MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

YASAK AŞK İÇİN AMCASINI ÖLDÜRDÜ

Ana SayfaHaberYASAK AŞK İÇİN AMCASINI ÖLDÜRDÜ
YASAK AŞK İÇİN AMCASINI ÖLDÜRDÜ

Önceki gün Iğdır’da işlenen satır cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı. Iğdır’da yengesi iki çocuk annesi Özlem Artan ile yasak aşk yaşayan Remzi Artan’ın, ilişkilerini öğrendiğinden şüphelendiği amcası Cemalettin Artan’ı yatak odasında 40 satır darbesiyle öldürdüğü tespit edildi.

05 Temmuz, 2014, Cumartesi 23:45
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol
 
Amcasını öldürdüğünü itiraf eden  Remzi Artan ile Özlem Artan, çelik yelek giydirilerek Iğdır Adliyesine götürüldü. Özlem Artan poliste ifade vermezken, Remzi Artan cinayeti işledikten sonra amcasının 7 yaşındaki oğlu A.C.’nin uyandığını kendisi ve annesini kanlar içinde gördüğünü bildirdi.
 
 
Dün evdeki bağrışmalar nedeniyle komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, kaçakçılıktan sabıkası bulunan 35 yaşındaki Cemalettin Artan’ın satırla öldürüldüğünü, eşi 29 yaşındaki Özlem Artan ile yeğeni 23 yaşındaki Remzi Artan’ın ise bıçakla yaralı olduğunu belirledi. Hastaneye yaralı olarak giden ve üzerinde kan izleri bulunan Remzi Artan ile öldürülen Cemalettin’in eşi Özlem Artan gözaltına alındı. Emniyet’te sorgulanan Remzi Artan, olayla ilgili tüm detayları anlatırken, Özlem Artan savcıya ifade vereceğini belirtti. 
 
KIZ ARKADAŞINDAN AYRILDI YENGESİYLE AŞK YAŞADI
 
Hırdavatçılık yapan Remzi Artan ifadesinde, 6 yıl önce kız arkadaşından ayrıldıktan sonra yengesi Özlem Artan’la dertleşmeye başladığını, tüm sorunlarını ona anlattığını bildirdi. Yengesinin de eşiyle olan problemlerini kendisiyle paylaştığını kaydeden Remzi Artan bu şekilde birbirlerine yakınlaştıklarını ve ilişkilerinin başladığını belirtti. Amcası Cemalettin Artan’ın evine sık sık gittiğini, yengesi Özlem Artan ile sohbet edip cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.
 
AMCASIYLA YENGESİNİ KISKANIYORDU
 
Artan, "Genellikle amcamın evine gider, Özlem ile oturur sohbet edip cinsel ilişkiye girerdik. Amcam Cemalletin, 2 yıl önce ailesiyle birlikte İstanbul’a gitti. Bir süre önce de aile büyüklerinin araya girmesiyle karısı ve 2 çocuğu Iğdır’a döndü, borçları olduğu için amcam gelmedi. Yengemle ilişkimiz kaldığı yerden devam ediyordu. 8 Haziran’da Özlem ile amcamın büyük oğlu olan Muhammet Artan, 4’üncü kattan düşerek öldü. Bunun üzerine amcam tekrar Iğdır’a geldi. Bu sürede amcamın ilişkimizi öğrendiğini düşünüyorum. Çünkü bana sinirli bakıyor ve yumruk sıkıyordu. Özlem’i amcamdan kıskanmaya başladım. Amcam bir akşam beni evlerine davet etti. Ben de korktuğum için hırdavatçı dükkanımdan bir satır iki bıçak alıp laptop çantasına koydum. Manavdan meyve alarak amcama gittim. Gece amcam eşine ’Hadi yatalım’ deyince çok kıskandım. Bu sırada Özlem yanıma gelip ’Ben mecburen kocamın yanına gitmek zorundayım’ dedi. Ben de laptop çantasını yanıma alarak salondaki çekyata uzandım. Gece ses duyunca bir elime satırı diğerine bıçağı alıp amcamın yatak odasına gittim. Amcam uyandı. Ben de elimdeki satırı sallamaya başladım. Diğer elimdeki bıçak yere düştü. Amcam beni saçlarımdan tuttu ve düşen bıçakla yaraladı. Oda karanlıktı bu yüzden hepimiz yaralandık. 
 
 
IĞDIR'DAN KAÇMAYI PLANLIYORDUK
 
Daha sonra Özlem’le ne yapacağımızı düşündük. Ben polise ’Amcamın çok borcu vardı. Maskeli iki kişi geldi ve saldırdı’ demeyi düşündüm. Bu sırada amcamın küçük oğlu A.C. uyandı ve üzerimizdeki kanı gördü. Annesi A.C.’yi mutafağa götürdü ve kendimizden uzak tutmaya çalıştık. Elimi havlu ve poşete sararak amcamın arabasıyla dükkana gidip laptoptaki suç aletlerini bıraktım. Kesik elimi tedavi ettirmek için hastaneye gittim. Polisler geldi. Satır ve bıçakları rastgele seçtim. Cinayet düşüncem yoktu. Onları yanıma alınca kendimi güvende hissettim. Amcamı öldürmeyi hiç düşünmedik. Sadece daha temkinli davranıyorduk. Özlem’le Iğdır’dan kaçmayı planlıyorduk'diye ifade verdi.
 
Mehmet BABAR/IĞDIR
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

GECENİN KÖRÜNDE
GECENİN KÖRÜNDE
GÜL ERDA, KIBRIS’TAN GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEYE BAŞLADI
GÜL ERDA, KIBRIS’TAN GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEYE BAŞLADI
HOPA’DAN GELEN AKUSTİK DOKUNUŞ
HOPA’DAN GELEN AKUSTİK DOKUNUŞ
DİLEK ŞİMŞEK SESSİZLİĞİNİ BOZDU
DİLEK ŞİMŞEK SESSİZLİĞİNİ BOZDU
KIBRISLI ÖZEL ÇOCUKLARDAN, ALKIŞLANAN ‘HAMLET’ PERFORMANSI
KIBRISLI ÖZEL ÇOCUKLARDAN, ALKIŞLANAN ‘HAMLET’ PERFORMANSI
SANATIN İYİLEŞTİRİCİ YANI
SANATIN İYİLEŞTİRİCİ YANI
TUĞBA ÖZAY’DAN ‘VALLAHİ DE BİLMİYORUM’ A GÖRKEMLİ LANSMAN
TUĞBA ÖZAY’DAN ‘VALLAHİ DE BİLMİYORUM’ A GÖRKEMLİ LANSMAN
KURBAN BAYRAMI’NDA GİRNE’DE MÜZİK DOLU GECE
KURBAN BAYRAMI’NDA GİRNE’DE MÜZİK DOLU GECE
ABDÜLHEY GİBİ GÜÇLÜ DURMAK İÇİN HER ŞEYE ÖZEN GÖSTERİYORUM
ABDÜLHEY GİBİ GÜÇLÜ DURMAK İÇİN HER ŞEYE ÖZEN GÖSTERİYORUM
ECE MUMAY'DAN GÜÇLÜ KADIN ŞARKISI
ECE MUMAY'DAN GÜÇLÜ KADIN ŞARKISI
ARABESKİN EFSANE ESERİ ‘DİLENCİ’YE PETEK DİNÇÖZ YORUMU
ARABESKİN EFSANE ESERİ ‘DİLENCİ’YE PETEK DİNÇÖZ YORUMU
BLOK3’ÜN “LA CATEDRAL” GECESİ YOK SATIYOR
BLOK3’ÜN “LA CATEDRAL” GECESİ YOK SATIYOR
NİHAN AKIN'DAN ÇOK KONUŞULACAK İTİRAFLAR
NİHAN AKIN'DAN ÇOK KONUŞULACAK İTİRAFLAR
KAYBEDENLERİN EN GÜZELİ
KAYBEDENLERİN EN GÜZELİ
TUĞÇE ENGİN'E KIRMIZI HALI TUZAĞI
TUĞÇE ENGİN'E KIRMIZI HALI TUZAĞI
NASİP KISMET’TEN SINIRLARI VE DUYGULARI BULUŞTURAN BİR YORUM
NASİP KISMET’TEN SINIRLARI VE DUYGULARI BULUŞTURAN BİR YORUM
SANAYİDE HER 10 YANGINDAN 9’U İNSAN KAYNAKLI
SANAYİDE HER 10 YANGINDAN 9’U İNSAN KAYNAKLI
DUYGU ÇAKMAK TAYLAND’DA FIRTINA GİBİ ESİYOR
DUYGU ÇAKMAK TAYLAND’DA FIRTINA GİBİ ESİYOR
AİLESİNDEN YÜREKLERE SU SERPEN AÇIKLAMA
AİLESİNDEN YÜREKLERE SU SERPEN AÇIKLAMA
ONUR ÜNLÜ’DEN DİKKAT ÇEKEN PROJE
ONUR ÜNLÜ’DEN DİKKAT ÇEKEN PROJE

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

SUSTURDUĞUNUZ O SESİ DİNLEYİN

60 PORTRE VE TABLO İLE DUYGUSAL BİR YOLCULUK

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle