MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

PAZARLAMA DİREKTÖRÜ OLDU

Ana SayfaEkonomiPAZARLAMA DİREKTÖRÜ OLDU
PAZARLAMA DİREKTÖRÜ OLDU

Mutfak ve banyo gereçleri ile ev aletleri alanında uzmanlaşmış, sektörde önemli bir konuma sahip İpek Gıda’da pazarlama direktörlüğü görevine sektörde 17 yılı aşkın deneyime sahip olan Burçin Balcı Özmen getirildi.

01 Temmuz, 2025, Salı 12:43
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

İpek Gıda üst düzey yönetiminde önemli bir atama gerçekleşti. Perakende, tüketici elektroniği ve yaşam tarzı kategorilerinde entegre pazarlama ve marka yönetimi konularında uzmanlaşan Burçin Balcı Özmen, İpek Gıda’ya Pazarlama Direktörü olarak atandı. Özmen yeni görevi kapsamında İpek Gıda’nın distribütörlüğünü yaptığı KitchenAid, Joseph Joseph, Emile Henry , Kilner, Mason Cash, Lock&Lock, Vacu Vin, Big Green Egg gibi kendi alanlarında lider markaların ve İpek Gıda’nın yeni markası Dexart’ın da pazarlama yönetiminden sorumlu olacak. Atamaya ilişkin konuşan Özmen, “İpek Gıda’ya katılmaktan ve markalarımızın pazarlama çalışmalarına liderlik edecek olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mevcut güçlü markalarının pazardaki konumlarını daha da sağlamlaştırmayı, müşteri deneyimine odaklanmayı, yeni kurulan Dexart markamızı güçlü bir marka kimliğiyle konumlandırarak multifonksiyonel özelliklerini tüketicilerimiz ile buluşturmayı hedeflediğim bu görevde, müşterilerimizin mutfaktaki konforunu daha da artırmak üzere çalışacağız. Aynı zamanda Big Green Egg barbekü ürün gamımız ile yepyeni bir pişirme teknolojisiyle tüketicilerimizi tanıştırarak sadece mutfak içerisinde değil dışarda da keyifli anlarının bir parçası haline getireceğiz” dedi.

Sektörde 17 yılı aşkın deneyim

Eğitim hayatına Işık Okulları ve Lycée Saint-Benoît’da başlayan Özmen, Marmara Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nü tamamladı. Ardından Sciences Po Paris’te değişim programına katıldı ve Koç Üniversitesi Liderlik Akademisi’nden mezun oldu. Profesyonel kariyerine 2007 yılında Groupe SEB Türkiye’de Ürün Yöneticisi olarak başlayan Özmen, ardından CRM, Dijital Pazarlama ve Pazarlama İletişimi Müdürü olarak görev aldı. 2020-2025 arasında kurucusu olduğu Be With You çatısı altında; markalaşma, strateji, dijital iletişim, CRM, içerik ve mağaza içi deneyim yönetimi alanlarında danışmanlık verdi. 17 yılı aşkın süredir perakende, tüketici elektroniği ve yaşam tarzı kategorilerinde entegre pazarlama ve marka yönetimi konularında uzmanlaştı. Stratejik bakış açısı, sonuç odaklı yaklaşımı ve yaratıcı iletişim çözümleriyle markaların bü yüme ve dönüşüm yolculuklarında aktif rol alan Özmen, İpek Gıda’da Pazarlama Direktörü olarak göreve başladı.

İpek Gıda Hakkında

Mutfak ve banyo gereçleri ile ev aletleri alanında uzmanlaşmış, sektörde önemli bir konuma sahip bir Türk şirketi olan İpek Gıda, KitchenAid, Big Green Egg, Joseph Joseph, Emile Henry, Kilner, Mason Cash, Lock&Lock, Vacu Vin gibi kendi alanlarında lider markaların Türkiye distribütörlüğünü üstleniyor. Tüm markalarını tek bir perakende çatısı altında birleştirerek Chef&Co adıyla amiral mağazalarını hayata geçiren İpek Gıda, bugün 300’den fazla satış noktası (POS), amiral mağazaları, Horeca kanalı ve bünyesindeki satış sonrası hizmet departmanı ile büyümeye devam ediyor. 2025 yılında kendi markası Dexart’ı piyasaya sunan İpek Gıda, küçük elektrikli ev aletleri kategorisinde pişirme (ızgara ve ızgara tost makinesi), sıcak içecek (çay ve kah ve makineleri) ve hazırlık (katı meyve sıkacağı, doğrayıcı) gruplarından oluşan bir ürün gamına sahip.

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

BEŞİKTAŞ'I ÜZMESİNLER RÜZGARI DİJİTAL PLATFORMLARDA ESİYOR
BEŞİKTAŞ'I ÜZMESİNLER RÜZGARI DİJİTAL PLATFORMLARDA ESİYOR
ÇORUM’DA OSMAN ÖZTUNÇ ÇILGINLIĞI
ÇORUM’DA OSMAN ÖZTUNÇ ÇILGINLIĞI
LARA'DAN YENİ ŞARKI ‘ESKİ NUMARALAR’
LARA'DAN YENİ ŞARKI ‘ESKİ NUMARALAR’
ARİF SUSAM'DAN PAVİLİON URLA'DA UNUTULMAZ MÜZİK GECESİ
ARİF SUSAM'DAN PAVİLİON URLA'DA UNUTULMAZ MÜZİK GECESİ
ÇOK SEVDİM YALAN OLDU
ÇOK SEVDİM YALAN OLDU
YAZIN RİTMİNİ YAKALAYAN YENİ DÜET
YAZIN RİTMİNİ YAKALAYAN YENİ DÜET
YAZIN EN İDDİALI YORUMU
YAZIN EN İDDİALI YORUMU
GRİPİN KLASİĞİNE FRANSIZCA YORUM
GRİPİN KLASİĞİNE FRANSIZCA YORUM
MUKADDERAT BU
MUKADDERAT BU
CENK EREN İLE ARMAĞAN ÇAĞLAYAN AYNI SAHNEDE
CENK EREN İLE ARMAĞAN ÇAĞLAYAN AYNI SAHNEDE
KIR KALEMİ AZRAİL
KIR KALEMİ AZRAİL
TUĞÇE ENGİN'DEN ÇOK KONUŞULACAK MAGAZİN PROJESİ
TUĞÇE ENGİN'DEN ÇOK KONUŞULACAK MAGAZİN PROJESİ
SÜPER DÜET
SÜPER DÜET
YENİ İŞ BİRLİKLERİ KURMAYI HEDEFLİYORUZ
YENİ İŞ BİRLİKLERİ KURMAYI HEDEFLİYORUZ
KANSER TEDAVİSİ İÇİN KAZAKİSTAN'DAN İZMİR'E GELDİ
KANSER TEDAVİSİ İÇİN KAZAKİSTAN'DAN İZMİR'E GELDİ
KKTC’DE TURİZM RÜZGARI
KKTC’DE TURİZM RÜZGARI
GÜNDÜZ KLİNİKTE, GECE SAHNEDE
GÜNDÜZ KLİNİKTE, GECE SAHNEDE
YETERLİ MİKTARDA SU VE ELEKTROLİT TÜKETİN
YETERLİ MİKTARDA SU VE ELEKTROLİT TÜKETİN
BAŞARIMI EN ETKİLEYECEK KİŞİLERİ SEÇTİM
BAŞARIMI EN ETKİLEYECEK KİŞİLERİ SEÇTİM
GÖKHAN TÜRKMEN SAPANCA'DA KAPALI GİŞE COŞKUSU
GÖKHAN TÜRKMEN SAPANCA'DA KAPALI GİŞE COŞKUSU

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EKONOMİ

YENİ İŞ BİRLİKLERİ KURMAYI HEDEFLİYORUZ

ERZURUM'UN LEZZET MARKASI HEDEF BÜYÜTTÜ

EMEKLİ VE MEMURUN YENİ MAAŞLARI BELLİ OLDU

KİRAZ ÜRETİCİLERİNE DESTEK

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle