MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

TENDYOL’UN, STK’LARA YARATTIĞI KAYNAK

Ana SayfaEkonomiTENDYOL’UN, STK’LARA YARATTIĞI KAYNAK
TENDYOL’UN, STK’LARA YARATTIĞI KAYNAK

Trendyol’un, Sepette İyilik hareketi ile 31 sivil toplum kuruluşunun ürünlerini platformda tek bir çatı altında toplayarak, bugüne kadar bu ürünlerin satışlarından sivil toplum kuruluşlarına yarattığı kaynak 1 milyon TL’yi aştı.

08 Haziran, 2021, Salı 21:17
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Trendyol Kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu, “Türkiye’nin lider e-ticaret platformu olarak, ülkemiz için en büyük pozitif etkiyi yaratmayı en önemli sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Platformumuz üzerinden, milyonlarca müşterimizi ve yüz binlerce satıcımızı toplumsal sorunların çözümüne ortak edebiliyoruz. Sosyal kalkınmanın en etkili güçlerinden olan sivil toplum kuruluşlarının güçlendirilmesini de bu bağlamda çok önemsiyoruz. Sekiz ay önce STK’lara ek kaynak yaratmak için Sepette İyilik Hareketi’ni hayata geçirdik. Her geçen gün büyüyen bu hareket sayesinde, farklı alanlarda topluma katkı sağlayan STK’lara elbirliğiyle daha fazla destek olacağız” dedi.

Trendyol’un toplumsal sorunların çözümüne katkı sağlamak amacıyla başlattığı Sepette İyilik Hareketi büyümeye devam ediyor. 31 sivil toplum kuruluşunu tek çatı altında toplayan Trendyol’un, 8 ayda STK’lara yarattığı kaynak 1 milyon TL’yi aştı. Onbinlerce Trendyol müşterisi de sivil toplum kuruluşlarının ürünlerini tercih ederek harekete katkıda bulundu. Sivil toplum kuruluşlarının dijitalleşmesine öncülük eden Trendyol, iletişim desteğiyle de Sepette İyilik hareketinin daha fazla kişiye ulaşmasını sağladı.

Trendyol Kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin lider e-ticaret platformu olarak, ülkemiz için en büyük pozitif etkiyi yaratmayı en önemli sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Platformumuz üzerinden, milyonlarca müşterimizi ve yüz binlerce satıcımızı toplumsal sorunların çözümüne ortak edebiliyoruz. Sosyal kalkınmanın en etkili güçlerinden olan sivil toplum kuruluşlarının güçlendirilmesini de bu bağlamda çok önemsiyoruz.

Sekiz ay önce STK’lara ek kaynak yaratmak için Sepette İyilik Hareketi’ni hayata geçirdik. Her geçen gün büyüyen bu proje sayesinde, farklı alanlarda topluma katkı sağlayan STK’lara elbirliğiyle daha fazla destek olacağız. Trendyol olarak, bu proje kapsamında STK’ların dijitalleşme süreçlerine de destek oluyoruz. Müşterilerimizin katkılarıyla büyüyen bu iyilik hareketi ile toplumsal sorunlara çözüm arayan STK’lar için hep birlikte örnek bir dayanışma sergiliyoruz. Sepette İyilik Hareketi başta olmak üzere, toplumsal konulara yönelik hayata geçirdiğimiz farklı projelerimizle ülkemiz için daha fazla pozitif etki yaratmaya da devam edeceğiz” dedi.

Sepette İyilik kapsamında Ahbap Derneği, AKUT, Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı (BALEV), Bilim Kahramanları Derneği, Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği, ÇED, Çocuklar Gülsün Diye, Darüşşafaka, Givin, Gülmek İyileştirir Derneği, Hayata Destek Derneği, HAYTAP, İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı, KAÇUV, KEDV, Kalben, Kodluyoruz Derneği, LÖSEV, Türk Kızılayı, Make A Wish Türkiye, Sosyal Ben Vakfı, Obidev, Tider, Tohum Otizm Vakfı, TED, TOG, TEGV, TOFD, TOÇEV, Yeşilay ve YGA’nın ürünleri Trendyol müşterileriyle buluşuyor.

Sepette İyilik butiğinde STK’ların çantadan deftere, kalemden bardağa, su mataralarından fulara, telefon kılıflarından hediye sepetlerine, çikolatadan bilekliğe kadar yaklaşık iki bin ürünü bulunuyor. Trendyol müşterileri, bu ürünlerden satın alarak harekete destek verebiliyor. Toplumsal sorunların çözümü için dayanışmanın gücüne inanan Trendyol, yeni STK’ları da Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterileriyle buluşturmak için çalışıyor.

 

 

trendyılstklara yarattığıkaynak
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

AVRASYA TAVUKÇULUK FUARI ANKARA'DA KAPILARINI AÇTI
AVRASYA TAVUKÇULUK FUARI ANKARA'DA KAPILARINI AÇTI
BU ŞARKI GÖZYAŞLARINI TUTTURMAYACAK
BU ŞARKI GÖZYAŞLARINI TUTTURMAYACAK
HANDE ÜNSAL’DAN’AMMANAMAN
HANDE ÜNSAL’DAN’AMMANAMAN
BİR FİLM MÜZİĞİNDEN YENİ BİR ŞARKIYA
BİR FİLM MÜZİĞİNDEN YENİ BİR ŞARKIYA
TOP MODEL OF UNIVERSA’DA SAHNEYE ÇIKTI
TOP MODEL OF UNIVERSA’DA SAHNEYE ÇIKTI
PEMBE RÜYA
PEMBE RÜYA
PALAVRA
PALAVRA
SENA GÜL’DEN ALBÜM ÖNCESİ SON TEKLİ
SENA GÜL’DEN ALBÜM ÖNCESİ SON TEKLİ
ORGANİZASYON DÜNYASININ AYDINLIK YÜZÜ
ORGANİZASYON DÜNYASININ AYDINLIK YÜZÜ
BURUN AMELİYATI, HORLAMA VE APNE SORUNUNA ÇÖZÜM OLABİLİR
BURUN AMELİYATI, HORLAMA VE APNE SORUNUNA ÇÖZÜM OLABİLİR
EDA VERA, YENİ ŞARKISIYLA TR-POP SAHNESİNDE
EDA VERA, YENİ ŞARKISIYLA TR-POP SAHNESİNDE
TÜRK DÜNYASININ KADIN LİDERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
TÜRK DÜNYASININ KADIN LİDERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
KUBAT SÖYLETİYOR, BEYAZIT EŞLİK EDİYOR
KUBAT SÖYLETİYOR, BEYAZIT EŞLİK EDİYOR
SEZEN AKSU’DAN ZİYNET SALİ’YE TAM İSABET
SEZEN AKSU’DAN ZİYNET SALİ’YE TAM İSABET
ALTERNATİF POP’A CESUR BİR ADIM
ALTERNATİF POP’A CESUR BİR ADIM
KÖPEK EĞİTİMİNDE EZBER BOZAN TÜRK EKOLÜ
KÖPEK EĞİTİMİNDE EZBER BOZAN TÜRK EKOLÜ
AYŞEGÜL ALDİNÇ VE MABEL MATİZ’DEN SÜRPRİZ KARŞILAŞMA
AYŞEGÜL ALDİNÇ VE MABEL MATİZ’DEN SÜRPRİZ KARŞILAŞMA
YENİ ŞARKI MÜJDESİ
YENİ ŞARKI MÜJDESİ
ANADOLU'DA EFSANE GAZİNO GECELERİ GERİ DÖNÜYOR
ANADOLU'DA EFSANE GAZİNO GECELERİ GERİ DÖNÜYOR
BİZ SUSSAK TARİH SUSMAYACAK
BİZ SUSSAK TARİH SUSMAYACAK

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EKONOMİ

AVRASYA TAVUKÇULUK FUARI ANKARA'DA KAPILARINI AÇTI

KAZ DAĞLARI’NDA HASAT HEYECANI YAŞANDI

NAKİT, DÖVİZ VE KUYUMCULUK İŞLEMLERİNDE KURALLAR DEĞİŞTİ

TÜRKİYE’NİN BİBERİ OTAWARA BİBER FESTİVALİ’NDE

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle