MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

KOCAYA CEZA YOK

Ana SayfaGüncelKOCAYA CEZA YOK
KOCAYA CEZA YOK

Adana’da 2 çocuğunun ısınması için saç kurutma makinesini çalıştırıp, kendini tavana asan E.A.’nın intiharıyla ilgili eşi 36 yaşındaki H.A. hakkında ’kovuşturmaya yer olmadığına’ karar verildi.

30 Nisan, 2012, Pazartesi 16:46
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Kararda H.A.’nın eşinin baba mirasının satışından elde edilen 60 bin lirayı alıp, başka kadınlarla harcadığı ve bunu gizli tuttuğu da belirtildi.   İki katlı binada 14 Mart’ta meydana gelen olayda alt katta oturan A.Ç.., E.A.’nın 6 yaşındaki oğlu İ.’nin ağlayarak aşağı indiğini gördü. Çocuğun "Annem annem" diye ağlaması üzerine, "Hırsız mı girdi’ düşüncesiyle 10 yaşındaki kızını da yanına alıp üst kata çıktı. Kapıdan E.A.’ya seslenip, cevap alamayan A. Ç., odaları kontrol ettiğinde genç kadını tavana iple asılı halde gördü. A.Ç., cep telefonundan polise ihbarda bulunup, 112 Acil Servis’ten ambulans istedi. Olay yerine gelen sağlık ekibi ve polislerin kontrolünde E.A.’nın öldüğü anlaşıldı.

Polis ekibinin çevrede yaptığı araştırmaya göre; E.A. olaydan 4 saat önce cebindeki son 6 lirayla yakındaki oduncuya gitti ve yakacak almak istedi. Oduncu "Bacım bu paraya odun mu olur?" deyip, E.A.’nın ısrarı üzerine 10 kilo odunu çuvala doldurup, parasını almadan gönderdi. Sırtladığı çuvalla ev gelen E.A., aldığı odunlar yağmur nedeniyle ıslak olduğu için sobayı yakamadı. Sobanın yanında eski kamyon lastiğini de parçalanıp yakmaya çalıştı, ancak beceremedi. E. A., çocuklarının üşüdüğünü görünce, saç kurutma makinesini çalıştırıp, oğlu İ. ve 7 aylık kızı K.’nin yanına bıraktı. Daha sonra diğer odaya gidip, tavandaki salıncak demirine ip bağlayarak, kendini astı. A. ailesinin 8 aydır ev kirasını da ödeyemediği, E.A.’nın eşi kaynak ustası H.A.’nın bir yıllık işsizliğin ardından olaydan iki ay kadar önce Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki bir şantiyede iş bulup, çalışmaya başladığı belirlendi.

İmamoğlu İlçesi’nde toprağa verilen genç kadının yakınları, E.A.’nın babasından miras olarak kalan ev ve tarlayı 60 bin liraya sattıklarını, bu paranın bir yıl içinde bitmiş olamayacağını öne sürüp, maddi durumunun iyi olduğunu bildiklerini ve kendilerine bir şey hissettirmediğini söyledi. E.A.’nın annesi C.K. ise kızının ölümünden kocası ile kocasının ailesinin sorumlu olduğunu ileri sürdü.Acılı anne C.K., "Miras hakkı olan ev ve tarlayı geçen yıl sattıktan sonra kızımın evine bir kez gittim. Ben oradayken evin tüm ihtiyacı karşılanıyordu. Ev almak için 3 bin 500 liraya ihtiyaçları olduğunu söyleyince, bankadan kredi çektim. Tek isteğim kızımın mutlu olmasıydı. Ama bu parayı da kocası kızıma göstermemiş" diyerek gözyaşlarına boğuldu.E.A.’nın ablası A.İ. de, kardeşinin yanında 2 ay kaldığını ve eniştesinin kardeşine küfürler ederek, bardak fırlattığına tanık olduğunu ileri sürdü. İnal da kardeşinin durumunu ve yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.E.A.’ın ailesinin şikayeti üzerine soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı, çalışmasını tamamladı. Cumhuriyet Savcısı, E. A'nın eşi H.A. hakkında kovuşturmaya gerek olmadığı yönde karar verdi.

Kaynak ustası H.A.’nın eşinin baba mirasının satışından elde edilen 60 bin lira parayı alıp, başka kadınlarla harcadığı ve bunu gizli tuttuğu belirtilen kararda şöyle denildi:

"Ölenin kendisini asmasıyla ilgili, şüpheli H. veya başka kişinin, intihar etmesi yönünde ölene yönelik azmettirme, teşvik etme, yardımda bulunma, intihar etme fikrini güçlendirici davranışlarda bulunma gibi eyleminin olduğuna ilişkin herhangi bir kanıt bulunmadığından, şüpheli hakkında kovuşturmaya yer almadığına karar verildi."

 

Kaynak: mynet

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

GEÇMİŞTE KALANLAR
GEÇMİŞTE KALANLAR
HERKESTE BİR HAVA CİVA
HERKESTE BİR HAVA CİVA
GALA GECESİNDE DİNLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
GALA GECESİNDE DİNLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
İMKANSIZDIK
İMKANSIZDIK
KADIN GİRİŞİMCİNİN BAŞARI HİKAYESİ
KADIN GİRİŞİMCİNİN BAŞARI HİKAYESİ
GELENEKSEL ÇİNİ SANATINA MODERN VE LÜKS DOKUNUŞ
GELENEKSEL ÇİNİ SANATINA MODERN VE LÜKS DOKUNUŞ
ÖNCELİĞİM DORA’NIN HUZURU
ÖNCELİĞİM DORA’NIN HUZURU
GÜZELLİK DÜNYASI ASCE PLUS LANSMANINDA BULUŞTU
GÜZELLİK DÜNYASI ASCE PLUS LANSMANINDA BULUŞTU
ZEYNEP AVCI SÜREKLİ HAVADA
ZEYNEP AVCI SÜREKLİ HAVADA
HAREKETSİZLİK AĞRIYI ARTIRIYOR
HAREKETSİZLİK AĞRIYI ARTIRIYOR
DEMET ŞENER’DEN ŞAİR ERHAN PENDÜK’E GÖNÜLDEN DESTEK
DEMET ŞENER’DEN ŞAİR ERHAN PENDÜK’E GÖNÜLDEN DESTEK
ESERİ İLE PHOTO LONDON 2026’DA
ESERİ İLE PHOTO LONDON 2026’DA
GÜLDEN’DEN YENİ MÜZİK ŞOVU
GÜLDEN’DEN YENİ MÜZİK ŞOVU
EDİRNE’DEN KARS’A ARKEOLOJİ YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR
EDİRNE’DEN KARS’A ARKEOLOJİ YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR
ZUHAL OLCAY’DAN YENİ ŞARKI
ZUHAL OLCAY’DAN YENİ ŞARKI
PENELOPE NELLY’İ SAHNESİNDE YALNIZ BIRAKMADI
PENELOPE NELLY’İ SAHNESİNDE YALNIZ BIRAKMADI
TİCARET ROTASINI YILIN İKİNCİ BULUŞMASINA ÇEVİRDİ
TİCARET ROTASINI YILIN İKİNCİ BULUŞMASINA ÇEVİRDİ
BU ŞARKI SİZE İYİ GELECEK
BU ŞARKI SİZE İYİ GELECEK
İYİLEŞECEĞİM
İYİLEŞECEĞİM
MELİKJOY’DAN YENİ SİNGLE
MELİKJOY’DAN YENİ SİNGLE

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNCEL

EDİRNE’DEN KARS’A ARKEOLOJİ YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR

GELECEĞE UZANAN SOSYAL SORUMLULUK KÖPRÜSÜ

İMÇ MÜZİK GÜNLERİ BAŞLIYOR

TEDARİK ZİNCİRİ BÜYÜK RİSK ALTINDA

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle