MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

MERMERLER ŞİRKETLER GRUBUNDAN BÜYÜK YATIRIM

Ana SayfaEkonomiMERMERLER ŞİRKETLER GRUBUNDAN BÜYÜK YATIRIM
MERMERLER ŞİRKETLER GRUBUNDAN BÜYÜK YATIRIM

Mermerler Nano çevre teknolojileri deniz suyunu içme suyuna dönüştürmek için Amerikan teknoloji ile Geyikli ‘de üretim ve arge tesisi için Geyikli Belediyesi ile işbirliği anlaşması imzaladı.

09 Ekim, 2024, Çarşamba 12:15
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

MERMERLER NANO çevre teknolojileri A.Ş ‘in Yönetim Kurul Başkanı başarılı iş adamı Murat Mermer ve ekibi ülkemizin yaşadığı su sorunu çözmek için atılıma geçtiler. Kısa bir süredir bu konuda çalışma yapan Mermerler ve Pasifik yetkileri Türkiye’deki son zamanlarda kuraklık tehlikesi karşısında sessiz kalmayarak, yine önemli bir yatırımla dikkatleri üzerine çekti.

Deniz suyu 30 yıl önce Avrupa'da ve Amerika’da içme suyu olarak şişelenip satılmaya başlanmıştı. Ülkemizde bu konuda birçok çalışma yapılmış olup bu çalışmalar yarıda bırakılması ile bir sonuç elde edilemedi. Bugün beklenen susuzluk sorunun giderilmesi ve dünyada kullanılan suyun sadece %2 içilebilir olması sebebiyle yeni çalışmalar yapılması gerekliliği ortaya çıkmıştır. Konuda Uzman Amerikan ortaklığı ile Türkiye'de faaliyet gösteren PASİFİC şirketi  iş birliği yapmak suretiyle yaklaşık üç yıldır çalışmaları sürdüren ünlü iş adamı Murat Mermer, bugün bu çalışmaların sonucu olarak Türkiye'de ilk defa deniz suyundan içme suyu şişeleme tesisi ve ARGE MERKEZİ temellerini atmak için Çanakkale Geyikli ilçesini seçtiler. Geyikli Belediyesinin de destek verdiği bir tesis için anlaşma imzalanmıştır.

 Pasifik ve Mermerler Nano işbirliğinde kurulacak ARGE ve Tesis Türkiye'de bir ilk olup, Makinaların üretim de Türkiye de bu tesis yapılacaktır. MERMERLER NANO Yönetim Kurul Başkanı Murat Mermer sadece Türkiye için değil bu merkezde dünya susuzluk sorunu çözecek yeni teknolojileri geliştireceklerini ifade etti. İstanbul ‘da yakında yaşanacak olana susuzluk problemi içinde çözüm olarak GEYİKLİ ARGE ve TESİSİ olacağını ifade eden Mermer çok yakında Savunma Sanayimiz gibi Türkiye ‘in de adında DÜNYA konuşulmasını sağlayarak ekonomimize yeni bir GÜÇ vereceğiz.

Murat Mermer “Mermerler Şirketler grubu olarak son zamanlarda ülkemizin ihtiyaçları göz önünde bulundurmak suretiyle hedeflerimizi revize etmemiz gerekmektedir. Biz de revize edilen hedefler çerçevesinde öncelikle gıda, inşaat ve elektrikli otomobil üretimi konusunda yeni yatırımları yapacağız. Özellikle Türkiye’nin ihtiyacı olacağını düşündüğümüz orta dereye hitap edecek son derece uygun fiyatlı elektrikli otomotiv üretimi yine bunun yanı sınırında traktör üretimi olmak üzere bir takım yeni işler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye'nin ihtiyacı olan yeni teknolojiler özellikle bu teknolojilerin üretimini sağlayacak fabrikalar üzerindeki çalışmalarımız fizibilite çalışmalarımız son haline gelmiştir.

 1943’ten beri Türkiye’de tanınan Mermerler Şirketler grubu şimdi savunma sanayinde de sanayicilikte de bazı atılımlarda bulunmaya karar vermiştir. Önümüzdeki günlerde grubumuzda bu konularla ilgili çalışmaları yürüten diğer CEO arkadaşlar basınla açıklamalarda bulunacaktır. Mermerler Şirketler grubu olarak ülkemize verdiğimiz hizmeti ve yatırımlarımızı gururla büyüterek sürdürmeye devam edeceğimizi sizlerle paylaşmak isteriz. Başarıyla devam ettirdiğimiz yol haritamızda amacımız Türk halkının ihtiyacını en uygun şekilde sağlayacak alım gücünü arttıracak projelerle öne çıkarak halkımıza hizmet üretmektir” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL PERFORMANS
SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL PERFORMANS
KALBİN DERİNLİKLERİNE UZANAN BİR YOLCULUK
KALBİN DERİNLİKLERİNE UZANAN BİR YOLCULUK
AYÇA VARLIER’DEN ANNESİNE 82. YAŞ SÜRPRİZİ
AYÇA VARLIER’DEN ANNESİNE 82. YAŞ SÜRPRİZİ
NİHAN BELGİN’DEN YENİ TEKLİ
NİHAN BELGİN’DEN YENİ TEKLİ
AYDOĞAN TAYFUR VE MAHMUT GÖRGEN’DEN YILIN İLK DÜETİ
AYDOĞAN TAYFUR VE MAHMUT GÖRGEN’DEN YILIN İLK DÜETİ
AKYAVUZ’DAN İSTANBUL’DA GÜÇLÜ TEŞKİLAT HAMLESİ
AKYAVUZ’DAN İSTANBUL’DA GÜÇLÜ TEŞKİLAT HAMLESİ
GÜZELLİK ACELEYE GELMEZ
GÜZELLİK ACELEYE GELMEZ
BU ŞARKIYI TAMAMEN BABAMA İTHAF ETSEYDİM DİNLEYEMEZDİM
BU ŞARKIYI TAMAMEN BABAMA İTHAF ETSEYDİM DİNLEYEMEZDİM
USTALARDAN SELAM GETİRDİ
USTALARDAN SELAM GETİRDİ
TARZIMIN STAR ADAYIYIM
TARZIMIN STAR ADAYIYIM
AŞK’IN İMZASI DETAYDA GİZLİDİR
AŞK’IN İMZASI DETAYDA GİZLİDİR
İLK GÜNDE REKORA KOŞTU
İLK GÜNDE REKORA KOŞTU
BABASINDAN YARALI
BABASINDAN YARALI
SEVGİLİLER GÜNÜ ÖNCESİ KALPLERİ FETHEDİYOR
SEVGİLİLER GÜNÜ ÖNCESİ KALPLERİ FETHEDİYOR
AYŞEGÜL ALDİNÇ HAYRANLARIYLA BULUŞACAK
AYŞEGÜL ALDİNÇ HAYRANLARIYLA BULUŞACAK
KURTULUŞ KUŞ’UN EN ÖZEL SAHNESİ
KURTULUŞ KUŞ’UN EN ÖZEL SAHNESİ
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
EN İYİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU
EN İYİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU
KADIN LİDERLER KULÜBÜ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
KADIN LİDERLER KULÜBÜ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
BAHAR GELİR’DEN GÖNÜLLERE DOKUNAN YENİ TEKLİ
BAHAR GELİR’DEN GÖNÜLLERE DOKUNAN YENİ TEKLİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EKONOMİ

GETİP’TE YENİ DÖNEM SEVİM AYDIN BAŞKANLIĞINDA BAŞLADI

TÜRKİYE’NİN KURUMSAL İLİŞKİLER LİDERİ OLARAK ATANDI

TÜRKİYE’DE YENİ YATIRIM ANLAŞMALARI

ULUSLARARASI İŞ BİRLİĞİ VİZYONU PAYLAŞILDI

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle