MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

YAN ODAYA GEÇTİLER...

Ana SayfaHaberYAN ODAYA GEÇTİLER...
YAN ODAYA GEÇTİLER...

Evinde 40 lira karşılığında fuhuş yapılmasına izin veren zanlının polise "Eve geldiler yan odaya girdiler ne yaptıklarını bilmiyorum fuhuş yaptıklarından haberim yok" dediği öğrenildi.

28 Mart, 2015, Cumartesi 22:41
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol
Adana’da evinde 40 lira karşılığında fuhuş yapılmasına izin veren zanlının polise "Eve geldiler yan odaya girdiler ne yaptıklarını bilmiyorum fuhuş yaptıklarından haberim yok" dediği öğrenildi.
 
Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bar önünde devriye atarken İnönü Caddesi’nde duran bir otomobilden şüphelendi. 
 
Polis bir süre otomobili takip etti. Kısa süre sonra bardan çıkan iki erkek ve iki kadın otomobile bindi. Daha sonra otomobil hareket ederek Kurtuluş Mahallesi’ndeki bir evin önünde durdu. İçindeki kadın ve erkekler otomobilden inerek eve girdi. Polis bir süre bekledikten sonra zili çaldı. Ev sahibi İ.K. (58) çıktı. Polis kimliğini gösterip evde fuhuş yapıldığını söyledi. 
 
Bunun üzerine ev sahibi fuhuş yapılmadığını ileri sürdü ancak polis içeri giren iki erkek ve iki kadınla birlikte bu şahısları eve getiren S.K.’yi alıp emniyete getirerek sorguya aldı. Fuhuş yapan iki kadın ile iki erkek evde odalarda fuhuş yaptıklarını belirtti. 
 
Bunun üzerine fuhuş yapan kadın ve erkekler serbest bırakıldı. S.K. ise sorguya alındı. S.K. sorguda fuhuş amaçlı iki kadın ayarladığını onlara da iki erkek ayarladığını bunların birlikte olması için arkadaşı İ.K.’yi arayarak, "Benim eve ihtiyacım var, fuhuş yaptıracağım dedim. İ.K da, ’kadın başı 40 lira verirsen olur’ dedi. Bunun üzerine kızları bardan alıp erkeklerle birlikte İ.K’nın evine geldik. Onlar fuhuş yaptı ben de İ.K’ya parasına verdim" dediği öğrenildi.
 
"YAN ODAYA GEÇTİLER FUHUŞTAN HABERİM YOK"
 
İ.K. ise sorgusunda S.K.’nin kendisini telefonla arayarak arkadaşlarını getireceğini evin lazım olduğunu söylediğini ifade ederek, "Ben de S.K’yı daha önceden tanıdığım için kabul ettim. Bir süre sonra iki erkek ve iki kadın geldiler. Onlar evin diğer odalarına geçtiler. Bir süre sonra da polis geldi. Kadınların fuhuş yaptığını söyledi. 
 
Benim haberim yok. Onlar yan odadaydı ben birşey görmedim, duymadım. Fuhuş yapıldığından haberim yok" dediği öğrenildi. İ.K. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. İ.K. sevk sırasında basın mensuplarının "neden gözaltına alındınız" sorusuna "Önemli birşey değil basit bir konu" diye cevap verdi.
 
Kaynak: İHA (Bursa Olay Gazetesi)
 
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

YAVUZ KORAL HAYATINI KAYBETTİ
YAVUZ KORAL HAYATINI KAYBETTİ
YENİ PROJELER YOLDA
YENİ PROJELER YOLDA
KIRMIZI HALIDA DA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
KIRMIZI HALIDA DA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
MÜGE ULUSOY’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
MÜGE ULUSOY’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
YEŞİLÇAM’IN TARTIŞMALI YILDIZI
YEŞİLÇAM’IN TARTIŞMALI YILDIZI
YAKINDA AÇILIYOR
YAKINDA AÇILIYOR
BELKİ BİR GÜN
BELKİ BİR GÜN
GELENEKSEL İFTAR DAVETİNE ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ
GELENEKSEL İFTAR DAVETİNE ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ
NURCİHAN’DAN YENİ TEKLİ
NURCİHAN’DAN YENİ TEKLİ
HAYATIN ZORLUĞU SOĞUK BİR RÜZGAR GİBİ YÜZÜNE ÇARPMIŞTI
HAYATIN ZORLUĞU SOĞUK BİR RÜZGAR GİBİ YÜZÜNE ÇARPMIŞTI
ÖZGE FIŞKIN’DAN DUMAN COVER’I
ÖZGE FIŞKIN’DAN DUMAN COVER’I
MÜZİK ADAMLARININ ALMANYA ÇIKARTMASI
MÜZİK ADAMLARININ ALMANYA ÇIKARTMASI
DOSTLAR İFTARDA BULUŞTU
DOSTLAR İFTARDA BULUŞTU
ZEYNEP BOZKAYA’NIN IŞILTISININ SIRRI
ZEYNEP BOZKAYA’NIN IŞILTISININ SIRRI
BİTLİS YÖRESEL YEMEKLERİ SOFRASI’NDA BULUŞTURAN İFTAR
BİTLİS YÖRESEL YEMEKLERİ SOFRASI’NDA BULUŞTURAN İFTAR
GÖZLERDEN UZAK BİR YAŞAM TERCİH ETTİ
GÖZLERDEN UZAK BİR YAŞAM TERCİH ETTİ
İLKBAHAR/YAZ SEZONUNA GÜÇLÜ BİR YORUM
İLKBAHAR/YAZ SEZONUNA GÜÇLÜ BİR YORUM
ÇİLEM ÇİLEM
ÇİLEM ÇİLEM
SHAKESPEARE’E GÖRKEMLİ VE MÜZİKLİ YORUM
SHAKESPEARE’E GÖRKEMLİ VE MÜZİKLİ YORUM

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

60 PORTRE VE TABLO İLE DUYGUSAL BİR YOLCULUK

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

ANİDEN YÜKSELECEK

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle