MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

VAHŞİ CİNAYETTE TÜYLER ÜRPERTEN ŞOK DETAY!..

Ana SayfaHaberVAHŞİ CİNAYETTE TÜYLER ÜRPERTEN ŞOK DETAY!..
VAHŞİ CİNAYETTE TÜYLER ÜRPERTEN ŞOK DETAY!..

Ağrı’da 20 günlük eşi Selçuk Doğan tarafından bıçaklanarak öldürülen 18 yaşındaki Dilan Doğan’ın annesi Nazile Doğan, kızlarının cinayet gününden 1 hafta önce cesedinin bulunduğu Üçmuratlar Köyü’ne pikniğe götürdüğünü söyledi.

30 Haziran, 2013, Pazar 16:26
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Anne Doğan, "Oraya pikniğe değil, Dilan'ı öldürüp gömecekleri yerin keşfini yapmaya gittiler. Zavallı Dilan'ın cesedi piknik yaptıkları alanda bulundu" diye konuştu.

Doğubayazıt'ın Ağrı girişindeki Barış Mahallesi'nde oturan 23 yaşındaki Selçuk Doğan, teyzesinin kızı Dilan ile 1 yıl nişanlı kaldıktan sonra Haziran ayının başında evlendi. Nişanlılık döneminden itibaren aralarında geçimsizlik bulunduğu öne sürülen Dilan ile Selçuk, 19 Haziran günü yine tartıştı. Selçuk Doğan, yeni evlendiği eşini bakkallara gıda maddesi taşıdığı minibüsüne bindirerek Ağrı karayolunun Suluçem Mevkii'ne götürerek bıçaklayarak öldürdü. Dere yatağına eşi ve cinayette kullandığı bıçağı gömen Selçuk Doğan, 21 Haziran Cuma günü saat 16.00 sıralarında Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü'ne giderek eşi Dilan Doğan'ı öldürdüğünü itiraf etti. Polis, Selçuk Doğan'ın ifadesi üzerine babası, 60 yaşındaki Mehmet Salih Doğan, annesi 54 yaşındaki Zahide Doğan ve ağabeyi 25 yaşındaki Sebih Doğan'ı gözaltına aldı. Nöbetçi mahkeme anne Zahide Doğan'ı serbest bırakılırken cinayeti işlediğini söyleyen Selçuk Doğan ile cinayete yardım eden babası ve ağabeyi tutukladı.

Nazile Doğan, kızını öldüren damadı Selçuk Doğan'ın anne, baba ve kardeşiyle birlikte cinayet gününden 1 hafta önce kızları Dilan'ın cesedinin bulunduğu Üçmuratlar Köyü'ne pikniğe gittiklerini söyledi. Anne Nazile Doğan, şöyle dedi: "Vicdansızlar bizi oraya pikniğe değil, Dilan'ı öldürüp gömecekleri yerin keşfini yapmaya götürmüşler. Zavallı Dilan'ın cesedi piknik yaptığımız yerin oralarda. Ne istediler yavrumdan? Kızıma iftira atıyorlar. Ne sevgilisi var, ne de sevdiği. Sadece tek sorun çocuğun iktidarsız olmasıdır. Cinayeti işleme sebebi de budur. 'Etraftan bana laf gelmesin, iktidarsızdır' demesinler diye kızıma kıydı. Kızım onunla evlenmeden önce Kuran kursuna gittiğini ve evlendikten sonra da gitmek istediğini söyledi ve o da Dilan'ın şartını kabul etti. Fakat, evlendikten sonra kızımın Kuran kursuna gitmesine izin vermemiş, kızım gitmek isteyince de sürekli şiddet uygulamış. Önce cinayetin ortaya çıkmayacağını zannettiler. Ama cinayet ortaya çıkınca bizi suçladılar. Adalet bu gerçeği gördü. Bunların köyünde kızımla birlikte dördüncü ceset çıkıyor. Kızımın bir suçu mu vardı; getirip bana verseydiler. Kızımın sevgilisi mi vardı; bize anlatsaydılar. Kızım daha bakire Allah'tan korksunlar. Haberlerde sevgilisi olduğu söyleniliyor kızım evden çıkmazdı bir telefonu bile yoktu."

Dilan Doğan'ın soruşturması devam ederken basında çıkan 'Töre cinayeti' ve 'Sevgilisi vardı' Başlığıyla yapılan haberleri yalanlayan Doğan ailesi bu duruma sert tepki gösterdi. Dilan'ın babası Şirin Doğan, "Bu töre cinayeti değildir. Vahşice kızımı katlettiler. Hangi baba kızının öldürülmesini ister? Devletten yardım bekliyoruz. Hem kızımı öldürenleri hem de hakkımızda yalan haber yapanları cezalandırsın."
 
Kaynak:Bursa Hakimiyet

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

HAZİRAN’DA İSTANBUL 90’LARA IŞINLANIYOR
HAZİRAN’DA İSTANBUL 90’LARA IŞINLANIYOR
AMERİKA'DA HOLLWOOD FİLM FESTİVALİ KURDU
AMERİKA'DA HOLLWOOD FİLM FESTİVALİ KURDU
YEŞİLÇAM’IN CESUR YILDIZI
YEŞİLÇAM’IN CESUR YILDIZI
KADINLAR GÜNÜNE HALAYLI KUTLAMA
KADINLAR GÜNÜNE HALAYLI KUTLAMA
FİDE’NİN YENİ SİNGLE’I TOHUM
FİDE’NİN YENİ SİNGLE’I TOHUM
8 MART’A ÖZEL GÜÇLÜ BİR DAYANIŞMA ŞARKISI
8 MART’A ÖZEL GÜÇLÜ BİR DAYANIŞMA ŞARKISI
ENGELSİZ YAŞAM İFTARI
ENGELSİZ YAŞAM İFTARI
MÜSLÜM GÜRSES VE HARİKA AVCI’ DAN BÜYÜK SÜRPRİZ
MÜSLÜM GÜRSES VE HARİKA AVCI’ DAN BÜYÜK SÜRPRİZ
YAVUZ KORAL HAYATINI KAYBETTİ
YAVUZ KORAL HAYATINI KAYBETTİ
YENİ PROJELER YOLDA
YENİ PROJELER YOLDA
KIRMIZI HALIDA DA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
KIRMIZI HALIDA DA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
MÜGE ULUSOY’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
MÜGE ULUSOY’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
YEŞİLÇAM’IN TARTIŞMALI YILDIZI
YEŞİLÇAM’IN TARTIŞMALI YILDIZI
YAKINDA AÇILIYOR
YAKINDA AÇILIYOR
BELKİ BİR GÜN
BELKİ BİR GÜN
GELENEKSEL İFTAR DAVETİNE ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ
GELENEKSEL İFTAR DAVETİNE ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ
NURCİHAN’DAN YENİ TEKLİ
NURCİHAN’DAN YENİ TEKLİ
HAYATIN ZORLUĞU SOĞUK BİR RÜZGAR GİBİ YÜZÜNE ÇARPMIŞTI
HAYATIN ZORLUĞU SOĞUK BİR RÜZGAR GİBİ YÜZÜNE ÇARPMIŞTI
ÖZGE FIŞKIN’DAN DUMAN COVER’I
ÖZGE FIŞKIN’DAN DUMAN COVER’I

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

60 PORTRE VE TABLO İLE DUYGUSAL BİR YOLCULUK

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle