MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

SICAKLAR NE KADAR DEVAM EDECEK?

Ana SayfaHaberSICAKLAR NE KADAR DEVAM EDECEK?
SICAKLAR NE KADAR DEVAM EDECEK?

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre hava durumu şöyle olacak.

20 Mart, 2012, Salı 13:43
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Hava sıcaklığının güney kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor Hava sıcaklığının güney kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde yağış beklenmiyor. Genellikle az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının, güney kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın, genellikle güney ve batı, doğu bölgelerde kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.


Çığ Uyarısı

Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Buzlanma,Don Uyarısı

Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Kar Erimeleri Uyarısı

Hava sıcaklığında beklenen artış nedeni ile yerde kar örtüsü bulunan kuzey, iç ve doğu bölgeler ile yüksek kesimlerde kar erimeleri görüleceğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, lokal su baskını, taşkın, heyelan, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Bazı İllerde Hava Durumu

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle tahmin ediliyor:

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu (16)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu (17)

İZMIR: Az bulutlu ve açık (21)

ADANA: Az bulutlu ve açık (22)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (21)

SAMSUN: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu. (19)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu (-1)

VAN: Az bulutlu (1)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (15)

Bölgelerde Hava Durumu


Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görüleceği bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

 



 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

PELİN SEZGİN’DEN İKİNCİ SİNGLE
PELİN SEZGİN’DEN İKİNCİ SİNGLE
İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM İLE TARİHE KADIN İMZASI
İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM İLE TARİHE KADIN İMZASI
AYLA ÇELİK’TEN YAZ SÜRPRİZİ
AYLA ÇELİK’TEN YAZ SÜRPRİZİ
TÜRK TRAŞININ MUCİDİ
TÜRK TRAŞININ MUCİDİ
SINIR TANIMAYAN BİR MÜZİK DENEYİMİ
SINIR TANIMAYAN BİR MÜZİK DENEYİMİ
TÜRKİYE–İTALYA SİNEMA KÖPRÜSÜ
TÜRKİYE–İTALYA SİNEMA KÖPRÜSÜ
"NANKÖR'E YENİ YORUM
"NANKÖR'E YENİ YORUM
FUHUŞA GEÇİT YOK
FUHUŞA GEÇİT YOK
EVDEKİ SAĞLIK KOÇUNUZ: BİR ADIM SAĞLIK
EVDEKİ SAĞLIK KOÇUNUZ: BİR ADIM SAĞLIK
BEL VE SIRT SAĞLIĞINIZI KORUYUN
BEL VE SIRT SAĞLIĞINIZI KORUYUN
HURAFELERE KARŞI HAKİKATE IŞIK TUTUYOR
HURAFELERE KARŞI HAKİKATE IŞIK TUTUYOR
İKİ DOST TELEVİZYONDA BULUŞTU
İKİ DOST TELEVİZYONDA BULUŞTU
MÜZİKTE KENDİ TARZIMI YARATTIM
MÜZİKTE KENDİ TARZIMI YARATTIM
ANASTASİYA DÜZ'DEN USTA İŞİ TEKLİ
ANASTASİYA DÜZ'DEN USTA İŞİ TEKLİ
NÜKHET DURU’NUN AKLI SEFERDE
NÜKHET DURU’NUN AKLI SEFERDE
BULUT GELİR SEHER İLE
BULUT GELİR SEHER İLE
CANNES’TEN NEFES KESEN POZLAR
CANNES’TEN NEFES KESEN POZLAR
MİNE TUGAY'DAN BİKİNİLİ POZLAR
MİNE TUGAY'DAN BİKİNİLİ POZLAR
BAHAR TOPRAK SOSYAL MEDYAYI SALLADI
BAHAR TOPRAK SOSYAL MEDYAYI SALLADI
GÖKHAN TÜRKMEN’DEN MASK BEACH’TE UNUTULMAZ GECE
GÖKHAN TÜRKMEN’DEN MASK BEACH’TE UNUTULMAZ GECE

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

SİYASİ HAYATIMIZIN TAMAMI MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKLE GEÇTİ

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle