“YAŞAYAMIYORUM” BİR AŞKIN BİTİŞİ Mİ, YOKSA GİZLİ BİR İLİŞKİNİN İTİRAFI MI?
İtiraf etmeliyim ki bu sorunun cevabı üzerine uzun süre düşündüm. Sonunda, bunun bir gizli ilişkinin itirafı olduğuna karar verdim.
ÇAĞRI KAYMAK BU SÖZLERLE KİME MESAJ GÖNDERİYOR? ESKİ BİR AŞK MI, HÂLÂ UNUTULMAYAN BİRİ Mİ?
Bu soruya içtenlikle “eski bir aşk” demek istiyorum. Çünkü bazı duygular geçse de izi kalıyor.
ŞARKININ İLK CÜMLESİ: “ÇOK YARA ALDIM”... PEKİ BU YARAYI KİM AÇTI?
Aslında şarkı “Ellerimi bağladın sanki” diye başlıyor. Şunu söyleyebilirim ki, hem yarayı açan hem de ellerimi bağlayan aynı kişi.
KAMERA ARKASINDA GÖZYAŞLARI VAR MIYDI? KLİP SETİNDE NELER YAŞANDI?
Klip setleri benim için artık profesyonellik alanı. Bu yüzden gözyaşı gibi yoğun duygulara pek yer olmuyor. Ancak klipteki bakışlar, “Yaşayamıyorum”u yazmanın ve söylemenin ne kadar zor olduğunu fazlasıyla yansıtıyor.
“YAŞAYAMIYORUM” BİR AYRILIĞIN ŞARKISIYSA, BARIŞMA İHTİMALİ HÂLÂ VAR MI?
Hayat zaten ihtimaller üzerine kurulu değil mi? Her şeyin bir olasılığı olduğu gibi, bu ihtimal de varlığını sürdürüyor.
BU ŞARKIYLA GELEN DUYGUSAL PATLAMA BİR PROMOSYON MU, YOKSA GERÇEK BİR İÇ DÖKÜŞ MÜ?
Keşke hayali bir aşk yaşayıp ona şarkı yazabilenlerden olsaydım… Ama ne yazık ki değilim. Bu şarkı, tamamen gerçek duygularımın kağıda dökülmüş halidir.
ÇAĞRI KAYMAK MÜZİĞİYLE DEĞİL, DUYGULARIYLA MI SAHNEYİ YIKIYOR?
Küçük yaşlardan beri sahnedeyim, bu yüzden müziğim belli bir kaliteyi zaten karşılıyor. Ama sahne dediğimiz yer büyülü bir alan ve orada asıl farkı yaratan şey duygular. İnsanların kalbine dokunan şey müziğin ötesinde, hissettirdiklerinizdir.
“YAŞAYAMIYORUM” BİR ŞARKI MI, YOKSA BİR AÇIK MEKTUP MU?
“Yaşayamıyorum” kesinlikle bir mektup… Özellikle şu sözler: “Çocuktuk tanıştığımızda böyle bilelim, yanımda sevemedim değerini bilemedim.” Bu satırlar doğrudan o kişiye yazıldı.
ŞARKININ EN VURUCU CÜMLESİ SİZCE HANGİSİ VE NEDEN?
“Bırak bari gecelerimi bana kalsın” beni en çok etkileyen sözlerden biri. Çünkü gerçekten geceleri uyuyamadığım bir dönemden geçiyordum ve bunun tek sebebi bu şarkıyı bana yazdıran kadındı.
“MÜZİĞİYLE ROL YAPMADAN AĞLATAN ÇAĞRI KAYMAK, OYUNCULUKTA NELER YAPAR SİZCE? OYUNCULUK PLANLARINIZ VAR MI?
Çocukluğumdan beri oyunculuğa büyük ilgim var ve bunu yapabileceğime de inanıyorum. Ancak önceliğim, bu dünyaya geliş amacım olan müzik. Binlerce insanla aynı anda kendi şarkılarımı söylemeden, başka bir sanat dalında kendimi göstermeyi istemem.
RÖPORTAJIMIZA KATILDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. SON OLARAK HABER CADDESİ OKUYUCULARINA VE SİZİ SEVENLERE NE SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?
Keyifli bir röportajdı, teşekkür ederim. Haber Caddesi okuyucularına şunu söylemek isterim: Çok yakında yaşadığınız şehirlerde konserlerimiz olacak. O gün sizleri de orada görmek beni çok mutlu eder. O zamana kadar kendinize iyi bakın, görüşmek üzere.
Röportaj: Alper ERGEZ
Yorum Yazın