MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

SENİ GİDİ NANKÖR

Ana SayfaYazarlarHABİB BABAR
26 Ekim, 2024, Cumartesi 12:43
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

İnsan oğlu bu önce kapını açarsın, onu var etmek için tüm fırsatları sunarsın, o sizi basamak gibi kullanmaya başlar, etrafınızdaki insanlarla diyaloğa geçip hayalleri peşine koşmaya devam eder… Yani sizi sizin çevrenizle vurma kurnazlığını yönelir. Onun sizinle çıkarları kısıtlanmıştır. Artık sağa sola alkış tutup pof poflar yapmaya başlar. Tabii bunu da sizin çevrenizi kullanarak yapma lütfunda bulunur.

Nankör insan, kendisine yapılan iyilikleri inkar edene, kadir kıymet bilmeyene, geleceği adına her türlü yaptırımı uygulayanı bir kalemde silene, ustasını ve eğitimcisini hiçe sayana, ahde vefa bilmeyene, aşkı ve sevdayı koz olarak değerlendirene, köprüyü geçinceye kadar işini görene ve vatanını, milletini çıkarları uğruna satana denir.

 Ayrıca da nankör insan çıkarları adına her türlü yapıya girer, çok güzel dost, arkadaş, kardeş, sevgili, eş rolü oynar, bir saniyede adam satar. Bu denli nankör insan sizce başını yastığa koyduğu an mutlu mudur?  Bence kocaman bir hayır. Gerçi bu şahsiyetsiz insan bu denli düşünceli olmuş olsaydı zaten nankör olmazdı.

Nankör insan… Adı üzerinde, kendine yapılan iyiliklere karşı hep gözlerini kapayıp sanki görmeyen “kör” gibidir. Nankör insana ne yapsanız, ne etseniz ona kul köle de olsanız, yaranamazsınız. Çünkü o, hiçbir zaman azıyla yetinmeyecek ve hep daha fazlasını isteyecektir.

Nankör insan kendini toplumda çok çabuk belli eder. Sürekli eleştirel yaklaşırlar ve doyumsuzdurlar. Çok fazla teşekkür etmesini bilmezler. Kendilerine hizmet edilmesinden büyük bir keyif alırlar. Hatta yardımcılarının hizmetlerine karşılık çok az teşekkür ederler. Sürekli daha iyisini yapmalarını isteyip eleştirirler.

Nankör insan kendisini toplumda merkez olarak görür. Eşine ve yakınlarına sürekli eleştirel yaklaşır. Hiçbir şeyi beğenmez. Çevresindekilerin ona hizmet etmelerini mecburiyet sanır. İlk fırsatta insanları küçümser. Nankör insanın çok fazla arkadaşı yoktur, yalnızdır… Ve aynı zamanda da bencildir.

Aslında nankör insan hastadır. Onun hastalığı kendi iç dünyasında yaşadığı fırtınalarının dışa negatif olarak yansımasıdır. Kompleksli ve utangaçtır. Kendisinde olan bu rahatsızlığı, topluma sert ve eleştirel davranarak kapatma çabasındadır.

Aslında bu nankör insanların çevrenizden faydalandığını görüyorsunuz, ancak birçok şeyi görmezlikten gelip o zavallıların bu haline gülüp geçiyorsunuz. Tabii bir süre sonra bu çift karakterlerle yolları ayırmak en doğru hamle olacaktır sizin için…

 

Yorum Yazın

HABİB BABAR

    iletişime geç

    HABİB BABAR

    Bizi Takip Edin
    Facebook
    Twitter
    Instagram
    Youtube
    Köşe Yazarları
    BURHAN AKDAĞ
    BURHAN AKDAĞ BİR GÜZELLİĞİN SESSİZ VEDASI: NİHAL CANDAN...
    SELMA ADIGÜZEL
    SELMA ADIGÜZEL GÖRÜNENE ALDANMAK
    MUSTAFA ÇOLAKOĞLU
    MUSTAFA ÇOLAKOĞLU "CESURUN BAKIŞI KORKAĞIN KILICINDAN KESKİNDİR YEĞEN”
    Fatoş ACAR
    Fatoş ACAR BİR YOL HİKAYESİ
    MEHMET ALİ BABAR
    MEHMET ALİ BABAR PARA UĞRUNA SAVRULURKEN YİTİRDİKLERİMİZ: BİR YAPRAK MİSALİ
    ESRA SONGÜLER
    ESRA SONGÜLER MACELLAN
    SABİHA ÜNAL
    SABİHA ÜNAL BATILI BİLGİNLERİN RÜYAYA BAKIŞI
    ÖZGÜR GÜNDÜZ
    ÖZGÜR GÜNDÜZ HAZİRAN 2025 BAYRAM MESAJI | BURÇLARA ÖZEL
    SEÇİL ESKİOĞLU
    SEÇİL ESKİOĞLU YARADILIŞ
    CELAL KODAMANOĞLU
    CELAL KODAMANOĞLU ÖZGÜRLÜK
    AV.ONUR YAĞIŞAN
    AV.ONUR YAĞIŞAN BABALIK HAKKI ÖDENİR Mİ ?
    MİNE DEV
    MİNE DEV TOP SEKTİRECEĞİZ
    GENCO SABANCI
    GENCO SABANCI TURİSTİK DOĞU EKSPRESİ -9-
    ÇİFT AİLE DANIŞMANI HANIM DEMİRBAŞ
    ÇİFT AİLE DANIŞMANI HANIM DEMİRBAŞ İSTİYORUM AMA YAPAMAM
    HABİB BABAR
    HABİB BABAR VEFA MASUMU VEFASIZLAR
    EYLÜL AŞKIN
    EYLÜL AŞKIN KENDİ KÜLTÜRÜNE VE SANATINA SAHİP ÇIK
    FERAH BÜYÜKKIZMAZ
    FERAH BÜYÜKKIZMAZ İNSAN VE DÜNYA İÇİN 2024
    ZAFER DİNÇER
    ZAFER DİNÇER UÇUK KAÇIK DEDİLER, HAKSIZLIK ETTİLER
    LEYLA SOMER
    LEYLA SOMER ONLAR İÇİN NELER YAPABİLİRİZ?
    FUNDA AKOSMAN
    FUNDA AKOSMAN YENİ YIL
    MERAL KONRAT
    MERAL KONRAT KİME GÖRE DÜŞMAN!
    Haber Caddesi
    KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
    SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
    FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

    Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

    Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle