MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

ÜÇ MESLEKTAŞINI GÖZLÜKTEN KURTARDI

Ana SayfaSağlikÜÇ MESLEKTAŞINI GÖZLÜKTEN KURTARDI
ÜÇ MESLEKTAŞINI GÖZLÜKTEN KURTARDI

Mesleğinde başarılı 4 doktor, göz hekimliğiyle ilgili bilinen tüm tabuları yıkan bir çalışmaya imza attı. Dr. Serhan Gazyağcı, "Akıllı Lens" yöntemiyle 3 meslektaşını gözlükten kurtardı.

11 Ağustos, 2022, Perşembe 20:31
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Tıp dünyasında "Doktor, doktora güvenip bıçak altına yatmaz" tabusu meşhurdur. Özellikle göz doktorlarında bu durum hastalara, "Göz doktorları neden gözlük takıyor" şeklinde yansır. Ancak mesleğinde başarılı 4 önemli göz doktoru bu tabuların hepsini paramparça eden bir operasyon silsilesine imza attı.

Uyguladığı "Akıllı Lens" yöntemiyle adından söz ettiren Dr. Serhan Gazyağcı, önce meslektaşı Dr. Kemal Sağnak'ı, sonra bu operasyonun başarısını gören Dr. Uğur Balcı'yı son olarak da Dr. Özgür İlhan'ı lazer operasyonuyla gözlükten kurtardı.

GÖZLÜK KULLANMAK İSTEMEYEN DOKTORLARIN TERCİHİ LAZER OLUYOR

Op. Dr. Serhan Gazyağcı, lens veya gözlük kullanmak istemeyen kişilerde uyguladıkları tedaviler hakkında bilgiler verdi.

Lazer gerçekten güvenilir bir tedavi ise doktorlar neden gözlük kullanıyor' sorusu ile çok karşılaştıklarını belirten Op. Dr. Serhan Gazyağcı, miyop, hipermetrop ve astigmatın tedavisinde kullanılan ve refraktif cerrahide bütün dünyada uygulanan en yaygın yöntemin lazer olduğunu söyledi. ''Gözü uygun olan göz doktoru olan arkadaşlarımızın lazer tedavilerini ve Akıllı Lens cerrahilerini de sıklıkla yapıyoruz.'' dedi. Meslektaşı Uğur Balcı'ya lazer operasyonu yaptığını söyleyen Gazyağcı tedavi sonrası Balcı'nın ertesi gün hastalarını muayene ettiği hatta operasyon bile yaptığını aktardı.

AKILLI LENS OPERASYONU OLMAK İSTEYEN DOKTOR SAYISI ARTIYOR

40 yaş üstü hastalar içinde Akıllı Lens cerrahisi yaptıklarını söyleyen Dr. Gazyağcı, uzak ve yakın görme sorunlarında Akıllı Lens'in iyi bir seçenek olduğunu söyledi. '' Meslektaşlarımız yoğun tempoda çalışıyorlar ve gözlük kullanmak onlar için gerçekten zor oluyor. 40 yaşından sonra yakın görmede bozulduğu için iki gözlükle dolaşmak can sıkıcı hale geliyor. Bu noktada yine Akıllı Lens bizlere avantaj sağlıyor ve her gün Akıllı Lens operasyonu olmak isteyen doktor sayısı artıyor'' dedi.

Uzun yıllardır Akıllı Lens tedavisini güvenle yaptıklarını söyleyen Dr. Serhan Gazyağcı, meslektaşı Dr. Kemal Sağnak'a ve Dr. Özgür İlhan'a iki göz içinde Akıllı Lens ameliyatını yaptığını, Sağnak'ın 1 hafta sonrasında tek başına araba kullanacak konfora ulaştığını, Dr. Özgür İlhanın'da 2 gün sonrasında hem muayene hem ameliyat yapabildiğini söyledi.

KİŞİYE ÖZEL TEDAVİ UYGULUYORUZ

Bu tedavilerin kişinin göz yapısı, mesleği ve yaşam tarzına göre belirlediklerini söyleyen Dr. Gazyağcı, gözlük ve kontakt lens kullanımının günümüz dünyasında zor olduğunu söyleyen Dr. Serhan Gazyağcı''Günümüz teknolojisi ve tedavileri ile insanların yaşam süreleri uzadı. Gözlük ve kontakt lens kullanmak istemeyen hastalarımızda yaşa ve kişinin göz yapısına göre tedaviyi belirlediğimiz gibi kişinin mesleği ve günlük rutini de hangi tedaviyi uygulayacağımızda belirleyici oluyor. '' dedi.

VAKA DENEYİMİ AMELİYAT KALİTESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Vaka deneyiminin bu ameliyatlarının konfor ve kalitesinde önemli rolü olduğunu belirten Gazyağcı ''60.000 üzerinde vaka deneyimim bulunuyor.Avrupa kıtasında bu sayıda vaka deneyimi olan doktor bulmak çok zor bu yüzden göz doktorları ameliyatlarını ülkemizde oluyor, teknoloji, alt yapımız bunun için çok uygundur'' dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

GEÇMİŞTE KALANLAR
GEÇMİŞTE KALANLAR
HERKESTE BİR HAVA CİVA
HERKESTE BİR HAVA CİVA
GALA GECESİNDE DİNLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
GALA GECESİNDE DİNLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
İMKANSIZDIK
İMKANSIZDIK
KADIN GİRİŞİMCİNİN BAŞARI HİKAYESİ
KADIN GİRİŞİMCİNİN BAŞARI HİKAYESİ
GELENEKSEL ÇİNİ SANATINA MODERN VE LÜKS DOKUNUŞ
GELENEKSEL ÇİNİ SANATINA MODERN VE LÜKS DOKUNUŞ
ÖNCELİĞİM DORA’NIN HUZURU
ÖNCELİĞİM DORA’NIN HUZURU
GÜZELLİK DÜNYASI ASCE PLUS LANSMANINDA BULUŞTU
GÜZELLİK DÜNYASI ASCE PLUS LANSMANINDA BULUŞTU
ZEYNEP AVCI SÜREKLİ HAVADA
ZEYNEP AVCI SÜREKLİ HAVADA
HAREKETSİZLİK AĞRIYI ARTIRIYOR
HAREKETSİZLİK AĞRIYI ARTIRIYOR
DEMET ŞENER’DEN ŞAİR ERHAN PENDÜK’E GÖNÜLDEN DESTEK
DEMET ŞENER’DEN ŞAİR ERHAN PENDÜK’E GÖNÜLDEN DESTEK
ESERİ İLE PHOTO LONDON 2026’DA
ESERİ İLE PHOTO LONDON 2026’DA
GÜLDEN’DEN YENİ MÜZİK ŞOVU
GÜLDEN’DEN YENİ MÜZİK ŞOVU
EDİRNE’DEN KARS’A ARKEOLOJİ YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR
EDİRNE’DEN KARS’A ARKEOLOJİ YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR
ZUHAL OLCAY’DAN YENİ ŞARKI
ZUHAL OLCAY’DAN YENİ ŞARKI
PENELOPE NELLY’İ SAHNESİNDE YALNIZ BIRAKMADI
PENELOPE NELLY’İ SAHNESİNDE YALNIZ BIRAKMADI
TİCARET ROTASINI YILIN İKİNCİ BULUŞMASINA ÇEVİRDİ
TİCARET ROTASINI YILIN İKİNCİ BULUŞMASINA ÇEVİRDİ
BU ŞARKI SİZE İYİ GELECEK
BU ŞARKI SİZE İYİ GELECEK
İYİLEŞECEĞİM
İYİLEŞECEĞİM
MELİKJOY’DAN YENİ SİNGLE
MELİKJOY’DAN YENİ SİNGLE

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SAĞLIK

HAREKETSİZLİK AĞRIYI ARTIRIYOR

AYAKLAR GENEL SAĞLIĞIN AYNASI

EGZERSİZ DOĞRU PLANLANMAZSA FAYDA YERİNE RİSK OLUŞTURABİLİR

MEVSİM GEÇİŞLERİNDE ARTAN BAŞ AĞRILARINI

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle