MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

KAR FIRTINASINA DAMGA VURAN GALA: OY’UNA GELDİK

Ana SayfaSinemaKAR FIRTINASINA DAMGA VURAN GALA: OY’UNA GELDİK
KAR FIRTINASINA DAMGA VURAN GALA: OY’UNA GELDİK

“Her devrin bir zübüğü vardır” sloganıyla yola çıkan “Oy’una Geldik” filminin galası dün akşam İstanbul’da gerçekleşti. Kentin kara kışa “merhaba” dediği gala gününde, tüm olumsuz hava koşullarına rağmen yüzlerce davetli Oy’una Geldik için bir araya geldi. Çekimleri Tunceli’nin Ovacık ilçesinde tamamlanan ve usta sanatçı İlyas Salman’ın başrolde olduğu film, 21 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak.

20 Şubat, 2025, Perşembe 11:19
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Senaryosu Ovacık’ın seçilmiş belediye başkanı Mustafa Sarıgül’ün kaleminden çıkan ve yönetmen koltuğunda ise “Elif Ana”, “Bir Kar Tanesinin Ömrü” ve “Zer” gibi ödüllü filmlerin yönetmeni Kazım Öz’ün oturduğu “Oy’una Geldik” filminin galası dün akşam İstanbul Torun Center’da yapıldı. İletişimini Contact More Strategy’nin üstlendiği filmin galasına çok sayıda ünlü ismin yanı sıra siyasi parti temsilcileri de katılırken, kar yağışının İstanbul’u esir almasına karşın yüzlerce davetli gala gecesi için bir araya geldi.

GÖRKEMLİ KATILIM

“Oy’una Geldik” filminin galası görkemli bir katılımla yapıldı. Galaya usta oyuncu İlyas Salman başta olmak üzere filmin tüm oyuncu kadrosu, yönetmen Kazım Öz, senarist ve Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yapımcılar, basın mensupları ve davetliler katıldı. 400’ü aşkın davetli gala alanını doldururken, film gösteriminin gerçekleşeceği salonlar ise doldu taştı.

İLYAS SALMAN YILLAR SONRA BAŞROLDE

“Her devrin bir zübüğü vardır” sloganıyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan “Oy’una Geldik” filmine Munzur’uyla, eşsiz doğasıyla ve mücadeleyi hiç elden bırakmayan halkıyla ünlü Ovacık ilçesi ev sahipliği yaptı. Çekimleri Tunceli’nin Ovacık ilçesinde tamamlanan ve gelirinin önemli bir kısmı Munzur’un ve hayvanların korunmasına aktarılacak filmin başrolünde ise usta sanatçı İlyas Salman bulunuyor. Salman’a Ömür Arpacı, Kanbolat Görkem Arslan, Volga Sorgu, Kuzey Yücehan Sevgican, Levent İdem, Evin Örnek, Orhan Aydın, Zeynep Elçin, Rugeş Kırıcı ve Ulaş Kaya gibi usta isimler eşlik ediyor. Filmde, eski Peltek Belediye Başkanı Ruhan Alan, Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak ve Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile Ovacıklılar da rol aldı. Filmin yapımını Köz Film, uygulayıcı yapımcılığını ise Şirvan Yılmaz Kırtel üstlenirken, müziklerini Mustafa Biber yaptı. Mustafa Sarıgül, Kazım Öz, Eyüp Boz ise senaryoyu kaleme aldı.

21 ŞUBAT’TA BEYAZ PERDEDE

21 Şubat 2025 tarihinde Türkiye’de, 27 Şubat 2025’te ise çeşitli Avrupa ülkelerinde izleyicileriyle buluşacak olan film, Türkiye’deki siyaset düzlemine esprili bakışıyla izleyicileri kahkahaya boğmayı hedeflerken aynı zamanda milyonların farklı yönleriyle bildiği Ovacık kültürünü de beyaz perdeye kaydedecek.

FİLMİN KONUSU

İktidar partisinin adayı Hıdır Diri, rakiplerini elemiş ve artık başkanlık koltuğuna oturmuştur. Çiçeği burnunda başkanı rant kavgası, sağ partinin ilçeye hiç de uymayan talepleri ve zorlamaları ile vaatlerle kandırılmış halkın haklı protestosu beklemektedir. Film, seçimden birkaç gün önce hapisten çıkan Şilan’ın otostop çekerek aracına bindiği bir yönetmenin gözünden Türkiye’de belediyelerin işleyişini, iktidar ilişkilerini, rant kavgalarını ve bir halkın nasıl “oy’una geldiğini” Ovacık gibi renkli bir ilçede mizahi bir dille anlatılıyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

AYŞEGÜL ALDİNÇ HAYRANLARIYLA BULUŞACAK
AYŞEGÜL ALDİNÇ HAYRANLARIYLA BULUŞACAK
KURTULUŞ KUŞ’UN EN ÖZEL SAHNESİ
KURTULUŞ KUŞ’UN EN ÖZEL SAHNESİ
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
EN İYİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU
EN İYİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU
KADIN LİDERLER KULÜBÜ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
KADIN LİDERLER KULÜBÜ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
BAHAR GELİR’DEN GÖNÜLLERE DOKUNAN YENİ TEKLİ
BAHAR GELİR’DEN GÖNÜLLERE DOKUNAN YENİ TEKLİ
İNTİZAR DAMGASI
İNTİZAR DAMGASI
ŞİMDİ DE DANS PİSTİNDE
ŞİMDİ DE DANS PİSTİNDE
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
PRESTİJ DEDİLER, FİYASKO ÇIKTI
PRESTİJ DEDİLER, FİYASKO ÇIKTI
DOLU DOLU MAGAZİN
DOLU DOLU MAGAZİN
ÖLÜMÜN SESİ SİNEMALARDA
ÖLÜMÜN SESİ SİNEMALARDA
SANAYİDE KURUMSAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
SANAYİDE KURUMSAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
SEVCAN ALTINTAŞ’TAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE CESUR ÇIKIŞ
SEVCAN ALTINTAŞ’TAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE CESUR ÇIKIŞ
KIBRIS’TA MÜZİK DOLU GECE
KIBRIS’TA MÜZİK DOLU GECE
PSİKOLOJİ VE SANATI BULUŞTURAN UZMAN İSİM
PSİKOLOJİ VE SANATI BULUŞTURAN UZMAN İSİM
AŞKA DAİR TANIMIM DÖNEM DÖNEM DEĞİŞİYOR
AŞKA DAİR TANIMIM DÖNEM DÖNEM DEĞİŞİYOR
GETİP’TE YENİ DÖNEM SEVİM AYDIN BAŞKANLIĞINDA BAŞLADI
GETİP’TE YENİ DÖNEM SEVİM AYDIN BAŞKANLIĞINDA BAŞLADI
KADINA NEFES ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
KADINA NEFES ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
KKTC TURİZM VE BAŞARI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
KKTC TURİZM VE BAŞARI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SİNEMA

ÖLÜMÜN SESİ SİNEMALARDA

‘WHİSTLE – ÖLÜMÜN SESİ’ TÜM DÜNYA İLE AYNI ANDA TÜRKİYE’DE

ULUSLARARASI ARENADA GÜÇLÜ BİR BAŞLANGIÇ YAPIYOR

“KAFİRUN” 17 EKİM’DE BEYAZPERDEDE

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle