MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

SKANDAL..BEBEKLER KARIŞTI!..

Ana SayfaHaberSKANDAL..BEBEKLER KARIŞTI!..
SKANDAL..BEBEKLER KARIŞTI!..

İstanbul Ataşehir’de bir özel hastanede doğum yapan bir kadın, çekilen fotoğrafla karşılaştırınca bebeğin kendisinin olmadığını fark etti.

13 Eylül, 2014, Cumartesi 16:01
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol
Özel hastanede doğum yapan Gülay Koçyiğit, ameliyathanede çekilen fotoğrafla karşılaştırınca bebeğin kendisinin olmadığını fark etti. Ailelerin isteğiyle yapılan DNA testi, skandalı doğruladıİstanbul Ataşehir'deki özel Hastanede 10 Eylül Çarşamba günü sezaryen ile erkek bebek dünyaya getiren 38 yaşındaki Gülay Koçyiğit, kendine geldikten sonra bebeğini ilk kez kucağına aldı. Geceyi bebekle aynı odada geçiren Koçyiğit, Sabah tekrar bebeği emzirdikten sonra, doğum sırasında ameliyathanede çekilen fotoğrafları incelemeye başladı. Dünyaya getirdiği bebeğinin aşırı saçlı olduğunu gören Koçyiğit, bebeğin saçlarının, fotoğraftakilere göre daha seyrek olduğunu fark edince dehşete düştü. Şoka giren anne, hemşireye durumu anlattı. Koçyiğit'in ısrarı üzerine odaya hastane yetkilileri geldi. Fotoğraftaki bebeğin esmer ve saçlı, yanında bulunan bebeğin ise daha beyaz tenli ve saçının az olduğunu görünce banyo yaptıracakları bahanesiyle odadaki bebeği alıp gitti.
 
KAN ÖRNEKLERİ ALINDI
 
Bir süre sonra odaya gelen yetkililer, Gülay Koçyiğit'e büyük bir yanlışlık olduğunu anlatıp bebeğin bir saat önce doğum yapan D. A.'nın erkek bebeği ile karıştığını söyledi. Ortaya çıkan skandal üzerine Koçyiğit ve D.A aileleri büyük travma yaşadı. Bebekler bir gün sonra değiştirilerek yeniden ailelere teslim edildi. Yine de akıllarda şüphe kalmaması adına, ailelerin ısrarı üzerine bebeklerden kan örnekleri alınarak DNA testi yapılmak üzere Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi laboratuarına gönderildi. sağlık Bakanlığı'na bildirilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Anne Koçyiğit, "Doğumda çekilen fotoğrafları merak ederek bakmaya başladım. Bebeğin aşırı saçlı olduğunu görünce şok oldum. Çünkü 24 saat emzirdiğim bebeğin saçı çok azdı. Hemen bebeğin koluna baktım ancak isim bandı yoktu. Göğsünde de başka bir isim vardı. Dünyam başıma yıkıldı. Görevlileri çağırdım ama bana inanmadılar. Fotoğrafları incelettim ve skandal ortaya çıktı. Bana bu kabusu yaşatan yetkilerden şikayetçi olacağım. Fotoğraflara bakmayıp, bebeğim de saçlı olmasaydı taburcu olup gidecektik. Bu skandal da ortaya çıkmayacaktı. Benim olmayan başka bir bebeği büyütüp bakacaktım" dedi.
 
AİLELERDEN BİRİ FARKETTİ
 
Kendilerinin olmayan bebekle bir gün geçiren diğer aile ise karışıklığın farkına varmadı. İsimlerini vermek istemeyen aile, duygularını şöyle dile getirdi: "Bu ilk bebeğimiz. Dünyalar bizim olmuştu. Bebeğin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayarak sevincimizi yakınlarımızla paylaştık. Yetkililer çağırıp durumu anlatana kadar karışıklığı fark etmedik. 24 saat odamızda kalan ve emzirdiğimiz bebeğin bizim olmadığını öğrenince dünyalar başımıza yıkıldı. Böylesi ancak filmlerde olur. Ancak hastane yetkileri basit bir konuymuş gibi geçiştirdi. Bizim başımıza gelen kim bilir kaç ailenin başına gelmiştir. Sorumlulardan şikayetçiyiz."
 
Kaynak:Bursa Hakimiyet
 
 
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

SU AKKUYU YENİ YAŞINI ÇIRAĞAN SARAYI’NDA KUTLADI
SU AKKUYU YENİ YAŞINI ÇIRAĞAN SARAYI’NDA KUTLADI
KOPYA DEĞİL İMZA OLMAK İSTİYORUM
KOPYA DEĞİL İMZA OLMAK İSTİYORUM
DELİLİK VE SOYLULUK KAVRAMLARI YENİDEN YORUMLANIYOR
TRAJEDİNİN KOMİK YÜZÜ
DELİLİK VE SOYLULUK KAVRAMLARI YENİDEN YORUMLANIYOR
TÜRK İŞ KADINLARI AVRUPA SAHNESİNDE
TÜRK İŞ KADINLARI AVRUPA SAHNESİNDE
HEDEF 10 BİN ÇOCUK VE EBEVEYNE ULAŞMAK
HEDEF 10 BİN ÇOCUK VE EBEVEYNE ULAŞMAK
YILIN EN İYİ 50 GİRİŞİMİ BELLİ OLDU
YILIN EN İYİ 50 GİRİŞİMİ BELLİ OLDU
KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE MUHTEŞEM GECE
KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE MUHTEŞEM GECE
MÜZİK VE DOSTLUK DOLU MUHTEŞEM BİR GECE
MÜZİK VE DOSTLUK DOLU MUHTEŞEM BİR GECE
BABASININ AŞKINA ŞARKI YAZDI
BABASININ AŞKINA ŞARKI YAZDI
ANIL EMRE DALDAL VE MERVE KARAGÖZ’DEN DUYGUSAL DÜET
ANIL EMRE DALDAL VE MERVE KARAGÖZ’DEN DUYGUSAL DÜET
MODA VE MÜZİĞİN BÜYÜLEYİCİ BULUŞMASI
MODA VE MÜZİĞİN BÜYÜLEYİCİ BULUŞMASI
CEMAL GÜNBAŞ’IN DOĞUM GÜNÜNE ÜNLÜ AKINI
CEMAL GÜNBAŞ’IN DOĞUM GÜNÜNE ÜNLÜ AKINI
STÜDYO ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
STÜDYO ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
GÜLBEN ERGEN’DEN YENİ EP MÜJDESİ
GÜLBEN ERGEN’DEN YENİ EP MÜJDESİ
DUYGULARA DOKUNAN YENİ YORUM
DUYGULARA DOKUNAN YENİ YORUM
SİNAN AKÇİL İLE ÇOK ÖZEL
SİNAN AKÇİL İLE ÇOK ÖZEL
GENÇ SANATÇILAR SAHNEYE ÇIKIYOR
GENÇ SANATÇILAR SAHNEYE ÇIKIYOR
NİHAN AKIN’A HOLLYWOOD DOKUNUŞU
NİHAN AKIN’A HOLLYWOOD DOKUNUŞU
BİZ STARIMIZI ARAYACAĞIZ
BİZ STARIMIZI ARAYACAĞIZ
ERSİN GÜLOĞLU'NDAN DÜŞEŞ BİR TEKLİ
ERSİN GÜLOĞLU'NDAN DÜŞEŞ BİR TEKLİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

60 PORTRE VE TABLO İLE DUYGUSAL BİR YOLCULUK

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle