MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

KOCA DEHŞETİ!..EŞİNİN BOĞAZINI KESTİ!..

Ana SayfaHaberKOCA DEHŞETİ!..EŞİNİN BOĞAZINI KESTİ!..
KOCA DEHŞETİ!..EŞİNİN BOĞAZINI KESTİ!..

Ankara’da şok eden koca dehşeti. Başkent Ankara’da mahkemeden uzaklaştırma kararı alan M.A.N., uzun süre takip ettiği eşini servis minibüsünde yakaladı ve bıçaklayarak boğazını kesti.

30 Ağustos, 2014, Cumartesi 16:17
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol
Ankara'da boşanma davası olan ve 6 ay evden uzaklaştırma cezası aldığı öğrenilen M.A.N.(52) eşi Fatma.N.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı, daha sonra boğazını kesti. Ağır yaralanan Fatma N. hastaneye kaldırıldı.
 
BIÇAKLAYIP BOĞAZINI KESTİ
 
Olay, Etimesgut'ta bir alışveriş merkezinin müşteri servis parkında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında boşanma davası bulunan M.A.N.’ya mahkeme eşini ‘tehdit ve aşağılamadan’ dolayı evden 6 ay uzaklaştırma cezası verdi. Mahkeme kararıyla evden uzaklaştırması olan M.A.N., eşini bir süre takip etti. M.A.N, alışveriş yaptıktan sonra müşteri servis aracına binen eşini, yanında getirdiği bıçakla, önce vücudunun çok sayıda yerinden bıçakladı, daha sonra da boğazını kesti. Yaşanan olay üzerine servis şoförü ve çevrede bulunan vatandaşlar öfkeli kocayı durdurmaya çalıştı, fakat öfkeli koca vatandaşlara da bıçakla saldırarak yaklaştırmadı. Eşini bıçakladıktan sonra müşteri sevisinden inen M.A.N., servis aracının kapılarının kapattıktan sonra kimseyi yaklaştırmadan beklemeye başladı. Olay yerine gelen polislere teslim olan M.A.N. gözaltına alınarak Etimesgut polis merkezine götürüldü.
 
"İLLA POLİSİ İSTEDİ"
 
Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı Fatma N.'yi ambulansla Etimesgut Etimed Hastahanesi’ne kaldırdı. Kadının bıçaklandığı yerin yakınında ayakkabı dükkanı bulunan görgü tanığı Ahmet Özkan, olayı şu şekilde anlattı; “Dükkanın içinde oturuyordum çığlık sesini duydum. Koştum hemen arabaya. Arabanın kapısını açtım, orada bir erkek kadına bıçak sallıyordu. Darbeleri indiriyordu, peş peşe, 6-7 tanesini ben saydım zaten. Arabaya çıktım durdurmak için, döndü bana da saldırmaya başladı. Ben geri indim arabadan. Kadın yığılınca vurma işini bıraktı. Kadın cansız halde yere düştü. O arada polise, ambulansa telefon edildi. Ambulans geldi adam kadını vermiyor. İlla polisi istedi. O anda polis gelince, kadını aldılar ambulansa ama çok bıçak darbesi olduğu için kadın da kan kaybından vefat etmiş herhalde.
 
"POLİS GELİNCE TESLİM OLDU"
 
Kadının durumu çok kötüydü zaten çeneden çok büyük bir darbe almıştı. Zaten vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle vücudunda kan kalmamıştı. Kan olduğu gibi boşalmıştı. Boğazına da vurmuş. Bıçakladıktan sonda gayet normal bir şekilde kapının ağzında, elinde bıçakla arabanın kapısının ağzında beklemeye başladı. Polisin gelmesini bekledi. Polis gelince de elinde bıçağını attı ve polise teslim oldu. Teslim olduktan sonra da halk linç etmeye kalktı adamı. Ondan sonra polis ellerinden zor aldı. Devletin buna bir çare bulması lazım. Bu uzaklaştırma işleri çok yanlış oluyor. Uzaklaştırdığı zaman bu erkek milleti daha çok hırçınlaşıyor, daha da huysuzlaşıyor ve bu cinayet olayları da artmaya başlıyor. Uzaklaştırma işi çözüm değil.”
 
Kaynak:Ankara Haber
 
 
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DAN BROWN'UN HAYRANLARI KUYRUK OLDU
DAN BROWN'UN HAYRANLARI KUYRUK OLDU
KALBEN’DEN ARSUZ’DA EL SANATLARINA DESTEK
KALBEN’DEN ARSUZ’DA EL SANATLARINA DESTEK
FESTİVAL FİLMİNE HAZIRLANIYOR
FESTİVAL FİLMİNE HAZIRLANIYOR
TETSED’DEN MUSTAFA SANDAL’A TEPKİ
TETSED’DEN MUSTAFA SANDAL’A TEPKİ
HAMİYET SÖZLERİYLE PEMBE KARAVANI SALLADI
HAMİYET SÖZLERİYLE PEMBE KARAVANI SALLADI
MAGAZİN VE MÜZİK DOLU GECE
MAGAZİN VE MÜZİK DOLU GECE
BODRUM ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR
BODRUM ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR
KARON ESTATE AGENTS GÜVENİLİR GAYRİMENKUL ORTAĞINIZ TAYLAND’DA
KARON ESTATE AGENTS GÜVENİLİR GAYRİMENKUL ORTAĞINIZ TAYLAND’DA
ENGİN DEMİRCİOĞLU’NA ANTALYA’DA “ENİŞTE” SEVGİSİ
ENGİN DEMİRCİOĞLU’NA ANTALYA’DA “ENİŞTE” SEVGİSİ
BESTE ATÖLYESİ KADER KARAKAŞ YENİDEN
BESTE ATÖLYESİ KADER KARAKAŞ YENİDEN
KADINA SAĞLIK İKİNCİ SEZONUYLA DEVAM EDİYOR
KADINA SAĞLIK İKİNCİ SEZONUYLA DEVAM EDİYOR
DÜNYA STARLIĞI YOLUNDA MUHTEŞEM YETENEK
DÜNYA STARLIĞI YOLUNDA MUHTEŞEM YETENEK
İLK GÖRÜŞTE DİYENLER
İLK GÖRÜŞTE DİYENLER
SPORCU ANNENİN ŞAMPİYON OĞLU
SPORCU ANNENİN ŞAMPİYON OĞLU
EMEĞİMİ ÇALDILAR
EMEĞİMİ ÇALDILAR
MOSKOVA FASHİON WEEK’TE EMRE ERDEMOĞLU İMZASI
MOSKOVA FASHİON WEEK’TE EMRE ERDEMOĞLU İMZASI
FENOMEN SESSİZLİĞİNİ BOZDU
FENOMEN SESSİZLİĞİNİ BOZDU
GÜLİZ AYLA 5. KEZ AMERİKA TURNESİNDE
GÜLİZ AYLA 5. KEZ AMERİKA TURNESİNDE
GÖKÇE NEFESLERİ KESTİ
GÖKÇE NEFESLERİ KESTİ
ÇİĞDEM GÜRDAL 'DAN 'BODRUM'DA SARI YAZ'
ÇİĞDEM GÜRDAL 'DAN 'BODRUM'DA SARI YAZ'

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

SİYASİ HAYATIMIZIN TAMAMI MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKLE GEÇTİ

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle