MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

SEN ÇOK MU KÜRTAJ YAPTIRDIN?..

Ana SayfaHaberSEN ÇOK MU KÜRTAJ YAPTIRDIN?..
SEN ÇOK MU KÜRTAJ YAPTIRDIN?..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yine Twitter’ı salladı.

27 Mayıs, 2012, Pazar 13:54
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün twitterda bir takipçisiyle kürtaj tartışmasına girdi. Ancak takipçisine attığı kürtaj ile ilgili direkt mesajın paylaşılmasından sonra bugün twitterda iki farklı trend oldu.

Gökçek sabahın ilk saatlerine kadar süren tartışmaya bugün de kaldığı yerden devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter'da kendisine hakaret ve iftirada bulunan bir kişiye "Sen çok mu kürtaj yaptırdın. Bu kadar bağırmanın nedeni bu mu?" diye "doğrudan mesajla" karşılık vermesi üzerine başlayan tartışmalara açıklık getirdi. Başkan Gökçek, tartışmayı ilk olarak; kendisine, AK Parti'ye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a internet üzerinde devamlı hakaret eden mezhepçi bir grubun, hakaret mesajlarının başlattığını bildirdi.



-GÖKÇEK MAHKEMEYE VERİYOR-

Melih Gökçek, Cumartesi günü Twitter'da bir takipçisiyle tartışmaya girdi. Ancak takipçisine attığı kürtaj ile ilgili direkt mesajın paylaşılmasından sonra olay büyüdü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kürtajla ilgili sözlerini protesto eden bir kişi Melih Gökçek'e tvit attı. Gökçek ise mesajlara tepki göstererek, Twitter'da aleni olmayan mesajları içeren "direct messages" bölümünden "Sen çok mü kürtaj yaptırdın? Bu kadar bağırmanın nedeni bu mu?" diye mesaj gönderdi. Ancak takipçisi bu mesajı alenileştirdi.


-MEZHEPÇİLİK YAPIYORLAR-

Melih Gökçek ise patlayan tartışmaya şu yeni tvitlerle açıklık getirdi:

"Sevgili dostlar... Dün akşam enteresan bir gelişme oldu... Twitter'da devamlı birlikte hareket eden ve devamlı mezhepçilik konularını ele alarak AK Parti'ye, Başbakanımıza ve bana saldıran bir grup var... Buna liderlik yapanlardan biri ....... Bu bayan dün gece kendisine herhangi bir mesaj atmadığım halde arka arkaya bana 6 adet mesaj attı. Mesajlarında devamlı suçlamalar vardı. İşte G...'nin 6 mesajı. Ben kendisine hiçbir suçlama yapmadığım halde bakın beni ve partimi nasıl suçluyor. 1) Hüseyin Üzmez'i serbest bırakan demokrasiden (kararı veren siyasiler değil mahkemeler) beni sorumlu tutuyor (bu arada açıklamış olayım kararı onamıyorum) 2) Kürtaj konusunda konusunda ilk lafı çakıyor. 3) Bizleri Alevi Sünni ayırımı yapmakla suçluyor (Yeri gelmişken bir kere daha açıklamalıyım ki bu ülkede kim Alevi-Sünni ayırımı yapıyorsa Vatan hainidir. Benim sayısız kardeşim gibi sevdiğim Alevi dostlarım vardır.)4) Beni Madımak'la suçluyor. (Madımak'ın derin güçlerin işi olduğu bütün çıplaklığıyla ortada olduğu halde hala yapılan suçlamalarda bizi hedef almaları akıl karı değil. Kaldı ki o dönemde biz iktidar filan değildik.) 5) Ve benim yüreksiz olduğumu iddia ederek bana meydan okuyor. Bütün bu tvitlerinin üzerine (genelde yazarsam yanlış anlaşılacağından endişe ettiğim için) direct message bölümünden sadece G...'in kendisinin görebileceği bir mesaj çektim. Fakat bu kendini teşhir etmeyi uygun görüp mesajımı her yere yayarak, ben aleni bir suçlama yapmışım gibi hava yaymaya çalıştı. Kendisinin Twitter ekibiyle birlikte derhal bir kampanya başlattılar. Bu arada ikaz benim hakkımda bu tabiri kullanan herkesi mahkemeye vereceğim (Derhal özür dileyenler hariç)."

Melih Gökçek kendisinin ilk saldırıyı yapan Twitter takipçisine doğrudan mesajla kimsenin göremeyeceği tarzda bir soru yönelttiğini belirterek, "Suç unsuru varsa mahkemeye gitsin, ben avukatıma talimat verdim kendisini savcılığa ve mahkemeye veriyorum. Mesajımı tahrik vasıtası olarak kullandığı için hesabını adalete verecek" dedi. Gökçek bu açıklamaları kendisini destekleyen ve seven dostlarının olayı bilmesi için yaptığını da bildirdi ve sözlerini "Yoksa Gizem ve avanesinin saldırıları benim için sinek vızıltısından başka bir anlam ifade etmez. Ben hakaret etmedim. Kürtajı ısrarla savunan birine özel mesajla soru sordum. Gayem rencide etmek olsa idi aleni yazardım. Gizem kendini rencide etmek istiyorsa o kendi sorunu. Twitte bütün mesajlar elinidir, "direct message'lar hariç. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp" diye bitirdi.

mynet

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

SU AKKUYU YENİ YAŞINI ÇIRAĞAN SARAYI’NDA KUTLADI
SU AKKUYU YENİ YAŞINI ÇIRAĞAN SARAYI’NDA KUTLADI
KOPYA DEĞİL İMZA OLMAK İSTİYORUM
KOPYA DEĞİL İMZA OLMAK İSTİYORUM
DELİLİK VE SOYLULUK KAVRAMLARI YENİDEN YORUMLANIYOR
TRAJEDİNİN KOMİK YÜZÜ
DELİLİK VE SOYLULUK KAVRAMLARI YENİDEN YORUMLANIYOR
TÜRK İŞ KADINLARI AVRUPA SAHNESİNDE
TÜRK İŞ KADINLARI AVRUPA SAHNESİNDE
HEDEF 10 BİN ÇOCUK VE EBEVEYNE ULAŞMAK
HEDEF 10 BİN ÇOCUK VE EBEVEYNE ULAŞMAK
YILIN EN İYİ 50 GİRİŞİMİ BELLİ OLDU
YILIN EN İYİ 50 GİRİŞİMİ BELLİ OLDU
KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE MUHTEŞEM GECE
KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE MUHTEŞEM GECE
MÜZİK VE DOSTLUK DOLU MUHTEŞEM BİR GECE
MÜZİK VE DOSTLUK DOLU MUHTEŞEM BİR GECE
BABASININ AŞKINA ŞARKI YAZDI
BABASININ AŞKINA ŞARKI YAZDI
ANIL EMRE DALDAL VE MERVE KARAGÖZ’DEN DUYGUSAL DÜET
ANIL EMRE DALDAL VE MERVE KARAGÖZ’DEN DUYGUSAL DÜET
MODA VE MÜZİĞİN BÜYÜLEYİCİ BULUŞMASI
MODA VE MÜZİĞİN BÜYÜLEYİCİ BULUŞMASI
CEMAL GÜNBAŞ’IN DOĞUM GÜNÜNE ÜNLÜ AKINI
CEMAL GÜNBAŞ’IN DOĞUM GÜNÜNE ÜNLÜ AKINI
STÜDYO ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
STÜDYO ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
GÜLBEN ERGEN’DEN YENİ EP MÜJDESİ
GÜLBEN ERGEN’DEN YENİ EP MÜJDESİ
DUYGULARA DOKUNAN YENİ YORUM
DUYGULARA DOKUNAN YENİ YORUM
SİNAN AKÇİL İLE ÇOK ÖZEL
SİNAN AKÇİL İLE ÇOK ÖZEL
GENÇ SANATÇILAR SAHNEYE ÇIKIYOR
GENÇ SANATÇILAR SAHNEYE ÇIKIYOR
NİHAN AKIN’A HOLLYWOOD DOKUNUŞU
NİHAN AKIN’A HOLLYWOOD DOKUNUŞU
BİZ STARIMIZI ARAYACAĞIZ
BİZ STARIMIZI ARAYACAĞIZ
ERSİN GÜLOĞLU'NDAN DÜŞEŞ BİR TEKLİ
ERSİN GÜLOĞLU'NDAN DÜŞEŞ BİR TEKLİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

60 PORTRE VE TABLO İLE DUYGUSAL BİR YOLCULUK

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle