MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

KIYASIYA YARIŞTILAR

Ana SayfaSporKIYASIYA YARIŞTILAR
KIYASIYA YARIŞTILAR

Nexonya’nın sponsor olduğu ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen 33’üncü Marmaris Uluslararası Yarış Haftası (33rd Marmaris International Race Week) sona erdi. Yarışmanın şampiyonları, düzenlenen görkemli bir törenle kupalarını aldı.

02 Kasım, 2022, Çarşamba 20:29
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Yüzlerce yelkenin denize açılmasıyla birlikte muhteşem bir görsel şova dönüşen yarışlar, Marmaris’in eşsiz kıyılarından verilen ilk startla heyecan doruklara ulaşırken, yelkenlerin mücadelesi beş gün boyunca sürdü. Kıyasıya rekabetin olduğu yarışlar, Nexonya Yarış Günü’nün ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Marmaris’in Muğla ilçesinde bu yıl 33. kez düzenlenen Marmaris Uluslararası Yarış Haftası, Türkiye’nin yanı sıra çoğunluğunu Rus yarışçıların oluşturduğu sporcularla birlikte ABD, Almanya, Avustralya, Azerbaycan, Belarus, Belçika, Bulgaristan, Brezilya, Estonya, Fransa, İngiltere, İsrail, Kanada, Kazakistan, Letonya, Moldova, Norveç, Özbekistan, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Ukrayna ve Yunanistan’dan toplam 123 yelkenli yat ile bin 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Ülkemizin ve Doğu Akdeniz'in en çok katılımlı yelkenli yat yarışı olarak 33 yıldır aralıksız olarak düzenlenen etkinlik, bugüne kadar 30’a yakın farklı ülkeden binlerce denizciyi ağırladı. 

“YATIRIMDA YENİ ROTANIZ NEXONYA”

Dev organizasyonun son gün gerçekleşen final yarışlarına Nexonya sponsor olurken, firma beş gün boyunca kendi teknesiyle de yarışlarda boy gösterdi. 22 Ekim ve 28 Ekim tarihleri arasında etkinlik alanına kurulan Nexonya standına da ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdiler. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Nexonya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, “Marmaris’in eşsiz suları ve koylarında yelkenler hem rüzgâra ve dalgalara hem de rakiplerine karşı mücadele etti. Nexonya olarak bu sene ilk kez katılım sağladığımız 33’üncü Marmaris Uluslararası Yarış Haftası’nı desteklemekten son derece memnun olduk. İstikrarlı bir şekilde 33 yıldır düzenlenen bu etkinlik, ülkemizin su sporlarına verdiği kıymet konusunda da oldukça gurur verici. Biz de firma olarak sporu destekleyecek faaliyetlerde yer almaya devam edeceğiz” diye ifade etti.

Ali Koray Vural ayrıca “Kayıtlarla birlikte yedi gün süren organizasyonda Nexonya konut projelerimizin tanıtıldığı standımızda yüzlerce yerli ve yabancı misafiri konuk ettik” dedi. “Yatırımda yeni rotanız Nexonya” mottosuyla yer aldığımız etkinlikte yabancı katılımcıların Türkiye’de hem oturum amaçlı hem de yatırım amaçlı konut alımına ilgisi oldukça fazlaydı” dedi.

“Tüik verilerine göre yabancılara yapılan konut satışları 2022 Ocak-Eylül döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 32,5 artarak 49 bin 644 olduğu görülüyor” diye belirten Ali Koray Vural, “2022 Eylül ayında toplam konut satışları içinde yabancılara yapılan konut satışının payı ise yüzde 4,5 olarak gerçekleşti. Yabancılara yapılan konut satışlarında ilk sırada bin 795 konut satışı ile İstanbul yer almaya devam ediyor. Firma olarak bizim de hali hazırda Maltepe’de Fergana, Ümraniye’de Element, Beylerbeyi’nde Bonega gibi İstanbul’un merkezi lokasyonlarında hayata geçirdiğimiz konut projelerimizle birlikte Reşadiye’de Azure, Şile’de Kuzey Villaları ve Sapanca’da Lake Villas gibi lüks villa projelerimizin satışları devam ediyor” diyerek sözlerini noktaladı.

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

AVRASYA TAVUKÇULUK FUARI ANKARA'DA KAPILARINI AÇTI
AVRASYA TAVUKÇULUK FUARI ANKARA'DA KAPILARINI AÇTI
BU ŞARKI GÖZYAŞLARINI TUTTURMAYACAK
BU ŞARKI GÖZYAŞLARINI TUTTURMAYACAK
HANDE ÜNSAL’DAN’AMMANAMAN
HANDE ÜNSAL’DAN’AMMANAMAN
BİR FİLM MÜZİĞİNDEN YENİ BİR ŞARKIYA
BİR FİLM MÜZİĞİNDEN YENİ BİR ŞARKIYA
TOP MODEL OF UNIVERSA’DA SAHNEYE ÇIKTI
TOP MODEL OF UNIVERSA’DA SAHNEYE ÇIKTI
PEMBE RÜYA
PEMBE RÜYA
PALAVRA
PALAVRA
SENA GÜL’DEN ALBÜM ÖNCESİ SON TEKLİ
SENA GÜL’DEN ALBÜM ÖNCESİ SON TEKLİ
ORGANİZASYON DÜNYASININ AYDINLIK YÜZÜ
ORGANİZASYON DÜNYASININ AYDINLIK YÜZÜ
BURUN AMELİYATI, HORLAMA VE APNE SORUNUNA ÇÖZÜM OLABİLİR
BURUN AMELİYATI, HORLAMA VE APNE SORUNUNA ÇÖZÜM OLABİLİR
EDA VERA, YENİ ŞARKISIYLA TR-POP SAHNESİNDE
EDA VERA, YENİ ŞARKISIYLA TR-POP SAHNESİNDE
TÜRK DÜNYASININ KADIN LİDERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
TÜRK DÜNYASININ KADIN LİDERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
KUBAT SÖYLETİYOR, BEYAZIT EŞLİK EDİYOR
KUBAT SÖYLETİYOR, BEYAZIT EŞLİK EDİYOR
SEZEN AKSU’DAN ZİYNET SALİ’YE TAM İSABET
SEZEN AKSU’DAN ZİYNET SALİ’YE TAM İSABET
ALTERNATİF POP’A CESUR BİR ADIM
ALTERNATİF POP’A CESUR BİR ADIM
KÖPEK EĞİTİMİNDE EZBER BOZAN TÜRK EKOLÜ
KÖPEK EĞİTİMİNDE EZBER BOZAN TÜRK EKOLÜ
AYŞEGÜL ALDİNÇ VE MABEL MATİZ’DEN SÜRPRİZ KARŞILAŞMA
AYŞEGÜL ALDİNÇ VE MABEL MATİZ’DEN SÜRPRİZ KARŞILAŞMA
YENİ ŞARKI MÜJDESİ
YENİ ŞARKI MÜJDESİ
ANADOLU'DA EFSANE GAZİNO GECELERİ GERİ DÖNÜYOR
ANADOLU'DA EFSANE GAZİNO GECELERİ GERİ DÖNÜYOR
BİZ SUSSAK TARİH SUSMAYACAK
BİZ SUSSAK TARİH SUSMAYACAK

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SPOR

ŞOV, ADRENALİN VE SÜRPRİZLER BİR ARADA

OLİMPİYATLARDA TEK TÜRK KADIN BASKETBOL ANTRENÖRÜ

VUELTA VE DÜNYA ŞAMPİYONASI

TFF BAŞKANLIĞI İÇİN İDDİALI GELİYOR

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle