MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

RİZE BELEDİYE BAŞKANI:RİSKLİ VE KANUNSUZ İŞLER YAPTIM!..

Ana SayfaHaberRİZE BELEDİYE BAŞKANI:RİSKLİ VE KANUNSUZ İŞLER YAPTIM!..
RİZE BELEDİYE BAŞKANI:RİSKLİ VE KANUNSUZ İŞLER YAPTIM!..

Aday gösterilmeyen AK Partili başkandan beklenmedik çıkış.

06 Aralık, 2013, Cuma 13:21
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Rize Belediye Başkanı AK Partili Halil Bakırcı, yeniden aday gösterilmeyişiyle ilgili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan önce Rize Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın ismini açıklayan AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’a tepki gösterdi. Bayraktar’ın Beyoğlu Belediye Başkanlığı döneminde yardımcılığını yaptığını hatırlatan Bakırcı, "Nusret bey benim başkanımken belediye adına riskli ve kanunsuz işler yaptım. Yapmamam gereken işleri de yaptım'' dedi.

Rize Belediye Başkanı AK Partili Halil Bakırcı, yeniden aday gösterilmeyişiyle ilgili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan önce Rize Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın ismini açıklayan Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’a tepki gösterdi. Bayraktar’ın Beyoğlu Belediye Başkanlığı döneminde yardımcılığını yaptığını hatırlatan Bakırcı, "Nusret bey benim başkanımken belediye adına riskli ve kanunsuz işler yaptım. Yapmamam gereken işleri de yaptım'' dedi.

Rize Belediyesi’nde basın toplantısı düzenleyen Bakırcı, Entergre Su ve Elektrik Enerjisi Üretimi projesini tanıttı. Avrupa Birliği hibe fonlarından destekli 240 milyon lira maliyetli entegre su projesi ile kentin su alt yapı ihtiyaçının tamamının giderileceğini anlatan Bakırcı, yeni dönemde aday gösterilmeyişiyle ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi:


"Aday adaylığımdan önce Gümrük ve Ticaret Bakanı Rize Milletvekilimiz Hayati Yazıcı ile milletvekilimiz Nusret Bayraktar’a danıştım. Bana net bir şey söylemedikleri için aday adaylık başvurumu yaptım. Bu süreçte Reşat Kasap’ın ismi kamuoyunda duyulunca yeniden milletvekilimiz Nusret Bey’i aradım. Bana, 'Benim böyle bir şeyden haberim yok. Bakan Yazıcı ile milletvekilimiz Hasan Karal bu ismi Başbakan’ a götürdüler' dedi. Ben de 'Bu arkadaştan yana karar verilmişse ben aday olmadığımı açıklayayım, bu arkadaş da gelsin kamuoyu yoklamalarına katılsın, sonra sıkıntı yaşamasın' dedim. Ama öyle bir şey de olmadı. Milletvekilimiz Nusret Bayraktar sonra üzerine hiç elzem olmadığı halde Reşat Kasap’ı 'Ben önerdim' dedi ve ismini aday olarak Başbakanımızdan 3 gün önce açıkladı."

''RİSKLİ VE KANUNSUZ İŞLER YAPTIM''

Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’ın Beyoğlu Belediye Başkanlığı döneminde yardımcılığını yaptığını hatırlatan Bakırcı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Nusret bey benim başkanımken belediye adına riskli ve kanunsuz işler yaptım. Yapmamam gereken işleri de yaptım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve hazinenin yerine mafyanın elindeki otoparkı boşaltmak başkan yardımcısının görevi değildi, onu boşalttık. Tarihi eser bir binayı kurulun kararı olmadan yıkmak belediye başkan yardımcısının görevi değildi, onu yıktık. Bunu bildiği halde böyle bir şey yapmasına tepki gösterdim ve kendisi ile telefonda bir tartışmam oldu. Gümrük ve Ticaret Bakanımızın Hayati Yazıcı’nın olduğu bir ortamda, 'Rize’nin en önemli sorunu çaydır, çayın da önemli sorunu kaçak çaydır. İnşallah Bakanımız bunu düzeltir' demiştim. Bundan dolayı bakanımızın bir rahatsızlığı olduğunu hissetmiştim."

"MİLLETVEKİLİMİZ SAĞ, ÖLMEDİ... ÖLSE DUYARDIK"

Rize Belediye Başkan adayı Reşat Kasap isminin Milletvekili Nusret Bayraktar tarafından verilip verilmediği konusunda kesin bilgi sahibi olup olmadığı yönündeki soruyu yanıtlayan Bakırcı, "Sanmıyorum ama bunu bana niye soruyorsunuz? Nusret bey geldiği zaman ona sorarsınız. Sağdır herhalde. Ölmedi, ölse duyardık" dedi.

BAYRAKTAR BEYİN KANAMASI GEÇİRİP HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Bilindiği gibi Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar geçtiğimiz günlerde Ankara’da beyin kanaması geçirmiş ve hastanede tedavi altına alınmıştı.

"SOKAKTA OLACAĞIM"

Başkan Bakırcı, "Aday adayı olmayı düşünenlere başvuru yapmaması gerektiğinin söylenmesi siyaseten daha şık olurdu. 'Herkes oturduğu yerde otursun' diyebilirlerdi. 'Teşkilatın kararına teslim olunmalı' denilebilirdi. Ancak benim teşkilatlardan ve kamuoyundan önde çıkacağım kanaati olduğu için o söylenemedi. 30 Mart’ta siyaseten bitmiş eski bir başkan olmak vardı. Bu yaşananlardan sonra takvim tersine döndü ve siyaseten değeri artan bir eski başkan oldum. Gelen arkadaşımıza başarılar diliyorum. Partimin emrinde ve gösterilen adayın yanındayım. 30 Mart tarihine kadar yapmam gereken doğruları yapacağım. Seçimden sonra da, 'aksi belediye başkanı' olarak hatırlansam da sokakta beni herkes görecektir" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:http://www.mynet.com/haber/politika/rize-belediye-baskani-riskli-ve-kanunsuz-isler-yaptim-883490-1

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

VENEDİK FİLM FESTİVALİNDE KIRMIZI HALIDA GÖZ KAMAŞTRIRDI
VENEDİK FİLM FESTİVALİNDE KIRMIZI HALIDA GÖZ KAMAŞTRIRDI
TÜRK MÜZİĞİNİ DAİMA GELECEĞE TAŞIMA ADINA ÇABA SARF EDERİM
TÜRK MÜZİĞİNİ DAİMA GELECEĞE TAŞIMA ADINA ÇABA SARF EDERİM
YENİ BİR SOLUK
YENİ BİR SOLUK
DUT AĞACI İLE İDDAİLI
DUT AĞACI İLE İDDAİLI
MAHMUT GÖRGEN’İN “NUTUK” ŞARKISI 4 YIL SONRA YENİDEN TRENDLERDE
MAHMUT GÖRGEN’İN “NUTUK” ŞARKISI 4 YIL SONRA YENİDEN TRENDLERDE
ATHENA, 5 EYLÜL’DE ANKARA CER MODERN SAHNESİNDE
ATHENA, 5 EYLÜL’DE ANKARA CER MODERN SAHNESİNDE
EŞREF RÜYA DİZİSİNDE
EŞREF RÜYA DİZİSİNDE
AMSTERDAM USULÜ PATATES KEYFİ
AMSTERDAM USULÜ PATATES KEYFİ
NAVİTAS SPORTS, MASLAK’TA 22. TESİSİNİ AÇTI
NAVİTAS SPORTS, MASLAK’TA 22. TESİSİNİ AÇTI
OKULA DÖNÜŞ SÜRECİNDE BU HATALARI YAPMAYIN
OKULA DÖNÜŞ SÜRECİNDE BU HATALARI YAPMAYIN
GÖZ RENGİ DEĞİŞTİRME AMELİYATIYLA, HAYATA 'RENKLİ' BAKIN
GÖZ RENGİ DEĞİŞTİRME AMELİYATIYLA, HAYATA 'RENKLİ' BAKIN
SİNEMA DÜNYASINDA YILIN AŞKI TAÇLANDI
SİNEMA DÜNYASINDA YILIN AŞKI TAÇLANDI
BAYRAKLAR, ŞARKILAR VE RENKLİ ANLAR BU HAFTA 50FİFTY’DE
BAYRAKLAR, ŞARKILAR VE RENKLİ ANLAR BU HAFTA 50FİFTY’DE
SANAT DÜNYASINDA GERÇEK DOSTLUK YOK
SANAT DÜNYASINDA GERÇEK DOSTLUK YOK
TOP MODEL OF UNİVERSE 2025’İN KIRMIZI HALISINA DAMGA VURACAK
TOP MODEL OF UNİVERSE 2025’İN KIRMIZI HALISINA DAMGA VURACAK
YÜKSEK TAŞ DEVRİ
YÜKSEK TAŞ DEVRİ
SİBEL ALAŞ VE JALE SİLİVRİ VİLLADA SEVENLERİYLE BULUŞTU
SİBEL ALAŞ VE JALE SİLİVRİ VİLLADA SEVENLERİYLE BULUŞTU
GAMZELİ GÜZELİN TATİL SEFASI
GAMZELİ GÜZELİN TATİL SEFASI
KADIN GÜCÜYLE YÜKSELEN İŞBİRLİĞİ
KADIN GÜCÜYLE YÜKSELEN İŞBİRLİĞİ
ÜNLÜ İSİMLERİ BULUŞTURAN GECE
ÜNLÜ İSİMLERİ BULUŞTURAN GECE

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

SİYASİ HAYATIMIZIN TAMAMI MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKLE GEÇTİ

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle