MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

METEOROLOJİDEN ÖNEMLİ UYARI!..

Ana SayfaHaberMETEOROLOJİDEN ÖNEMLİ UYARI!..
METEOROLOJİDEN ÖNEMLİ UYARI!..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre şiddetli yağmur beklenen illerimiz şöyle;

23 Ağustos, 2013, Cuma 19:45
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Yağışlar, Ege, Marmara'nın güneydoğusu, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Osmaniye, Rize çevreleri ile Adana'nın iç kesimleri, Antalya'nın iç ve batı kesimleri, Hatay'ın batı ilçeleri, Trabzon'un doğu çevreleri ve Artvin'in kıyı ilçelerinde etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Ege, Marmara'nın güneydoğusu, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Osmaniye, Rize çevreleri ile Adana'nın iç kesimleri, Antalya'nın iç ve batı kesimleri, Hatay'ın batı ilçeleri, Trabzon'un doğu çevreleri ve Artvin'in kıyı ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Öğle saatlerinden sonra Denizli, Manisa, Kütahya, Uşak, Muğla çevreleri ile Balıkesir'in güney ilçeleri, İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ile Ege, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ
Yağışların; öğle saatlerinden sonra Denizli, Manisa, Kütahya, Uşak, Muğla çevreleri ile Balıkesir'in güney ilçeleri, İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

KUVVETLİ RÜZGAR
Rüzgarın, Marmara ile Ege, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli olarak esmesi beklendiğine de dikkat çeken Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları da vatandaşları uyardı.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve zamanla parçalı bulutlu. (31)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı çevreleri, gece saatlerinden sonra güney ve doğusu kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(32)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu , öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (31)

ADANA: Parçalı bulutlu, iç kesimleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.(34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, iç ve batı kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (31)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (29)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu. (29)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(38)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu zamanla Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güneydoğusu ile gece saatlerinden sonra Sakarya çevreleri'nin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Öğle saatlerinden sonra Balıkesir'in güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Manisa çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Öğle saatlerinden sonra Denizli, Manisa, Kütahya, Uşak ve Muğla çevreleri ile İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Göller Yöresi, Antalya'nın iç ve batı kesimleri, Osmaniye çevreleri, Adana'nın iç kesimleri ile gece saatlerinden sonra Hatay'ın batı ilçeleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Çankırı ile Ankara'nın kuzey ve batı çevreleri gece saatlerinden sonra Ankara'nın güney ve doğusu kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Rize çevreleri, Trabzon'un doğu ilçeleri ile Artvin'in kıyı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Kaynak:Ankara Haber

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

80. YIL COŞKUSUYLA İSTANBUL’DA
80. YIL COŞKUSUYLA İSTANBUL’DA
ECE VAHAPOĞLU DOĞA DOSTU ÜRÜNLERİ İNCELEDİ
ECE VAHAPOĞLU DOĞA DOSTU ÜRÜNLERİ İNCELEDİ
FULYA KESKİN İLE FİT VE SAĞLIKLI YAŞAM
FULYA KESKİN İLE FİT VE SAĞLIKLI YAŞAM
MİSS & MR MODEL OF TÜRKİYE’DE TAÇLAR SAHİPLERİNİ BULDU
MİSS & MR MODEL OF TÜRKİYE’DE TAÇLAR SAHİPLERİNİ BULDU
GENÇ KIZ OTOGARDA KAYIPLARA KARIŞTI
GENÇ KIZ OTOGARDA KAYIPLARA KARIŞTI
AYNUR ÖZDEMİR’DEN İDDİALI ÇIKIŞ
AYNUR ÖZDEMİR’DEN İDDİALI ÇIKIŞ
DAN BROWN'UN HAYRANLARI KUYRUK OLDU
DAN BROWN'UN HAYRANLARI KUYRUK OLDU
KALBEN’DEN ARSUZ’DA EL SANATLARINA DESTEK
KALBEN’DEN ARSUZ’DA EL SANATLARINA DESTEK
FESTİVAL FİLMİNE HAZIRLANIYOR
FESTİVAL FİLMİNE HAZIRLANIYOR
TETSED’DEN MUSTAFA SANDAL’A TEPKİ
TETSED’DEN MUSTAFA SANDAL’A TEPKİ
HAMİYET SÖZLERİYLE PEMBE KARAVANI SALLADI
HAMİYET SÖZLERİYLE PEMBE KARAVANI SALLADI
MAGAZİN VE MÜZİK DOLU GECE
MAGAZİN VE MÜZİK DOLU GECE
BODRUM ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR
BODRUM ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR
KARON ESTATE AGENTS GÜVENİLİR GAYRİMENKUL ORTAĞINIZ TAYLAND’DA
KARON ESTATE AGENTS GÜVENİLİR GAYRİMENKUL ORTAĞINIZ TAYLAND’DA
ENGİN DEMİRCİOĞLU’NA ANTALYA’DA “ENİŞTE” SEVGİSİ
ENGİN DEMİRCİOĞLU’NA ANTALYA’DA “ENİŞTE” SEVGİSİ
BESTE ATÖLYESİ KADER KARAKAŞ YENİDEN
BESTE ATÖLYESİ KADER KARAKAŞ YENİDEN
KADINA SAĞLIK İKİNCİ SEZONUYLA DEVAM EDİYOR
KADINA SAĞLIK İKİNCİ SEZONUYLA DEVAM EDİYOR
DÜNYA STARLIĞI YOLUNDA MUHTEŞEM YETENEK
DÜNYA STARLIĞI YOLUNDA MUHTEŞEM YETENEK
İLK GÖRÜŞTE DİYENLER
İLK GÖRÜŞTE DİYENLER
SPORCU ANNENİN ŞAMPİYON OĞLU
SPORCU ANNENİN ŞAMPİYON OĞLU

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

SİYASİ HAYATIMIZIN TAMAMI MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKLE GEÇTİ

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle