MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

SEKTÖR LİDERLERİ GELECEĞİN VİZYONUNU İSTANBUL’DA PAYLAŞTI

Ana SayfaYaşamSEKTÖR LİDERLERİ GELECEĞİN VİZYONUNU İSTANBUL’DA PAYLAŞTI
SEKTÖR LİDERLERİ GELECEĞİN VİZYONUNU İSTANBUL’DA PAYLAŞTI

Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli buluşmalarından biri olan “Gayrimenkul Zirvesi”, DoubleTree by Hilton İstanbul Ümraniye’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sektöre yön veren isimlerin yer aldığı zirvede, gayrimenkul piyasasının geleceği, liderlik vizyonu, girişimcilik ve sektörel dönüşüm başlıkları kapsamlı şekilde ele alındı.

02 Ocak, 2026, Cuma 15:15
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Yaklaşık 200’e yakın katılımcının yer aldığı etkinlikte; bilgi, deneyim ve stratejik perspektifleriyle sektöre değer katan önemli isimler sahne aldı. Zirvede konuşmacı olarak yer alan isimler arasında; Mustafa Emrah Özdemir (Kristal Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı), Yılmaz Vural, Toros Cumhur, İsa Kalender, Ahmet Büyükduman ve Mümtaz Önal bulunuyordu. Alanlarında uzman bu isimler hem sektör profesyonellerine hem yatırımcılara hem de girişimcilere güçlü bir vizyon sundu. Tüm Sektörlere Açık olarak düzenlenen zirvede geleceğin pazar dinamikleri, sektör trendleri, liderlik perspektifleri ve girişimcilik fırsatları ele alınırken, katılımcılar aynı zamanda networking imkânı buldu. Kristal Türkiye, bundan sonraki süreçte de sektöre değer katan, bilgi odaklı ve vizyon geliştiren organizasyonlara devam edeceğini duyurdu.

Mustafa Emrah Özdemir – Kristal Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı “Gayrimenkul sektörü yalnızca alım-satım faaliyeti değildir; güçlü liderlik, disiplinli sistem kurma becerisi ve doğru strateji gerektiren büyük bir ekonomi alanıdır. Kristal Türkiye olarak hedefimiz; bilgi odaklı, sürdürülebilir ve profesyonel bir sektör kültürü oluşturmak.”

Yılmaz Vural “Başarı yalnızca teknik bilgiyle değil; insan yönetimi, iletişim ve sahadaki takım ruhu ile geliyor. Bugün burada aynı heyecanı taşıyan yüzlerce kişinin olması sektörün geleceği adına umut verici.”

Toros Cumhur “Gayrimenkulde liderlik, yalnızca piyasa takibi değil; değişimi öngörme, vizyon ortaya koyma ve cesur kararlar alabilme becerisidir. Bu zirve de tam olarak bu bilinci güçlendiren bir platform oldu.”

İsa Kalender “Ekonomik dalgalanmalar ve piyasa koşulları ne olursa olsun; doğru analiz, disiplin ve güçlü iş modeliyle gayrimenkul sektörü her zaman fırsatlar sunmaya devam edecek.”

Dr. Ahmet Büyükduman “Veriye dayalı karar alma kültürü, modern gayrimenkul piyasasının temelidir. Doğru bilgiye doğru zamanında ulaşan kurumlar, geleceğin kazananları olacak.”

Mümtaz Önal “Profesyonellik, güven ve sistem yaklaşımı sektörün sürdürülebilir büyümesinin anahtarıdır. Bu tür zirveler sektör bilincini güçlendiriyor.”

Etkinlikte yer alan sektör profesyonelleri ve girişimciler, zirvenin yüksek bilgi paylaşımı ve networking fırsatı sunduğunu belirterek şu görüşleri paylaştı:

“Bugün burada yalnızca bilgi almadık, vizyon kazandık.” “Bu çapta bir organizasyonu ücretsiz ve herkesin erişimine açık yapmak büyük bir değer.” “Sektörde güç birliği, ortak akıl ve kurumsal perspektif ihtiyacı vardı, bu zirve bunu sağladı.”

Kristal Türkiye Gayrimenkul Zirvesi Organizasyonunun sektör için güçlü bir vizyon platformu oluşturduğunu belirterek benzer organizasyonların devam edeceğini açıkladı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

ZİYNET SALİ İLK KEZ AZERBAYCAN SAHNESİNDE
ZİYNET SALİ İLK KEZ AZERBAYCAN SAHNESİNDE
REHA MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ
REHA MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ
ÖRGÜ TRENDLERİ SAHİLE TAŞINDI
ÖRGÜ TRENDLERİ SAHİLE TAŞINDI
BU AKŞAM, SIRA MÜZİKTE
BU AKŞAM, SIRA MÜZİKTE
AYBÜKE ALBERE ARIYOR, TÜRKİYE BULDU
AYBÜKE ALBERE ARIYOR, TÜRKİYE BULDU
KÖTÜ SES YOKTUR, EĞİTİMSİZ SES VARDIR
KÖTÜ SES YOKTUR, EĞİTİMSİZ SES VARDIR
GEL ARTIK EBRU ÇAĞRISI
GEL ARTIK EBRU ÇAĞRISI
CANLI PERFORMANS ATMOSFERİNDE KAYDETTİĞİ YENİ TEKLİ
CANLI PERFORMANS ATMOSFERİNDE KAYDETTİĞİ YENİ TEKLİ
ATİYE’DEN BÜYÜLEYİCİ PERFORMANS
ATİYE’DEN BÜYÜLEYİCİ PERFORMANS
ORHAN GENCEBAY’A BAYRAM ZİYARETİ
ORHAN GENCEBAY’A BAYRAM ZİYARETİ
ÖMÜR GEDİK’İN BODRUM SÜRPRİZİ
ÖMÜR GEDİK’İN BODRUM SÜRPRİZİ
ALEV SOYLU'DAN YENİ TEKLİ
ALEV SOYLU'DAN YENİ TEKLİ
SAHNEDE YENİ ŞARKISINI 4 KERE SESLENDİRDİ
SAHNEDE YENİ ŞARKISINI 4 KERE SESLENDİRDİ
TRAVIS SCOTT 1 HAZİRAN’DA İZMİR’DE
TRAVIS SCOTT 1 HAZİRAN’DA İZMİR’DE
KONSER ARASI TATİL MOLASI
KONSER ARASI TATİL MOLASI
ZAFER BİZİMDİR
ZAFER BİZİMDİR
TÜRK ERKEĞİ BASKICI
TÜRK ERKEĞİ BASKICI
VİZYONA GİRİYOR
VİZYONA GİRİYOR
İKİ YIL ÖNCESİNDEN ÇOK DAHA İYİYİM
İKİ YIL ÖNCESİNDEN ÇOK DAHA İYİYİM
MODEL, ANKARA’DA COŞKUYLA KARŞILANDI!
MODEL, ANKARA’DA COŞKUYLA KARŞILANDI!

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
YAŞAM

İKİ YIL ÖNCESİNDEN ÇOK DAHA İYİYİM

SANATIN İYİLEŞTİRİCİ YANI

ÇİFTE SÜRPRİZ

TERSANE İSTANBUL’DA ŞIK AÇILIŞ

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle