MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

DUYGU SELİ MEME KANSERİ FARKINDALIK AYI

Ana SayfaYazarlarSELHAN ÖZDEMİR
09 Ekim, 2024, Çarşamba 18:58
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
DUYGU SELİ MEME KANSERİ FARKINDALIK AYI

Hayatta her şey var. Hayranlıkla seyrettiğimiz insanlar, takip ettiğim ünlüler bazen de yakınımdaki kişilerin yaşam çizgisini ögrenince şaşkınlıkla kalakalıyor insan. Acılar, sevinçler, başarılar, hastalıklar, yaşanmışlıklar. Biz bazen hayatı hep toz pembe sanmışız o kadar.

 

Yaz bitti. Sonbahar ikinci ayında serinliklerle kış habercisi olarak geldi. Hasat zamanı " ne ekersen onu biçersin,, diye bir hatırlatmayla ekim ayını karşıladık. Ekim ayı MEME KANSERİ FARKINDALIK AYI. Aslında sürekli farkında olmamız gereken bu hastalığa bu ay daha özenli insanlara anlatmak boynumuzun borcu.

 

SEVGİ VE BİLİM İYİLEŞTİRİR

 

Amansız hastalık olarak bilinen kanser erken teşhiste(kendinize önem verin diye) bazen yanınızda bir melek alıp kurtulun diye çıkıyor karşınıza.

 

Bundan iki sene önceydi. Şiir kitabım "Gözüm Üstünde,, yeni çıkmış, bilboardlarda ben, gazetelerde ben, tvlerde radyolarda ben sevinçliydim. Kendimi hor kullanıyor bir o yana bir bu yana koşuyordum iş için. Sonun başlangıcı böyle oldu. Nereden bilirdim ki ben de kanserdim. Elime gelen sertlik yakin bir doktor arkadaşımın ısrarı kendimi canım meleğim dr Cem Yılmaz beyin muayenehanesinde bulmam. Teşhis ve bakım süreci. Of ki ne off. Ve iyileştim. Benim canım doktorum Cem Yılmaz " sevgi ve bilim iyileştirir ,, demişti. Onun bakımı, şans ve diğer meleğim dr Özge Gümüşay takipi. İyiyim hem de çok iyi. Hatam ömrüm boyu kendime baktirmamış olmam, şansım değerli hekimler ve erken evre.

Farkındalık ayı bahane olsun. Lütfen her yıl kontrolünüzü olun. Ben ettim sen etme. Şans insana her zaman gülmez. Kanser artık benim içimi acıtmıyor. Bu konuda değerli meslektaşım Eylül Aşkın ile bir program yaptık. Kontrollerinizi yaptırıp hayata sevgiyle yaklaşın. Terslikler mucizeniz olsun. Benim mucizem Cem Yılmaz oldu. Hayata kararlı yürüyorum şimdi.

 

EKİM AYI MEME KANSERİ FARKINDALIK AYI. UNUTMAYIN

 

DÜŞMAN İÇİNİZDE OLABİLİR 

 

 

SELHAN ÖZDEMİR

Yorum Yazın

SELHAN ÖZDEMİR

    iletişime geç

    SELHAN ÖZDEMİR

    Bizi Takip Edin
    Facebook
    Twitter
    Instagram
    Youtube
    Köşe Yazarları
    SEÇİL ESKİOĞLU
    SEÇİL ESKİOĞLU Bayramın Gerçek Tadını Hatırlayan Var mı?
    BURHAN AKDAĞ
    BURHAN AKDAĞ IŞIKLARI KAPATIN, MEDENİYET BİTİYOR
    CELAL KODAMANOĞLU
    CELAL KODAMANOĞLU KONT DRACULA
    ESRA SONGÜLER
    ESRA SONGÜLER GORDİON DÜĞÜMÜ
    MUSTAFA ÇOLAKOĞLU
    MUSTAFA ÇOLAKOĞLU BAYRAMLAR, BARIŞTIR
    SOSYAL PEDAGOG, BİREYSEL ÇİFT VE AİLE DANIŞMANI HANIM DEMİRBAŞ
    SOSYAL PEDAGOG, BİREYSEL ÇİFT VE AİLE DANIŞMANI HANIM DEMİRBAŞ BAYRAM NEDEN ESKİSİ GİBİ HİSSEDİLMİYOR?
    SABİHA ÜNAL
    SABİHA ÜNAL ÖĞRETMEN: VİCDAN VE GELECEK
    HABİB BABAR
    HABİB BABAR BAYRAM YALNIZCA TAKVİMDE YAZAN BİR GÜN DEĞİLDİ
    Fatoş ACAR
    Fatoş ACAR BAYRAMLARIM ÇOCUKLUĞUM DA KALDI
    MEHMET ALİ BABAR
    MEHMET ALİ BABAR İFTİRA DEĞİL DUA ZAMANI
    LEYLA SOMER
    LEYLA SOMER HAYVANLARA KALKAN ELLER KIRILSIN
    AV.ONUR YAĞIŞAN
    AV.ONUR YAĞIŞAN MİLLET SAVAŞSIZ NASIL ÇÖKER ?
    ZAFER DİNÇER
    ZAFER DİNÇER VEFA SADECE BİR SEMT ADIYMIŞ
    FUNDA AKOSMAN
    FUNDA AKOSMAN YENİ YIL
    MERAL KONRAT
    MERAL KONRAT KİME GÖRE DÜŞMAN!
    Haber Caddesi
    KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
    SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
    FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

    Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

    Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle