dünyayı zor bir yazın beklediğini açıkladı.


Türkiye, bol kar yağışlı kış ve ani yağmurlarla geçen bahar aylarının ardından kavurucu sıcaklara teslim olacak. NASA, Doğu Pasifik'teki sıcak hava akımı El Nino'nun etkisiyle 2012 yazının oldukça sıcak geçeceğine işaret ederken, Türk uzmanlar da bu yıl "sıcak ve kurak" bir yaz beklendiği uyarısında bulundu. Tahminlere göre, yaz 3-4 derece daha sıcak geçecek.

BUGÜNÜN HAVA TAHMİNİ

Yapılan son değerlendirmelere göre; Trakya, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu ile Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Malatya, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Ardahan çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerinde Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan ve Hopa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinde sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin batı kesimlerinde 3 ila 5 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı yönlerden, Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinde Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan ve Hopa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kısa süreli fırtına vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Trakya kesimi ile İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinde sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde bölgenin doğusunun (Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Kayseri ve Sivas) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Hopa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde Malatya, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Ardahan ile Erzurum'un kuzey ve batı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Erzincan çevrelerinde yer yer kuvvetli olmsı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

TAKVİM

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

KADIN LİDERLER KULÜBÜNDEN KADINLARA İFTAR YEMEĞİ
KADIN LİDERLER KULÜBÜNDEN KADINLARA İFTAR YEMEĞİ
MÜZİK YAPIMCILIĞINA SOYUNDU
MÜZİK YAPIMCILIĞINA SOYUNDU
ABD’DE İKİ ÜNİVERSİTEDE İZLEYİCİYLE BULUŞTU
ABD’DE İKİ ÜNİVERSİTEDE İZLEYİCİYLE BULUŞTU
RAMAZAN’DA PROBİYOTİK VE LİF TÜKETİMİNE DİKKAT
RAMAZAN’DA PROBİYOTİK VE LİF TÜKETİMİNE DİKKAT
ZAMANSIZ BİR BULUŞMA
ZAMANSIZ BİR BULUŞMA
GÜÇLÜ KADIN YORUMCULARI LİSTESİNE GİRDİ
GÜÇLÜ KADIN YORUMCULARI LİSTESİNE GİRDİ
O’DA SESSİZCE KAYBOLDU
O’DA SESSİZCE KAYBOLDU
YENİ KİTABININ MÜJDESİNİ VERDİ
YENİ KİTABININ MÜJDESİNİ VERDİ
YAZ AŞKI
YAZ AŞKI
HAZİRAN’DA İSTANBUL 90’LARA IŞINLANIYOR
HAZİRAN’DA İSTANBUL 90’LARA IŞINLANIYOR
AMERİKA'DA HOLLWOOD FİLM FESTİVALİ KURDU
AMERİKA'DA HOLLWOOD FİLM FESTİVALİ KURDU
YEŞİLÇAM’IN CESUR YILDIZI
YEŞİLÇAM’IN CESUR YILDIZI
KADINLAR GÜNÜNE HALAYLI KUTLAMA
KADINLAR GÜNÜNE HALAYLI KUTLAMA
FİDE’NİN YENİ SİNGLE’I TOHUM
FİDE’NİN YENİ SİNGLE’I TOHUM
8 MART’A ÖZEL GÜÇLÜ BİR DAYANIŞMA ŞARKISI
8 MART’A ÖZEL GÜÇLÜ BİR DAYANIŞMA ŞARKISI
ENGELSİZ YAŞAM İFTARI
ENGELSİZ YAŞAM İFTARI
MÜSLÜM GÜRSES VE HARİKA AVCI’ DAN BÜYÜK SÜRPRİZ
MÜSLÜM GÜRSES VE HARİKA AVCI’ DAN BÜYÜK SÜRPRİZ
YAVUZ KORAL HAYATINI KAYBETTİ
YAVUZ KORAL HAYATINI KAYBETTİ
YENİ PROJELER YOLDA
YENİ PROJELER YOLDA
KIRMIZI HALIDA DA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
KIRMIZI HALIDA DA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNCEL

ABD’DE İKİ ÜNİVERSİTEDE İZLEYİCİYLE BULUŞTU

TÜRKİYE’DE 72 BİN DİYALİZ HASTASI VAR

İSTANBUL İÇİN SULU SEPKEN UYARISI

BÖYLE OLUR YÖRÜKLERİN İFTARI

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle