MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

REKLAM YÜZÜ OLMAK İSTİYORUM

Ana SayfaRöportajREKLAM YÜZÜ OLMAK İSTİYORUM
REKLAM YÜZÜ OLMAK İSTİYORUM

Şu sıralar müzik çalışmalarına hız veren Beste Açar Şehrazat imzalı yeni şarkısı 'Timsah Gözyaşları'nı, müzik hayatını ve kariyer hedeflerini Alper Ergez’e anlattı.

16 Ekim, 2023, Pazartesi 21:31
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

İşte Röportajdan Öne Çıkanlar;

Şu ana kadar yeni şarkınız  “Timsah Gözyaşları” ile  ilgili nasıl geri dönüşler alıyorsunuz? Neler söylemek istersiniz?

Klibimiz çıkmadan sadece şarkımız Youtube üzerinden 1 hafta da 100.000’i geçti. Şarkıyı ve yorumumu çok beğendiklerini yazıyor herkes. Daha şimdiden Altın Kelebek Ödüllerinde aday olabilmek çok büyük gurur. Geri dönüşler muhteşem.

Şehrazat gibi usta bir isimle çalışmak, şarkısını okumak nasıl gir duygu. Ve ‘’Timsah Gözyaşları’’nı okumaya nasıl karar verdiniz?

Benim için tarifsiz bir duygu. Bir gün Şehrazat ablamı evine ziyarete gittiğimizde otururken sana bir şarkı dinleteceğim dedi. Şehrazat ablamın sesi ve yorumuyla ilk duyduğum an kalbim çarpmaya başlamıştı. Sanki benim için yazılmıştı.Sözleri ve bestesiyle muhteşemdi.Şehrazat ablanın titizliğini herkes bilir.Bir başak burcu olduğunu yükselenin de başak olduğunu göz önüne olarak mükemmeliyetçiliği kaçınılmaz. Tüm bunlara rağmen bana bir şarkısını emanet etmesi hissettiğim koşulsuz sevgisiyle de birleştiğinde kelimeler yetersiz kalır duygularımın tarifine. O benim mucize rehberim.

Eskiden güzellik yarışmaları gibi organizasyonlar tek ve çok kıymetliydi.

Bu arada 1995 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında üçüncü oldunuz. O günlere  geri dönecek olursak neler hissettiniz. Yarışmaya katılmaya nasıl karar vermiştiniz?

Neşe Erberk Ajansta modellik ve mankenlik deneyimim sırasında aldığım övgüler beni Miss Turkey yarışmasına götürdü. Hayatımdaki en güzel heyecanlardan biriydi.bGülümseyerek hatırladığınız her an çok değerlidir.  20 yaşında genç bir kız için ruya gibiydi… Yarışma öncesi hazırlıklar, provalar unutulamaz ki… Hele yarışma gecesi sahnede olmak çok ama çok güzeldi. Eskiden bu tür organizasyonlar tek ve çok kıymetliydi. İyi ki dediğim kararlarımın başında bu deneyim.

 Rahmetli Kerim Tekin’e yazdığım “Karbeyaz”herkesin çok severek dinlediği bir şarkıdır.

 Şarkı sözü  yazdığınızı biliyoruz. Daha önceki ‘’ Canım Seni Çekiyor’’ isimli şarkınızın sözü ve müziği size aitti. Peki  müzik dünyasından  başka sanatçılara da  yazdığınız şarkıları okumaları için vermeyi düşünüyor musunuz? 

Benim için beste yapmak ve şarkı sözü yapmak en çok keyif aldığım şeylerden biri. Rahmetli Kerim Tekin’e yazdığım “Karbeyaz”herkesin çok severek dinlediği bir şarkıdır. O albümde 6 sözüm daha vardı.Ancak albüm çıkışından kısa bir zaman sonra aramızdan ayrıldığı için dinleyiciyle buluşamadı. Levent Conker’in albümünde de yazdığım 5 şarkı sözüm vardı. Bu yolda ilerlemeye devam.

 Şarkı Sözlerinin Çoğu ‘Sözel Kirlilik

 İyi bir sesiniz var, sahne ışığınız çok yüksek, görselliğiniz gayet başarılı, ekrana çok yakışıyorsunuz. Tüm bunlara dayanarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk alanında da ilerlemeyi düşündüğünüz oldu mu hiç?

Çok teşekkür ederim. Aslında çok sevdiğim bir alan oyunculuk. 2001 yılında Kandemir Konduk imzalı TRT’de de bir dizide 13 bölüm oynamıştım. Gelecek olan her teklif beni çok mutlu eder. Özellikle bir markanın reklam yüzü olmak en çok istediğim şey.

Türk müzik sektörünü nasıl değerlendiriyorsunuz ve müzik dünyasına karşı en büyük eleştiriniz ne olurdu? Mesela düzelmesi gereken neler var sizce ya da var mı?

Şarkı sözlerinin çoğunu çok büyük bir “sözel kirlilik” olarak görüyorum. Ruhumuzu ve zihnimizi kimsenin bir çöp kutusuna çevirmesine izin vermemeliyiz. Daha seçici olmak ve bilinçli bir dinleyici olmak bunların önüne geçecektir.

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

BOYUN VE KOLTUK ALTINDAKİ ŞİŞLİK LENFOMA BELİRTİSİ OLABİLİR
BOYUN VE KOLTUK ALTINDAKİ ŞİŞLİK LENFOMA BELİRTİSİ OLABİLİR
COĞRAFİ İŞARETLİ BODRUM MANDALİNASINDA HEDEF 40 TON
COĞRAFİ İŞARETLİ BODRUM MANDALİNASINDA HEDEF 40 TON
CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER’DEN MENEKŞE KOROSUNA ZİYARET
CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER’DEN MENEKŞE KOROSUNA ZİYARET
AYDİLGE VE EŞİ KONSERDE AŞKA GELDİ
AYDİLGE VE EŞİ KONSERDE AŞKA GELDİ
BODRUM'DA KONSER İLE ALBÜM TANITIMI
BODRUM'DA KONSER İLE ALBÜM TANITIMI
ULUSLARARASI RESSAM VLADİMİR TOPAL’DAN SEZONUN İLK SERGİSİ
ULUSLARARASI RESSAM VLADİMİR TOPAL’DAN SEZONUN İLK SERGİSİ
EYÜPOĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
EYÜPOĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
MELİS MELİNA DUBAİ’DE KLİP ÇEKTİ
MELİS MELİNA DUBAİ’DE KLİP ÇEKTİ
80. YIL COŞKUSUYLA İSTANBUL’DA
80. YIL COŞKUSUYLA İSTANBUL’DA
ECE VAHAPOĞLU DOĞA DOSTU ÜRÜNLERİ İNCELEDİ
ECE VAHAPOĞLU DOĞA DOSTU ÜRÜNLERİ İNCELEDİ
FULYA KESKİN İLE FİT VE SAĞLIKLI YAŞAM
FULYA KESKİN İLE FİT VE SAĞLIKLI YAŞAM
MİSS & MR MODEL OF TÜRKİYE’DE TAÇLAR SAHİPLERİNİ BULDU
MİSS & MR MODEL OF TÜRKİYE’DE TAÇLAR SAHİPLERİNİ BULDU
GENÇ KIZ OTOGARDA KAYIPLARA KARIŞTI
GENÇ KIZ OTOGARDA KAYIPLARA KARIŞTI
AYNUR ÖZDEMİR’DEN İDDİALI ÇIKIŞ
AYNUR ÖZDEMİR’DEN İDDİALI ÇIKIŞ
DAN BROWN'UN HAYRANLARI KUYRUK OLDU
DAN BROWN'UN HAYRANLARI KUYRUK OLDU
KALBEN’DEN ARSUZ’DA EL SANATLARINA DESTEK
KALBEN’DEN ARSUZ’DA EL SANATLARINA DESTEK
FESTİVAL FİLMİNE HAZIRLANIYOR
FESTİVAL FİLMİNE HAZIRLANIYOR
TETSED’DEN MUSTAFA SANDAL’A TEPKİ
TETSED’DEN MUSTAFA SANDAL’A TEPKİ
HAMİYET SÖZLERİYLE PEMBE KARAVANI SALLADI
HAMİYET SÖZLERİYLE PEMBE KARAVANI SALLADI
MAGAZİN VE MÜZİK DOLU GECE
MAGAZİN VE MÜZİK DOLU GECE

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
RÖPORTAJ

ECE GÜRSEL YENİ TEKLİ ÇALIŞMASI 'KALBİN YALAN'I MUHTEŞEM BİR KLİPLE TAÇLANDIRDI

VALİZ VALİZ KOSTÜMLERLE GELEN ŞÖHRET

SANAT DÜNYASINDA GERÇEK DOSTLUK YOK

KİLO VERMENİN SIRRI POZİTİF ENERJİDE SAKLI

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle