MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

MÜJDE BAHAR GELDİ!

Ana SayfaHaberMÜJDE BAHAR GELDİ!
MÜJDE BAHAR GELDİ!

Meteoroloji’den sevindirici haber geldi. Bahar havası kendini bugünden itibaren hissettirecek. Hava sıcaklığının, ülke genelinde 6 ila 8 derece artması bekleniyor.

18 Mart, 2012, Pazar 14:45
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

 

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı, doğu bölgelerde kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

YURTTA HAVA DURUMU Yapılan son değerlendirmelere göre; Soğuk hava ve kar yağışının bugün (17.03.2012 Cumartesi) Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu (Van, Bitlis, Şırnak, Hakkari) ile Sivas, Siirt, Erzincan ve Ardahan çevrelerinde etkili olduktan sonra ülkemizi terk edeceği tahmin ediliyor. Pazar gününden itibaren gelecek haftanın ortasına kadar ülke genelinde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığının bugün (17.03.2012 Cumartesi) batı bölgelerde, pazar gününden itibaren gelecek hafta ortasına kadar ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) artacağı tahmin ediliyor.

Güneşlenme ve hava sıcaklığındaki hissedilir derecedeki artış nedeniyle kuzey, iç ve doğu bölgeler ile ülkemizin yüksek kesimlerinde beklenen kar erimelerine ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda eğimin fazla olduğu, güney bakılı kesimlerde muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

METEOROLOJİK UYARILAR ÇIĞ UYARISI: Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BUZLANMA, DON OLAYI VE SİS UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

KAR ERİMELERİ UYARISI: Hava sıcaklığında beklenen artış nedeni ile yerde kar örtüsü bulunan kuzey, iç ve doğu bölgeler ile yüksek kesimlerde kar erimeleri görüleceğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, lokal su baskını, taşkın, heyelan, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak;

MARMARA: Az bulutlu ve açık, gece saatlerinde Trakya kesiminin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer sis hadisesinin görüleceği bekleniyor

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte Göller Yöresi'nde yer yer sis hadisesini görüleceği bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görüleceği bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile iç kesimlerinde yer yer sis hadisesinin görüleceği bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görüleceği bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görüleceği bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Antalya'da vatandaş plaj ve havuzlar koştu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yağış, soğuk hava ve fırtına hafta sonu yerini açık ve güneşli havaya bıraktı. Güneşin etkisini göstermesiyle birlikte Kleopatra Plajı ve kış sezonunda açık olan otellerin havuzları tatilcilerle doldu. Alanya'da hava sıcaklığının 17, deniz suyu sıcaklığının ise 16 dereceye yükselmesi üzerine ilçede tatil yapan birçok turist plajlara giderek şezlonglarda güneşlendi. Sahildeki parkları dolduran aileler ise, güneşin tadını çıkardı. Goldcity Turizm Kompleksi'nde kalan turistler de sıcak havayı fırsat bilerek olimpik havuzda yüzdü. Bazı turistler de havuz kenarında güneşlenmeyi tercih etti.

Alanya Meteoroloji Müdürlüğü yetkililer, ilçede hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde birkaç derece daha artacağını belirtti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

ANASTASİYA DÜZ'DEN USTA İŞİ TEKLİ
ANASTASİYA DÜZ'DEN USTA İŞİ TEKLİ
NÜKHET DURU’NUN AKLI SEFERDE
NÜKHET DURU’NUN AKLI SEFERDE
BULUT GELİR SEHER İLE
BULUT GELİR SEHER İLE
CANNES’TEN NEFES KESEN POZLAR
CANNES’TEN NEFES KESEN POZLAR
MİNE TUGAY'DAN BİKİNİLİ POZLAR
MİNE TUGAY'DAN BİKİNİLİ POZLAR
BAHAR TOPRAK SOSYAL MEDYAYI SALLADI
BAHAR TOPRAK SOSYAL MEDYAYI SALLADI
GÖKHAN TÜRKMEN’DEN MASK BEACH’TE UNUTULMAZ GECE
GÖKHAN TÜRKMEN’DEN MASK BEACH’TE UNUTULMAZ GECE
DEMET AKALIN & SEFO’DAN BÜYÜK BAŞARI
DEMET AKALIN & SEFO’DAN BÜYÜK BAŞARI
DENİZ KÖSEMECİ’DEN SÜRPRİZ YAZ PROJESİ
DENİZ KÖSEMECİ’DEN SÜRPRİZ YAZ PROJESİ
GÜNDE 5 SAAT AKSİYON SAHNELERİNE ÇALIŞIYORUM
GÜNDE 5 SAAT AKSİYON SAHNELERİNE ÇALIŞIYORUM
URLA'DA JEHAN BARBUR RÜZGARI ESECEK
URLA'DA JEHAN BARBUR RÜZGARI ESECEK
DİLEK ŞİMŞEK’TEN UNUTULMAZ BİR YORUM DAHA
DİLEK ŞİMŞEK’TEN UNUTULMAZ BİR YORUM DAHA
YAŞAM ÜÇGENİ FİLMİNİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI
YAŞAM ÜÇGENİ FİLMİNİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI
KEREMCEM’DEN 11 YIL SONRA İLK BEYOĞLU KONSERİ
KEREMCEM’DEN 11 YIL SONRA İLK BEYOĞLU KONSERİ
ANADOLU’NUN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR
ANADOLU’NUN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR
SERDAR KARAGÖZ TRT GENEL MÜDÜRÜ OLDU
SERDAR KARAGÖZ TRT GENEL MÜDÜRÜ OLDU
TÜRKÜLER ALMANYA- HERNE'DE YANKILANDI
TÜRKÜLER ALMANYA- HERNE'DE YANKILANDI
SAHİLLER AYÇA PERİ İLE COŞACAK
SAHİLLER AYÇA PERİ İLE COŞACAK
ASKIDA EĞİTİM MODELİYLE ÇOCUKLAR TEKNOLOJİYLE TANIŞIYOR
ASKIDA EĞİTİM MODELİYLE ÇOCUKLAR TEKNOLOJİYLE TANIŞIYOR
2026 ŞAMPİYONU İÇİN İKİ FARKLI KEHANET
2026 ŞAMPİYONU İÇİN İKİ FARKLI KEHANET

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

SİYASİ HAYATIMIZIN TAMAMI MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKLE GEÇTİ

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle