MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

KENDİ KENDİNİ YAKTI, BENİ DE YAKTI!..

Ana SayfaHaberKENDİ KENDİNİ YAKTI, BENİ DE YAKTI!..
KENDİ KENDİNİ YAKTI, BENİ DE YAKTI!..

Antalya’ya birlikte tatile geldiği sevgilisi 30 yaşındaki Çilem Hülya Berkil’i benzin dökerek yakmaktan tutuklu yargılanan 37 yaşındaki Abdurrahman Göçer, ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi.

14 Haziran, 2014, Cumartesi 16:36
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol
Evli ve 1 çocuk babası Abdurrahman Göçer, sevgilisi Çilem Hülya Berkil ile Ankara’dan Antalya’ya tatile geldi. 22 Ağustos 2013 günü dönüş yoluna çıkan iki sevgili, araçta tartıştı. Burdur- Antalya yolunda Döşemealtı ilçesi sınırlarındayken aracı durduran Abdurrahman Göçer, arka bagajdan aldığı bidondaki benzini Berkil’in başından döküp ateşe verdi.
 
Vücudunun büyük bölümü yanan kadın, sevgilisi tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Berkil müdahaleye rağmen yaşamını yitirirken, tutuklanan Göçer olayın kaza olduğunu ileri sürdü. Abdurrahman Göçer, mahkemede "Ben onu yakmak değil, kurtarmak için canımı verirdim" diye kendini savundu.
 
JANDARMAYA TUTANAKLARI DEĞİŞTİRME SUÇLAMASI
 
Dava devam ederken, olayı soruşturan dönemin Döşemealtı Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hakan Dal, bu olayla ilgili rüşvet karşılığında tutanakları değiştirmekle suçlandı. Hakan Dal bir süre tutuklu kaldıktan sonra geçen ay tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Yargılamanın yapıldığı 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Abdurrahman Göçer, tutuksuz yargılanan Hakan Dal ve sanık avukatları katılırken, diğer sanıklar katılmadı. Çilem Hülya Berkil’in annesi Serpil Demirbaş, avukatı Gülseda Öz, Antalya Barosu Kadın Hakları Kurulu Başkanı Zelal Şengöz, Kadın Dayanışma Derneği’nden Nuray Kaya ve çok sayıda sanık ve müşteki yakını da duruşmaya katıldı.
 
KENDİ KENDİNİ YAKTI 
 
Abdurrahman Göçer son savunmasında, yine Çilem Hülya Berkil’i öldürmediğini belirterek, "Kendi kendini yaktı, beni de yaktı" dedi. Hakan Dal ise rüşvet iddiasını kabul etmedi. Sanık avukatları da savunmalarını bu yönde yaptı. Verilen kısa aranın ardından karar açıklandı.
 
Mahkeme başkanı Faris Özsoy, Abdurrahman Göçer’in, Çilem Hülya Berkil’i başından aşağı benzin dökerek yaktığına dair somut deliller bulunduğuna dikkat çekti. Mahkeme oy birliğiyle Abdurrahman Göçer’i önce ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına, ardından mahkemedeki iyi hali nedeniyle ömür boyu hapis cezasına mahkum etti.
 
JANDARMAYA RÜŞVET CEZASI
 
Cinayetin soruşturması sırasında rüşvet karşılığı tutanakları değiştirdiği iddia edilen astsubay Hakan Dal rüşvet almaktan 3 yıl 4 ay, yalan tanıklıktan ise 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hakan Dal’a rüşvet verdiği iddasıyla yargılanan Abdurrahman Göçer’in kardeşi Aladdin Göçer 3 yıl 4 ay, dayısı Ziya Yılmaz ise 3 yıl 4 ay hapse mahkum edildi. İlk ifadesinde dürbünle Kaçak avcılara bakarken Abdurrahman Göçer’in Çilem Hülya Berkil’in üzerine benzin döküp çakmağı çaktığını gördüğünü söyleyen, savcılıkta ise "Benzini döktüğünü görmedim" diye ifadesini değiştiren orman muhafaza memuru Hüsnü Aydoğmuş ise yalan tanıklıktan 1 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum edildi.
 
Kaynak:Bursa Hakimiyet
 
 
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

TÜRKER VEYAŞ BORSAYA AÇILIYOR
TÜRKER VEYAŞ BORSAYA AÇILIYOR
DUYGULARA DOKUNAN YENİ DÜET
DUYGULARA DOKUNAN YENİ DÜET
KİTABI BASKIYA GİRİYOR
KİTABI BASKIYA GİRİYOR
ANKİLOZAN SPONDİLİT İÇİN DİKKAT ÇEKEN UYARI
ANKİLOZAN SPONDİLİT İÇİN DİKKAT ÇEKEN UYARI
YUNUS BÜLBÜL, NESLİHAN MUTLU İLE EVLENDİ
YUNUS BÜLBÜL, NESLİHAN MUTLU İLE EVLENDİ
EGE’DEN KARANLIKTAN AYDINLIĞA’YA YENİ SOLUK
EGE’DEN KARANLIKTAN AYDINLIĞA’YA YENİ SOLUK
ÜRÜNLERİMİZ KAYBOLDU
ÜRÜNLERİMİZ KAYBOLDU
TÜRKİYE’NİN DEV ORGANİZASYONU İÇİN GERİ SAYIM
TÜRKİYE’NİN DEV ORGANİZASYONU İÇİN GERİ SAYIM
ALPER ERÖZER SOSYAL MEDYADA VİTES YÜKSELTTİ
ALPER ERÖZER SOSYAL MEDYADA VİTES YÜKSELTTİ
BODRUM’A, ÇEŞME’YE GİTMEYE GEREK YOK
BODRUM’A, ÇEŞME’YE GİTMEYE GEREK YOK
DERYA ŞEN BODRUM’DAN ÇIKTI
DERYA ŞEN BODRUM’DAN ÇIKTI
SZİGET'İN SAHNESİNDE
SZİGET'İN SAHNESİNDE
ÖMÜR GEDİK KONSERİNDE SELFİE YARIŞI
ÖMÜR GEDİK KONSERİNDE SELFİE YARIŞI
YATIRIM SIRLARI VE GELECEK PLANLARI GECEYE DAMGA VURDU
YATIRIM SIRLARI VE GELECEK PLANLARI GECEYE DAMGA VURDU
SENA ŞENER’DEN YENİ DÖNEM
SENA ŞENER’DEN YENİ DÖNEM
CAZIN KANATLARINDA BİR YOLCULUK
CAZIN KANATLARINDA BİR YOLCULUK
YÜZLERCE KİŞİYİ ZAYIFLATAN ÜNLÜ ROCK’ÇI
MEHMET ALİ BABAR İLE 1 AYDA 10 KİLO
YÜZLERCE KİŞİYİ ZAYIFLATAN ÜNLÜ ROCK’ÇI
GÖNÜLLERİ FETHETTİ
GÖNÜLLERİ FETHETTİ
CANSEVER ‘İN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
CANSEVER ‘İN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
ESRA ÖZTÜRK BOMBA GİBİ GELDİ
ESRA ÖZTÜRK BOMBA GİBİ GELDİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

SUSTURDUĞUNUZ O SESİ DİNLEYİN

60 PORTRE VE TABLO İLE DUYGUSAL BİR YOLCULUK

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle